Soukromé pokoje Ashera

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje Ashera

Příspěvekod Styx » úte bře 09, 2010 6:11 pm

+odevzdá mu svou myšlenku+ Řekla jsem jen pravdu, mon maître +sleduje jeho reakce na své polibky a když pozná, že ho vzrušují, vymaní se mu z náruče, položí mu dlaň doprostřed hrudi a povalí ho na postel, sedne mu obkročmo do klína a přejíždí dlaněmi po jeho těle, pozorně sledujíc přitom jeho tvář, pak se skloní a zlíbá jeho kůži od krku až po pásek kalhot, pak mu opatrně rozepne knoflíčky v poklopci, skloní hlavu, až ho její vlasy zalechtají na břiše a kmitá jazýčkem po jeho alabastrové kůži, až nebezpečně blízko slabin, pomalu, ale jistě získává nad ním moc+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte bře 09, 2010 7:09 pm

Užívá si její péči a nechá jí v její iluzi, že má nad ním moc. I když do jisté míry má:) Jeho moc jí chladivě přebíhá po kůži. Pod jejími polibky a laskáním tiše sténá a pozoruje ji zpod přivřených víček.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » úte bře 09, 2010 8:42 pm

+cítí na kůži chladivý dotek jeho moci, ale docela se jí daří nevnímat ji, zbavila se strachu z něj, ten chvilkový pocit nadvlády nad jedním z nejmocnějších upírů je neopakovatelný, i když to není právě to, co si ve svých divokých snech o Asherovi vždycky představovala, nicméně pokračuje+ Co by sis přál, abych ti dělala... Ashere +připlazí se jako had po jeho těle až k jeho obličeji+ Co máš rád? +šeptne mu do ucha, vtiskne mu na ústa krátký, ale o to dravější polibek a nečekaně ho přitom kousne do rtu, až se mu na rtech zatřpytí kapička krve+ Bolest? +smyslně ji slízne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte bře 09, 2010 10:01 pm

Když ho kousne, prudce otevře oči a ve zlomku vteřiny ji převalí pod sebe a tělem ji přitlačí do polštářů. Nepropadej falešné iluzi, že mě ovládáš, krásko. Zavrčí u jejích rtů, sjede na krk a poškádlí jí zoubky, jen jemně jí přejede po tepně. A co máš ráda ty? Hmm? Tvrdě ji políbí a donutí ji otevřít ústa která plení jazykem, ani nedává pozor, aby ji nezranil pak se nad ní napřímí a rukou jí jemně, ale důrazně stiskne hrdlo. Hmm? V očích se mu zrcadlí veškerá jeho moc, působí jako ledové tůně vedoucí až na dno pekla.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » úte bře 09, 2010 10:55 pm

+lekne se, když ji uvězní pod sebou, nemůže se pohnout pod tíhou jeho těla+ Neovládám tě... jen jsem ti chtěla vyplnit tajné přání +brání se, ale cítí, že marně+ Já- +má snahu mu odpovědět, ale nedá jí šanci, když se násilím zmocní jejích rtů, jeho polibek ji působí bolest, v ústech ucítí vlastní krev+ Chtěla jsem... tobě... +snaží se mu to vysvětlit, ale když se nad ní napřímí v celé své velikosti a síle, v očích jí blýskne strach a vyděšeně hledí nahoru do jeho zlých, krutých očí+ chtěla jsem... aby se ti to... líbilo... +lapá po dechu a není si jistá, jestli vůbec rozumí těm zvukům, které ze sebe namáhavě vyráží+ Prosím... As-here... +vykřikne se zděšením v očích, když jí zmáčkne krk, brání se mu a bojuje jako divoká kočka, zoufale se snaží dostat jeho ruku ze svého hrdla+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte bře 09, 2010 11:28 pm

Pustí ji krk, a chytne ji za ruce, které jí podrží nad hlavou a nakloní se těsně k ní. Jemně rty přejede přes její, malinko napuchlé od jeho posledního polibku. Já vím, ale možná si vzpomeneš na to, kdo jediný smí mít nademnou navrch. Zašeptá jí do rtů a začne olíbávat její ouško, jemně přes něj přejíždí rty, jazykem obkrouží jeho tvar a krátce zajede i dovnitř a jemně do něj foukne. Pak vlhkou cestičkou sjede na její krk, do jamky hrdla a olízne jí krk až k bradě, odkud se vrátí ke rtům a znovu ji políbí, vášnivě, ale už opatrně. Zadívá se jí do očí a konečně využije své moci aby ji plně ovládl a zahnal tak její strach, nebo ho spíš dostal pod svou kontrolu.Vytvoří dokonalou iluzi jezírka s vodopádem, v divoké přírodě, kde jakoby byly na světě jen oni dva. Přitáhne si ji do kleku těsně k sobě, rukou ji podpírá v zádech a druhou jemně laská linie její tváře, stále ji drží uvězněnou svou mocí. Jsi jen ty a já, nikdo se k nám nemůžě nikdy dostat...Jsi jen moje...Jeho hlas jí rezonuje v hlavě a zároveň působí jako uklidňují píseň. Skloní se k ní a pomalu a důkladně ji políbí.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř bře 10, 2010 12:14 am

+pomalu se vzpamatovává z trestu a poslušně si nechá spoutat ruce nad hlavou+ Nedovolila bych si mít nad tebou navrch +řekne tiše+ Ty jsi tady pán +pokorně skloní hlavu+ Omlouvám se, už budu hodná +její tělo se ještě lehce chvěje strachem, když si Asher s ní začne laškovně hrát jako s porcelánovou panenkou, slastně vydechne, je jí to moc příjemné a pomalu zapomíná na potrestání a propadává se do osidel jeho rozkošnických her a začíná se opět chvět, tentokrát vzrušením+ Nádherná iluze +žasne nad tou divokou romantickou krásou kolem, usměje se a klekne si těsně k němu, jak si přeje, zavře oči a zakloní hlavu dozadu a její dlouhé vlasy mu zaplaví celou paži, nechá se od něj laskat, pochopila, že mu nejde o to, aby byla dominantní, ale chce ji mít submisivní, aby ji mohl ovládat, zahalí se do jeho moci jako do pláště a uvězněna v ní odevzdá se mu+ Ano... jen ty a já +šeptá jako ozvěnou a propadává se do propasti jeho mocného vlivu+ Jsem jen tvoje... mon maître... pro tuto chvíli +uvolní mysl, zcela zapomene na okolní svět a oddá se mu duší i tělem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř bře 10, 2010 1:56 pm

Jen se prchavě pousměje a nepřestává ji líbat a hladit po celém těle, jeho ruce, jakoby byly všude. Jemně ji položí do polštářů a horkým jazykem jí propaluje cestičku po jejím těle dolů. Vtiskne horký polibek na vrcholek jejího klínu a rychlým kmitnutím jazyka projede její štěrbinku. Pak jemně rozevře její okvětní plátky věnuje dlouhou a důkladnou péči jejímu poštěváčku, který divoce dráždí jazykem. Po chvíli se znovu přesune k jejím rtům a svůj klín přitiskne prudce na její a políbí ji na divoce pulzující krční tepnu. Slyší její srdce, které splašeně pumpuje životadárnou tekutinu žilami, cítí její horkou krev šumět v žilách a téměř už se nedokáže ovládat, oči mu hoří jako ledové drahokamy a jeho moc naplňuje místnost jako něco živoucího. Chci tě, Styx...Celou... Zavrčí hrdelně a ve chvíli kdy do ní pronikne, zaboří i své tesáky do jejího bílého hrdla a poprvé se nasytí její krví, žhavou jako oheň.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř bře 10, 2010 7:35 pm

+oddává se jeho rtům a dlaním a citlivě vnímá každý jeho dotek, tělo má rozpálené, že by se kapka vody se sykotem vypařila, než by se jej dotkla, povolně ulehne v bělostných polštářích, hruď se jí prudce zvedá pod náporem vzdechů, unikajících jí ze rtů při jeho milostném mazlení, Asherův jazyk, třepetající se na jejím nejcitlivějším místě ji téměř zbavuje rozumu, svírá v pěstech přikrývku a její tělo se pod jeho ústy prohýbá v slastných křečích, rozbouřená krev jí divoce naráží na vnitřní steny žil a její srdce nestíhá, když se jeho rty ocitnou v dosahu jejích, nadzvedne hlavu a dravě je políbí, prsty zaboří do jeho zlatých kadeří, jeho prudký vzestup moci sedne ztěžka na ni, cítí jeho spalující dech na svém krku, ale nevěnuje tomu pozornost, jako by si neuvědomovala, s kým má tu čest+ Vem si mě... můj pane +šeptá zastřeným hlasem a v tomto okamžiku ji na ničem jiném nezáleží+ Vem si mě celou +hlasitě zasténá nenadálou slastí, když do ní nečekaně pronikne a její sten splyne v jedno s výkřikem bolesti, která ji zaplaví, ruka jí reflexně vystřelí ke krku, prudce otevře oči a vyděšeně pohlédne do jeho ledových oči, teď však žhnoucích modrým plamenem+ Ashere +vydere se jí ztěžka ze rtů, cítí, jak se bolest mísí ve vzájemné symbióze se slastí, hlava se jí zatočí, zavře oči a pomalu se propadává do náruče blaženosti, jako ve snách vnímá jeho rty, sající jí náruživě krev+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř bře 10, 2010 8:10 pm

(jenom technická: když je pod vlivem jeho moci, bolest kousnutí necítíš, spíš naopak, líbí se ti to;) a celkově nejsi schopná myslet sama za sebe. vlastně vůbec nedokážeš myslet:P koukej začít číst tu Anitu, ať víííš:)) )

Po krátké chvilce přestane sát její krev, i když by rád pokračoval, ale nechce, aby jí bylo špatně. Začne se v ní pohybovat, nejdříve pomalu a se vzrůstajícím vzrušením přiráží stále prudčeji, dívá se jí do tváře a její výraz ho téměř dohání k šílenství.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku