(lách, necítím? To je ale škoda:) Ale mně se to líbí, i když jsem Anitu nečetla, muhehe:) A že vůbec nedokážu myslet? A co mám teda jako u toho dělat? Já si to chci užívat, proto jsem do toho šla:) No dobře, no, se polepším:) ) Takže znova:
+je tak rozdrážděná jeho milostnou hrou, že málem přijde o rozum, z hrdla jí vyrazí vzrušený sten, když Asher konečně naplní její touhu a prudce pronikne do jejího těla, roztáhne stehna od sebe, aby ho ucítila co nejhlouběji, na tohleto tedy myslí, i když jinak vůbec nemyslí:), ucítí na krku jeho rozrušený dech a pod vlivem jeho moci povolně a zcela dobrovolně nastaví své hrdlo jeho lačným rtům, když se Asher hladově přisaje na její kůži, cítí pozvolnou ztrátu krve, víčka se jí pomalinku zavírají a ona se utápí v neskutečně příjemných pocitech a je na vrcholu blaha+ Ashere... Ashere +šeptají pořád její vyprahlé rty, když se od ní odtáhne, otevře oči a pohlédne mu do jeho divoké tváře, ukojené hladem po krvi, v jejím obličejí se zračí silné vzrušení, které ji zcela přemůže, takže když Asher přitvrdí milostný akt, s výkřikem, naplněným všemi prožitými emocemi se přes ni převalí mohutná vlna extáze, tělo se jí napne v orgastické křeči, až se její trup na chvilku nadzvedne z postele a hned nato bezvládně padne na záda zpátky, těžce oddechujíc+