Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Margarit Black » stř úno 24, 2010 2:33 pm

J-C: Já raději vše pozoruji z povzdálí. *uculí se* Nejsem moc dobrá "herečka" *mrkne na něj*

Phil: Co myslíš, že se mohlo stát? *nemá žádnou předsavu* Myslíš, že by Asher neimprovizoval? *a baví se čistě s ním, né že jí zase bude odpovídat halda upírů odvedle:))*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř úno 24, 2010 9:33 pm

Blýskne m u v očích. Moc rád. Slabě se usmívá, když vidí, kam se dívá, ale už nezlobí. To je dobře. Každopádně pokud by jste chtěla dělat chyby, budu moc rád, když budu u toho. Usměje se téměř chlapeckým úsměvem.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř úno 24, 2010 10:14 pm

Smím vědět, jakým způsobem trestáte? +uculí se šelmovsky+ Člověk nikdy neví, co se vám na mně znelíbí +sáhne po cigaretě+ Ale pročpak by vás tak těšilo být u toho? Profesionální deformace? +zeptá se zvědavě+ Možná teď jednu chybu udělám... a možná taky ne +využije, že nezlobí a pohlédne mu do očí+ Odpovíte mi, prosím, beztrestně na něco, co mne hodně zajímá ?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » čtv úno 25, 2010 10:32 am

Nef: moc se mi líbilo, jak to Styx připravila - ten nádherný sál, hudba, pohoštění... a miluju tanec - tak to byla nádhera. jinak to mělo i své rezervy... řekněme ve společenském styku. ale člověk nemůže mít všechno... viděla jsem vás tančit tanec, který mi nepřipomínal nic, co znám. bylo to skutečně zajímavé. jinak velké společenské události ale taky zrovna nemiluju - teda spíš záleží na té společnosti. na plese bylo trochu moc lidí... ani snad nešlo se se všemi seznámit.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Phillip » čtv úno 25, 2010 12:11 pm

(hah...no, tak budou jen tiše poslouchat,no:)

Meg: tady nejde o improvizaci...J-C to mohl vzít jako výzvu...všichni ví, že nevystupuje, ne že by nemohl nebo tak, ale je to proti jeho přesvěčení...a to by pak byly asi hosté lehce dokřupava..*ušklíbne se*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Neferet » čtv úno 25, 2010 1:50 pm

Fata: Každá takováto akce má své rezervy, ale tenhle ples jich měl tak málo, že jsem si jich ani nestačila všimnout. +pousměje se+ A já doufala, že si toho tance nikdo nevšimne. +povzdechne si s menším úsměvem+ Byl to jeden z našich tanců. Musela jsem improvizovat z nedostatku správné hudby. Ale nikdo z nás si nic nezlomil, neupadl ani se společensky neznemožnil, takže to dopadlo nakonec dobře. +usměje se+ Ano, lidí tam bylo neskutečně mnoho. +pokývá hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv úno 25, 2010 2:39 pm

Až tak? *vykulí oči* Vím, že nevystupuje, ale nenapadlo by mě, že by se z toho dělalo takové drama *samozřejmě si to nedokáže představit, bere to z pohledu né tolik znalého diváka...ale pokud by ju chtěl J-C uvést do situace, tak může, jen ho tím prostě nechtěla otravovat;)*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » čtv úno 25, 2010 6:11 pm

Meg: vítej mezi nemrtvými...politika a mocenské hádky jsou na denním pořádku...tedy tady až tak ne, naštěstí...proto říkám, že někteří si nemusí uvědomit nebezpečí včas...a hodně z toho, co se tady bere jako představení, je běžná součást...je hezké předvádět "krmení dravé zvěře" ale ono to ve skutečnosti není nic hezkého..pokud dravec nechce..*pokrčí rameny* ale tady bychom měli být v bezpečí, dokud se majitel nerozhodne jinak...*uculí se a objedná si ještě panáka*
Phillip
Člověk

Příspěvekod fatamorgana » pát úno 26, 2010 1:39 pm

Nef: tančila jste moc hezky - a nezlobte se, ale to, že jste si myslela, že si nikdo nevšimne, tomu tak úplně nevěřím. v této společnosti a při této příležitosti... že by si nikdo nevšiml? upije vína a podívá se na Nef přes okraj skleničky.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát úno 26, 2010 5:37 pm

Fata: Děkuji. +pousměje se+ Doufala jsem v to. +pokrčí rameny+ Velká většina lidí byla dost zaměstnána, takže jsem si odvážila doufat. Nejsem zrovna ten tip člověka, který by musel být středem pozornosti nebo tak. +pousměje se+ Ale byla jsem přemluvena. +trochu se zasměje+ A co Vy, zatančila jste si pořádně?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti