Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx » ned úno 28, 2010 11:01 pm

Samozřejmě. Nechci na vás v žádném případě naléhat +ukončí toto téma+ Díky za tip, zeptám se, pokud bude Jason ochotný se mnou o tom mluvit +záhadně se usměje+ Není taky proč mít, přece jste mi nikdy neublížil a moc příjemně se mi s vámi povídá. Mohu říct, že nic z toho, co jsem o vás slyšela špatného, není pravda +v očích jí vzplanou veselé plamínky+ Tedy... pokud se celou dobu nepřetvařujete +smích+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 28, 2010 11:34 pm

Hmm...a co jste o mě slyšela špatného? Nakloní hlavu na stranu a nevinně se usmívá.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 28, 2010 11:58 pm

Že jste krutý... že toužíte po čerstvé krvi... těší vás zabíjení... rád působíte bolest... dokážete přivolat hyeny... manipulujete s myslí smrtelníků... že máte obrovskou fyzickou sílu... silnou magickou moc, kterou velice rád používáte a zneužíváte +odříkává vzrušeným hlasem potichu jako modlitbu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » pon bře 01, 2010 12:15 am

Se zájmem ji poslouchá a pozoruje ji. Jeho oči záři jako ledové krystaly, jakoby ho to, že to slyší z jejích úst velmi vzrušovalo. Máte výborné informace, všechno je to čistá pravda. Zašeptá hrdelním hlasem. Nakloní se k ní blíž. Ale vás to neděsí, že ne? Vzrušuje vás to a přesto, že víte, že by vás to mohlo stát váš pěkný krček, stejně mě pořád pokoušíte. Šeptá jí to přímo do ouška a jemně se ho dotýká rty. Ale možná, že by jste se měla trošku bát. Jemně přejde zuby po lalůčku až se objeví drobná kapička krve, kterou pomalu slízne. Odtáhne se od ní a zadívá se jí do očí, s chutí její krve na jazyku. Očí mu hoří ledovým plamenem, který jakoby mohl zapálit vše kolem.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » pon bře 01, 2010 12:33 am

Nepokouším vás, nic jsem tentokrát neprovedla, jenom říkám to, co jste chtěl slyšet +hájí se+ Čistá pravda... tím líp... ne, neděsí... a ano... vzrušuje +šeptá jako v tranzu a závírá oči, zcela omámená jeho hlasem+ Ale já se vás bojím, pane +prudce otevře oči, když ucítí slabou bolest na lalůčku, rychle se odtáhne a hledí mu trochu vystrašeně do očí+ Tohle nesmíte, Ashere +řekne tak potichu, že to jeho ucho sotva uslyší+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » pon bře 01, 2010 12:44 am

(hehe, nějak se nám chlapec rozjíží:P a neboj, ten slyší opravdu i to nejslabší šeptání. je dost možný, že ji slyší i Jean-Claude:) )

Víte, problém je v tom, že už ani nemusíte vcelku nic udělat a mě to přesto dráždí. Pousměje se. Je dobře, že se mě bojíte, i když radost z toho nemám. Ale snad vás to donutí být opatrnější při jednání s ostatními upíry. Usměje se trochu smutně a zvedne se, jediným elegantním pohybem. Nyní mě jistě omluvíte, myslím že bude bezpečnější pro nás oba, když náš rozhovor pro dnešek ukončíme. Jemně uchopí její ručku a zlehka se dotkne svými rty hřbetu její ruky. Bylo mi potěšením, madam Styx... Řekne tiše, slabě se pousměje a vzdálí se do zákulisí.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » pon bře 01, 2010 12:56 am

(taky koukám, jak se pěkně rozjel, je k neudržení :-) odpovím zítra, dnes už jsem totálně mrtvá a vstávám ráno ve 4 :-( dobrou noc)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon bře 01, 2010 10:52 am

+ že se neudržel a ochutnal její krev ji zasáhlo víc, než by si chtěla připustit, sedí jako zkamenělá a neschopna slova dívá se mu vyplašeně do pohledné tváře, sleduje jeho pohybující se rty a vnímá vše, co jí jeho podmanivý hlas říká, ale nijak nereaguje, pozoruje vodopád jeho zlatých vlasů, které mu spadnou do tváře, když se skloní k její ruce, hledí na jeho vzdalující se záda, dokud nezmizí ve stínu, vše mlčky, beze slov, pak sevře rubín, studí ji v dlani jako oči jeho dárce a poskytne svému srdci poprvé za večer možnost zklidnit zběsilý tlukot, nakonec zaplatí a jako ve snách se bez rozloučení ztratí ze Slastí pryč+
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pon bře 01, 2010 12:45 pm

Nef: doufám, že si uspořádám myšlenky, život i ty spisy. ušklíbne se. dopije skleničku. moc vám děkuju za společnost i starostlivost. asi už půjdu. nohy mě už unesou, citová bouře se taky přehnala... mějte se krásně. myslím, že se zase potkáme. zvedne se a podá Nef ruku. a chystá se k odchodu.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Asher » pon bře 01, 2010 2:08 pm

Zpoza stínu pozoruje její tvář a cítí její zmatené, vystrašené pocity. Slabě se usmívá, a v tom úsměvu se odráží smutek, touha, ale i spokojenost se sebou samým. Když mu Styx zmizí z dohledu, otočí se a zmizí v zákulisí.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti