od Styx » stř bře 10, 2010 7:35 pm
+oddává se jeho rtům a dlaním a citlivě vnímá každý jeho dotek, tělo má rozpálené, že by se kapka vody se sykotem vypařila, než by se jej dotkla, povolně ulehne v bělostných polštářích, hruď se jí prudce zvedá pod náporem vzdechů, unikajících jí ze rtů při jeho milostném mazlení, Asherův jazyk, třepetající se na jejím nejcitlivějším místě ji téměř zbavuje rozumu, svírá v pěstech přikrývku a její tělo se pod jeho ústy prohýbá v slastných křečích, rozbouřená krev jí divoce naráží na vnitřní steny žil a její srdce nestíhá, když se jeho rty ocitnou v dosahu jejích, nadzvedne hlavu a dravě je políbí, prsty zaboří do jeho zlatých kadeří, jeho prudký vzestup moci sedne ztěžka na ni, cítí jeho spalující dech na svém krku, ale nevěnuje tomu pozornost, jako by si neuvědomovala, s kým má tu čest+ Vem si mě... můj pane +šeptá zastřeným hlasem a v tomto okamžiku ji na ničem jiném nezáleží+ Vem si mě celou +hlasitě zasténá nenadálou slastí, když do ní nečekaně pronikne a její sten splyne v jedno s výkřikem bolesti, která ji zaplaví, ruka jí reflexně vystřelí ke krku, prudce otevře oči a vyděšeně pohlédne do jeho ledových oči, teď však žhnoucích modrým plamenem+ Ashere +vydere se jí ztěžka ze rtů, cítí, jak se bolest mísí ve vzájemné symbióze se slastí, hlava se jí zatočí, zavře oči a pomalu se propadává do náruče blaženosti, jako ve snách vnímá jeho rty, sající jí náruživě krev+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)