Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 08, 2010 10:08 pm

S úsměvem mu koukne do očí. Ale ale,nějak se ti to zalíbilo, na to jak ses nejdřív bránil a nechtěl o tom ani slyšet, hmm? Zavrní tiše a jazýčkem mu rychle olízne rty. Pak sjede zpět ke krčku a zakousne se hlouběji. Pije jeho horkou krev, ale jen trošku, přece jen ho nechce pro dnešek odrovnat ztrátou krve:) Znovu ho políbí a usměje se mu do rtů. Víš, že se na tom dá docela lehce vypěstovat závislost? Zašeptá a škádlivě ho kousne do rtu a slízne krev, která na nich ulpěla při polibku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv dub 08, 2010 10:12 pm

To víš, neznalost a tak řekne tiše jakápak závislot, to dělám z čistě samaritánských sklonů. Nemůžu tě přece nechat nejíst. Ještě bys mi zhubla a mě se vychrtliny nelíbí hlas má hlubší než obvykle a žílami mu koluje adrenalin a vzrušení. Polibky ji vrací stejně horoucí a erekce ji pěkně tlačí do stehna
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 08, 2010 10:17 pm

Jo tááák, tak ty jsi vlastně takový můj svatoušek joo? Škádlí ho s úsměvem a pak se na něm zavrtí. No i když o tom svatouškovi by se dalo spekulovat. Zavrní a pohladí ho po erekci. Jo a mimochodem...já bych si ulovila něco jiného...ale uznávám, že těžko by se ti vyrovnal. Blýsknou jí v očích uličnické plamínky.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv dub 08, 2010 10:22 pm

Přece tě v postalkoholním stavu nenechám běhat po lese Chytne ji za boky a přitiskne si ji pevně na slabiny Já jsem naprosto svatý zakření se a rukou jí zajede mezi nožky a vsune do ní dva prsty Což nevidíš tu svatozář? pohne s nimi a prohmatává hladké stěny
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 08, 2010 10:38 pm

A kdo mluvil o lese, tam se toho moc chytit nedá. Tak možná rýma. Vyculí se. Slastně zasykne a tiskne se k jeho ruce pevněji. No...já ti nevím. Jakože se strašně snaží vidět tu svatozář. Svatozář nevidím, zato ti tam raší nějaký rohy. Uculí se. Takže...buď to jsou parohy...Zatváří se vážně. A nebo jsi ďábel. Zašeptá mu do rtů a dlouze ho políbí a vlní pánví proti jeho prstům a tichounce sténá rozkoší. Hmm...hlasuju pro ďábla... Vydechne, v očích vzrůstající chtíč.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv dub 08, 2010 10:42 pm

Chytne ju druhou rukou pod krkem Mluv, proradná, s kým jsi mi byla nevěrná? směje se a přitáhne si ji k polibku Ďábel... jo jo, to já jsem, přišel jsem si pro tebe z pekla šeptá ji do rtů a palcem jí zatlačí na poštěváček a víš co má ďábel nejraději? Zeptá se jí hledě jí do oček malý černovalasý upírky vyndá z ní prsty a nasměřuje do ní žalud
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 08, 2010 11:04 pm

To je dobře, že sis pro mě přišel...ale do pekla už zpátky nepůjdem, tam už jsem byla. Zašeptá a přitiskne se k němu pevněji. Ještě chtěla něco dodat, jenže nějak zapoměla co. Hmm...Charlie...Chci tě. Vydechne, oči zamžené vášní.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv dub 08, 2010 11:07 pm

Když mu oznámí že byla v pekle, trochu ho to zaskočí a někam si zapíše, že se jí na to musí zeptat No tak krásko, odkdy se zdráháš vzít si co chceš? Je v ní schválně nehybný a prsty ji hladí po bocích
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 08, 2010 11:11 pm

Blýskne jí v očích. To je vlastně fakt... Utrousí a bleskurychle ho povalí pod sebe. Obkročmo se na něj usadí a pomalinku dosedá na jeho erekci. Když je v ní celý, okamžik se ani nepohne, jen kolem něj stahuje svaly. Nějak takhle jsi to myslel, zlatíčko? Zavrní a nehty mu přejede přes hruď.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv dub 08, 2010 11:15 pm

Tak se mi to líbí uculí se, když se na něj vyhoupne Rebecco z úst se mu vydere chraplavý vzdech jak kolem něj stahuje své svaly Ano ano, přesně takhle. Zvedne se a přisaje své rty na její bradavku. Kousá a saje ji. Rukama jí hněte zadeček
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti