Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod fatamorgana » pát úno 26, 2010 8:41 pm

Nef: no vidíte, já zase doufám, že když chci být středem něčí pozornosti, dovedu si to zařídit. ale poslední dobou se i to tak úplně nedaří... pokrčí rameny a napije se. tanec mě baví. ale ten plesový... no, není to úplně ono. a vůbec si připadám teď nějak, hm, nespokojená. všechno se mě moc dotýká. zbytečně moc. uvažuju o tom, že na čas odcestuju.
vám se nestýská po vašem světě?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát úno 26, 2010 10:14 pm

Fata: Nějaké problémy? +zeptá se dřív než si to pořádně promyslí+ Promiňte, do toho mi nic není. +omluví se a upije vína+
Někdy ano. +přikývne+ Chvíli trvalo, než jsem si zvykla na to, že jsem tady a ne tam. Chyběl mi ten pravidelnější cyklus života a … známí. +pousměje se+ Ale člověk si časem. Naštěstí s ním mám dosti pravidelné spojení, a když budu potřebovat, můžu se tam kdykoliv vydat. +pokrčí rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » pát úno 26, 2010 10:50 pm

Styx píše:Smím vědět, jakým způsobem trestáte? +uculí se šelmovsky+ Člověk nikdy neví, co se vám na mně znelíbí +sáhne po cigaretě+ Ale pročpak by vás tak těšilo být u toho? Profesionální deformace? +zeptá se zvědavě+ Možná teď jednu chybu udělám... a možná taky ne +využije, že nezlobí a pohlédne mu do očí+ Odpovíte mi, prosím, beztrestně na něco, co mne hodně zajímá ?

Nechte mi malá tajemství. Pousměje se. Ale pokud by jste zvlášť toužila se je dovědět, navštivte mě v mých pokojích. Vyzývavě na ni pohlédne. Tak se ptejte a uvidíme jestli odpovím beztrestně. Blýskne mu v očích.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » pát úno 26, 2010 11:26 pm

To je výzva? +pozvedne obočí+ Vidím, že nic nedáváte zadarmo +hodnotí, jak moc touží znát jeho tajemství a jestli jí to za to riziko stojí+
To není fér posoudit impertinenci otázky až po jejím vyslovení +usměje se trochu káravě, ale přesto ji to neodradí, napije se na kuráž a riskne to, buď-anebo+ Vím, že tady svoji moc nesmíte zneužít +nespustí z něj zrak + Kam tedy chodíte na lov? Nebo si vaše oběti přivoláváte? +nasadí panensky nevinný výraz, aby ho nenapadlo potrestat ji, kdyby to náhodou byl hazardní dotaz+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » pát úno 26, 2010 11:33 pm

Možná je. Zalesknou se mu oči. Já vím, že není. Usmějě se nevinně. Chvíli se na ní zamyšleně dívá. No někdy jdu ven a prostě někoho ulovím. Blýskne mu v očích. Ale pak je tu taky Phillip, Střelí pohledem jeho směrem. a taky Jason, který je sice Jean-Claudův vlk, ale on se rád podělí. Pousměje se.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » pát úno 26, 2010 11:44 pm

Asher: +vydechne úlevou, že to nepovažoval za příliš drzé, trochu jí to dodá odvahy a přestože se jí žaludek svírá, zeptá se+ A... stane se vám, že by se někdo chtěl dobrovolně nabídnout... zkusit, jaké to je... co by měl pro to udělat? Čistě teoreticky, samozřejmě... +zdůrazní jakoby mimochodem a s hraným nezájmem potahuje z cigarety, srdce jí ale buší jak bouře v dáli+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob úno 27, 2010 12:07 am

Zadívá se na ní, modré oči nevinné jako letní obloha. Nestává, nikdo nemá tu odvahu se mě na to zeptat. Mluví tiše a nakloní se k ní blíž. Slyším vaše srdce divoce bušit, jako ptáček polapený v pasti, který neví jak ven. Vaše krev divoce bouří v žilách, jako by sama chtěla okusit, jaké by to bylo, být na mých rtech. Mluví tichým, zastřeným hlasem, jeho moc ji ovíjí, objímá jako ten nejněžnější milenec, který se ale rychle může změnit v krutého a nelítostného. Chcete to i vy sama...v hloubi duše. A vy to víte. Jeho hlas hřeje i mrazí, moc probíhá místností jako chladné vlny.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » sob úno 27, 2010 12:30 am

+když ucítí chladný závan jeho moci, jako kdyby na ni foukl ledový dech, zachvěje se, rozvážně klopí oči na své dlaně v klíně, jeho podmanivý hlas ji ovine jako liána a sugestivní slova ji opojí jako alkohol, pevně semkne víčka k sobě a je rozhodnuta za žádnou cenu se mu nepodívat do očí a nenechat se jím ovládat+ Ne, pane, nechci. Je to jen čistě teoretická otázka +šeptá a doufá, že její srdce neprozradí skutečnost, víčka se jí chvějí, ale neotevřou, i když ví, že tady jí nic nehrozí+ Asi nebyla beztrestná, že ne? +špitne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob úno 27, 2010 12:42 am

Lžeš...Vdechne jí do ucha ale hned se odtáhne. Jak má zavřené oči, zlehka ji pohladí po tváři a jemně přejede přes její rty a nechá ruku zase klesnou. Ale byla, vždyť jsem nic neudělal. Pousměje se a jeho moc znatelně opadne, jako řeka vracející se zpět do svého řečiště. Dívá se na ni, oči mu jen slabě září tou mocí, ale jsou to jen oči.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » sob úno 27, 2010 1:01 am

+nic nevidí, ale cítí dotek jeho prstů na své tváři, které hladí jako vánek v tropickém dnu a mimoděk ji to proti její vůli rozechvěje a když ucítí, že jeho moc pozvolna opadá a hruď jí dovolí nadechnout se zhluboka, pomalu otevře oči a odváží se zvednout zrak k němu+ Nedělej tohle příliš často, Ashere, člověk by si na to velice lehce zvykl +uculí se potměšile+ Díky za odpověď na moji otázku. Budu si to pamatovat
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti