Hlavní salon - podium

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Hlavní salon - podium

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 20, 2010 10:06 pm

Sedí jak zařezaná, v ruce prázdnou sklenku. Hmpf...Vydechne a potřese hlavou. Tedy, jestli to bude takhle pokračovat, budem si sem muset pořídit sanitku s doktorama, pro případné infarkty a podobné příhody. Taky tleská a není si moc jistá, že se pod ní nepodlomí nohy.

(Meg: hih no jo, trochu zlobíí:) )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 20, 2010 10:17 pm

+sedí mlčky, ani se nehne, jen tupě zírá na ty dva dokonalé tvory na pódiu a uvědomuje si, že jsou jedna duše ve dvou tělech, fascinuje ji ta jejich symbióza, oni dva na první pohled patří k sobě, poslouchá Asherova slova a pochopí, že ne upíři si zaslouží kruté zacházení od lidí, ale je tomu právě naopak, když pohasnou světla, ještě chvíli vnímá tu atmosféru, která ji naprosto pohltila, představení předčilo její očekávání a ví, že ještě dlouho jej nebude moct dostat z hlavy+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob úno 20, 2010 10:19 pm

No, to bude asi vhodné....a panáka to bude chtít určitě...no, začnu se bát až přejdou od lidské stránky krutosti k té jejich..to bude spíš chtít rovnou pohřebáky..*zkusmo se zvedne a začne se skoro plazit k baru*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod fatamorgana » sob úno 20, 2010 10:26 pm

Nef: děkuju. jset moc laskavá, slečno. nemějte starost. jenom jsem si pod pojmem zábava představovala něco jiného... moje chyba. usměje se skoro přirozeně a uvažuje, zda by v případě potřeby pojem "neco ostřejšího" zahrnoval i žiletky nebo ostré náboje. pak zavrtí hlavou a zasměje se. jak jsem stará, tak jsem hloupá. a pořád se snaží probrat z toho magického snu, který se nezvrhl v noční můru, ale v krutou realitu.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Manori » sob úno 20, 2010 10:29 pm

Fata: *zaslechne ji* většinou se to nese v lehčím rázu...*povzbudívě se na ni usměje* teda doufám, že na chvíli zařadí něco víc ...komediálního..nebo jim začnou lidi skákat pod auta...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » sob úno 20, 2010 10:32 pm

Fata: Většinou to takové nebývá. Viděla jsem několik vystoupení, ale tohle se nepodobalo ani jednomu z nich. No +zaváhá+ možná tomu poslednímu, trochu. +zamyslí se+ Možná by Vám pomohl čerstvý vzduch. +navrhne, když vidí jak se bledá, hold je to dobrá duše, i když dotyčný jí není dvakrát sympatický+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob úno 20, 2010 10:39 pm

Nef: podívá se na ni vážně a se zájmem. viděla jste tedy víc představení? pak mi asi můžete říct - proč se vracíte? co se vám líbí? dnes to mnou skutečně otřáslo. tak by mě velice zajímalo, jak to vidíte vy, když už máte větší přehled. můžeme si o tom povídat v baru?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » sob úno 20, 2010 10:44 pm

Fata: Můžeme si o tom popovídat. +váhavě přikývne+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned úno 21, 2010 11:01 am

*vůbec holky nevnímá, jak štěbetají, místo toho ještě chvíli kouká na poodium v němém úžasu, který prozrazují jen její oči, ukápne jí slzička:) prudce se nadechne a rozhlídne se, už tam téměř nikdo není, ani Philip, doufá, že bude nahoře...zaslechla něco o panákovi, tak se vyhrabe na nohy, které se jí klepou a vyleze nahoru k baru*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned dub 04, 2010 8:42 pm

*čeká, až se to všecko usadí a utichne a pak svým sametovým hláskem uvede další představení* Vím, že pro některé byl poslední zážitek poněkud*usměje se a hlas mu úsměv prohřeje jako jarní slunce* příliš vypjaté. Proto jsem se rozhodl, i vzhledem k nastávajícímu jaru *znovu úsměv, tentokrát plný příslibů jarnír "radovánek"* zařadit představení poněkud živějšího charakteru. Přivítejte proto Jasona a Nathaniela, který si dnes odbude svůj debut...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti