Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod fatamorgana » sob úno 27, 2010 1:44 pm

Nef: něco mezi úsměvem a ušklíbnutím. no, jen takové běžné problémy růstu... neomlouvejte se. jste velice milá a není zač se omlouvat. prostě mě zaskočilo, jak se události vyvinuly. opakujeme staré chyby, dokud se nepoučíme. a mě se poučit nechtělo... asi ale nezbyde nic jiného... no, to je život. prý. je na ní vidět, že má starosti, ale těžko by vysvětlila, co všechno to zahrnuje. ano - právě že se dá kdykoli odejít... cestování je snadné. rozhodnout se snadné není.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » sob úno 27, 2010 3:55 pm

Fata: Chyby jsou součástí života. +pokývá hlavou+ Opakujeme je, i když si to třeba ani neuvědomíme. +upije vína, vidí, že jí něco trápí, ale nechce se v tom zbytečně šťourat, když bude chtít, poví jí o tom sama, jen se na ní podívá takovým tím způsobem, že klidně může mluvit dál+
Rozhodnutí. Ano – ne. Udělat – neudělat. +pokrčí rameny+ Člověk se pořád rozhoduje. Život je samý rozhodnutí, jen zjistit, který bude to správný.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob úno 27, 2010 4:11 pm

Nef: usměje se na ni. váží si toho, jaká Nef je, ale přes to jí nechce zavalovat starostmi, které se jí netýkají. třeba se tomu jednou společně zasmějeme. třeba vám to jednou budu vyprávět. a s tím výletem jsem se už rozhodla. pojedu. myslím, že jsem tu už moc dlouho na jednom místě. napije se. někdy ale, milá Neferet, to rozhodnutí není na nás. musíme počkat, jak se rozhodnou ostatní. a já čekám hrozně nerada. ubíjí mě, když je můj osud v rukou někoho jiného. a někdy prostě není správná volba. jen několik špatných. i pak se musíme rozhodnout. a moje rozhodnutí je nečekat, ale dělat něco užitečného, než se rozhodnou jiní. a pak se srovnat s jednou z těch špatných voleb.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » ned úno 28, 2010 12:00 pm

Phil: *viditelně si oddechne* Tak to jsem ráda, že to dopadlo dobře. Se mám ještě hodně co učit *pokrčí rameny* Ale koukám, že Aubrey vážně seká latinu. By mě zajímalo nebo možná ani ne, jak dlouho mu to vydrží. *ušklíbne se* Ale představení jsou tu skvělá. Konečně je tady zase nějaké vzrušení, na které se můžu jen dívat a nemusím se ho účastnit *myslí "vzrušení" na Ministerstvu, kterého se účastnit musí* A hlavně jiný druh...
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned úno 28, 2010 1:50 pm

Fata: Možná, že jednou ano. +přikývne+ Je to vaše rozhodnutí, nebudu vás od něj odrazovat. +napije se+ A víte, kam pojedete? Nebo to necháte na náhodě?
Ano člověk někdy musí počkat na rozhodnutí jiného, ale i tak v konečném důsledku záleží na jeho rozhodnutí. Na tom jak se k tomu postaví. Jestli přijme rozhodnutí druhých nebo se rozhodne na jejich rozhodnutí nečekat. Vždycky je jedna z možností lepší, ale důsledky můžou být horší než by se člověk domníval. Člověk pak nejspíš musí doufat, že důsledky nebudou tak zničující.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 28, 2010 6:55 pm

Styx píše:+nic nevidí, ale cítí dotek jeho prstů na své tváři, které hladí jako vánek v tropickém dnu a mimoděk ji to proti její vůli rozechvěje a když ucítí, že jeho moc pozvolna opadá a hruď jí dovolí nadechnout se zhluboka, pomalu otevře oči a odváží se zvednout zrak k němu+ Nedělej tohle příliš často, Ashere, člověk by si na to velice lehce zvykl +uculí se potměšile+ Díky za odpověď na moji otázku. Budu si to pamatovat

Pozvedne obočí a zadívá se na ni. Většinou to nedělám, ale vy mě k tomu neustále ponoukáte. Nakloní hlavu na stranu. Zkoušíte, co vydržím? Nakloní se blíž k ní. Kdy se už přestanu ovládat? Zašeptá tiše. Ve vašem zájmu doufám, že ne. Samozřejmě pokud mi opravdu nechcete dát kousek sebe. Pousměje se.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 28, 2010 7:03 pm

Omlouvám se +sklopí podřízeně zrak+ Slibuji, že už nebudu zlobit +myslí to vážně+ Nechci pokoušet vaši trpělivost, i když myslím, že tím náš rozhovor ztratí na napětí a já miluji adrenalin +usměje se a opět mu pohlédne do očí+ Kousek sebe? +nakrčí obočí+ Myslíte... krev?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 28, 2010 7:24 pm

No ano, co jiného? Krev je tekutina života. Bez ní by jste zemřela. Odmlčí se. Stejně jako já. Dodá tiše a zadívá se jí do očí. Hmm...já myslím, že náš rozhovor nikdy neztratí na napětí. Pousměje se.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 28, 2010 7:47 pm

+zvedne prudce hlavu, když nakousne téma o své smrti+ Někde jsem četla, že se dá přežívat i na zvířecí krvi, takže myslím, že vám smrt jen tak nehrozí. My obyčejní smrtelnící jsme na tom podstatně hůř +rty jí zvlní smutný úsměv+ Jak dlouho vůbec dokážete přežít bez krve? +přimhouří vesele oči+ To pevně doufám. Nesnáším nudné tlachání
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 28, 2010 8:22 pm

Pátravě se na ni zadívá. To je pravda. Dá se přežít i na zvířecí. Nějakou dobu. Dodá. Ale nestačí nám. Náš život je závislý čistě na lidské krvi. Slyšel jsem o jednom upírovi, který se živil zvířecí krví. Odmlčí se a na okamžik odvrátí pohled, rozhlédne se po místnosti jakoby si uvědomil, že tu není sám. Pak na ni znovu upřeně pohlédne. Hnil zaživa, drahá Styx. Jeho tvář je prostá jakékoliv emoce, chladná maska, jako vytesaná z mramoru. A jak dlouho dokážem žít bez krve? Dost dlouho na to, aby se to dalo použít a zneužít jako jeden z nejkrutějších trestů. Je ale pravda, že vyhladovění používá jen málo Vládců. Já osobně slyšel jen o jednom. Dívá se na ni, aniž by jeho tvář cokoliv vyjadřovala. Je ale zvědavý, co na to řekne.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti