Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » ned úno 21, 2010 6:05 pm

(lach..no to asi neudržel..a J-C jen proto, že se může živit i radostí a sexuální touhou...tak si to vybere jinak)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 21, 2010 6:07 pm

Jean-Claude: Já vím..a nestěžuju si. Uculí se, už se začíná dávat do kupy:)) Bylo to vážně... Chvíli hledá to správné slovo. Impressionnant. Zajiskří jí v očích. Když ucítí vzedmutí moci ohlédne se po Asherovi a pozvedne obočí. Nějak zlobí, se mi zdá...Utrousí tak na okraj a kouká jak to dopadne.

(Jojo, to je príma část:)) On vůbec Modrej měsíc je těžce povedenej, jedna šokovka za druhou:P Chudinky moje nervy:) )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned úno 21, 2010 6:27 pm

(nedráždím, byla to nevinná otázka:))

Asher: +jeho sugestivní hlas jí rezonuje na ušních bubíncích a odráží se do mysli, opanuje ji a ona, i když vnímá úplně vše, jeho vůni, jeho horký dech, doteky rtů na svém krku, moc, která se jí vsakuje pod kůži, je tím hlasem a tou jeho sílou zcela paralyzovaná, pokouší se hnout, ale svaly má ochrnuté a nefunkční, je smířená s tím, že jeho špičáky prokousnou její tepnu a ona se nebude moct nijak bránit, když tu najednou ucítí, že jeho moc ustupuje, zhluboka se nadechne a konečně se jí povede sklopit zrak, hruď se jí prudce zvedá a srdce divoce bije+ Vyděsil jste me, Ashere +řekne po chvilce, když se její životní funkce zklidní a roztřesenou rukou sáhne po sklence whisky a vypije ji, pak na něj pohlédne+ Děkuji vám, že jste nezneužil své moci, pane +zdá se, že je už ok, ale teď už si dá na něj bacha:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned úno 21, 2010 6:32 pm

+chvílemi kontroluje Styx s Asherem, i když jí Styx slíbila, že si dá pozor má o ní strach, když vidí, jak se nemůže pohnout, jenom tuší co se děje, ale když se Asher nakloní k jejímu hrdlu zakleje+

Fata: Omluvte mě na chvilku. +omluví se, vstane a rychle se proplete mezi stolky ke Styx a Asherovi+

Styx: +stoupne si k ní a koutkem oka sleduje Ashera, respektuje jejich území a nechce vyvolat roztržku, ale o Styx má starost+ Styx, všechno v pořádku? +zeptá se jí klidně, jen oči prozrazují, že má o ni starost, ale když si všimne, že hrdlo má neporušené, trochu se uklidní+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned úno 21, 2010 6:34 pm

*trochu se lekne, když jí J-C odpoví, ale usměje se* Snad se nevyděsili natolik, že přijdou i příště...Ale nasadili jste laťku vysoko, pokud se lidi nevyděsili, tak budou očekávat víc a víc... *zauvažuje* VIP stoleček rozhodně *uculí se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 21, 2010 6:36 pm

Usměje se, tak nějak šťastně. Ale já jí zneužil. Jen jsem to nedotáhl do konce, ale i to mi za to stálo. Usmívá se zase jak hodnej kluk, ale za těma ledově modrýma očima je ta temnota a moc. Nikam nezmizela, jen se stáhla a čeká, až bude zase vypuštěna. Omlouvám se za to, ale měl jsem dojem, že je to trochu potřeba. Pak se uculí. Ale užil jsem si to, to je pravda.

Nef: Podívá se na ní, tvář netečnou a bez výrazu, oči chladné. Jistě, že je v pořádku. Proč by neměla být?
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » ned úno 21, 2010 6:47 pm

Beccy:*koukne k Asherovi a Styx* jen si hraje..nedovolí si nic, co by nebylo legální..ne tady a ne, když jsem tady já...*pokrčí rameny a nijak se neznepokojuje..narozdíl od Ashera vydává do okolí jen minimum jakékoliv energie, přese jen nechce napětí ještě přiživovat* je jen dobře, když si mohou lidé tady uvědomit, že skutečně se nevyplácí riskovat..*zajiskří mu oči modrým ohněm*

Meg: to je pravda..laťka je vysoko...ale existují i jiné způsoby jak ji překonat, než jen děsit víc a víc..a jsou mnohem..mnohem příjemnější...*zapřede a jako by se jí otřel o kůži měkký kožíšek...jinak žádný závan moci, nic...jen ten "dotek"*

(jj, to je...akorát mi teda dala zabrat ta fránina tam..jako hezký, že vlastně zkrz Anitu mluví i k J-C ale...chm...ale zas to mělo ten správný náboj...teď jsem zvědavá na "Teddyho":))
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 21, 2010 6:48 pm

Asher: Neomlouvejte se, dal jste mi dobrou lekci. Budu si dávat větší pozor na pusu +uculí se+ Moc jsem vám důvěřovala. Ale když ono to je tak snadné +usměje se, už je zase ve svém živlu+ Hm, tak jste si to užíval? +usměje se tajemně+ Já taky

Nef: Ano, jsem zcela v pořádku. Nikdy mi nebylo líp +nekecá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned úno 21, 2010 7:03 pm

Asher: +obrátí se na něj a dává si moc dobrý pozor na to, aby se mu nepodívala do očí+ Myslím, že odpověď moc dobře znáte. +řekne klidným hlasem+

Styx: Jsi si tím jistá? +zeptá se a dívá se na ni starostlivě, ale pak usoudí, že mluví pravdu+ Dobře. +přikývne+ Kdyby něco .... +nechá větu vyznít do stracena, u barmana si vezme sklenku červeného a vrátí se zpět na místo+

Fata: Tak jsem zpět. +pousměje se+ Mají tady opravdu dobré víno. +zvedne skleničku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 21, 2010 7:17 pm

Zasměje se. Tedy, rychle jste se vzpamatovala, klobouk dolů. Usmívá se.

Nef: To vím velmi přesně. Jeho tvář neprozrazuje vůbec nic, je jako vytesaná z mramoru.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti