Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Asher » ned úno 21, 2010 4:34 pm

To pamatuju, ale už jsou pro mě důležité jiné věci. A jiní lidé. Krátce zalétne pohledem k Jean-Claudovi. Ví o něm moc dobře, od chvíle kdy vešel, ale taky se tváří, jakože nic:). Aubrey a Theresa byli výborní. Na chvíli se zamyslí a zvážní. Asi navrhnu Jean-Claudovi, že by jim mohl zvýšit plat. Mluví jen ke Styx, ale ví moc dobře, že ho J-C slyší.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 21, 2010 4:47 pm

J.C.: (heh, Ashera už přece zná déle, tak mu věří, anebo je to tím, že ještě nečetla Anitu, muhehe)

Asher: Chápu, tolik staletí člověku dokáže docela vymazat staré city. Opět budu trochu indiskrétní, už jste si u mne doufám, na to zvykl, ale zajímalo by mne, nevadí vám, že to pití +ukáže na jeho sklenku se studeným nápojem+ není čerstvá teplá krev? +doufá, že to není dotaz o hubu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned úno 21, 2010 5:13 pm

(heh..pravda...ale zná ho skutečně? Co když to celou dobu tady hraje...:) já osobně bych tady tak úplně nevěřila nikomu..ani Jasonovi ne..)

*usměje se do skleničky, slyší ho moc dobře...a zalítne pohledem k němu a Styx, napadne ho, že by měl rudou nosit častějc, že ho hezky oživuje a zase si hledí sklenky...pak se přesune k Beccy a Man* nějaké zamlklé, mes chéris*zapřede ale nijak do nich hlasem nerýpe, přece jen by třeba musel fakt poslat někoho do sklepa..*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » ned úno 21, 2010 5:15 pm

Koukne na skleničku. No není to nic moc, ale jde to. Pak mu ďábelsky blýskne v očích a nakloní se tak blízko, že ji ovane jeho horký dech. Nebo mi chcete poskytnout trochu horké, čerstvé, sladké krve? Vaší? Zavrní tiše a dívá se jí přímo do očí a jeho moc se kolem ní vznáší jako něco živého, těžkého a trochu děsivého.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 21, 2010 5:21 pm

(laach, zlatíčku Jasonovi můžem věřit hlavně to, že bude flirtovat i na cestě do pekla:D)

Jean-Claude: Mnooo...jenom trochu. Usměje se. A můžeš za to ty. Nebo teda, vy dva. Píchne prstem směrem k Asherovi.

(no ještě aby rýpal, nejspíš bych se mu sesunula rovnou k nohám a mohl by si hledat novou manažerku:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned úno 21, 2010 5:25 pm

*i když se to nesluší, tak poslouchá Beccy, jak představení "vyčítá" J-C a musí se pousmát, absinth jí konečně trochu probral, rozhlédne se* Páni, nějak se tu vylidnilo *mluví udiveně spíš pro sebe*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned úno 21, 2010 5:46 pm

J.C.: (takže upíři jsou vlastně pěkní parchanti? díky za dobré rady, ale pozdě:))

Asher: (a doprdele, tak dlouho si zahrává....)) +když jí spoutal svým pohledem, nedokáže odtrhnout zrak od jeho uhrančivých očí, i když se o to hodně snaží, až se jí řasy chvějí+ Slíbil jste mi, že budete na mne hodný +šeptá a cítí, že se propadá do jeho moci, která jí svázala jako mumii a čím dál víc si uvědomuje, že to chce, že mu chce nastavit své bělostné hrdlo a nakrmit ho svojí horkou krví, srdce jí buší jako hrom a chce vyskočit z hrudi+ To nesmíte, pane +špitne+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned úno 21, 2010 5:58 pm

*koukne koutkem oka a přikyvuje*jo ty...jestli nezvolníte, tak si asi budeš moct otevřít pohřebák..*cuknou ji koutky* rakví tu máte už beztak dost..*si rýpne*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » ned úno 21, 2010 6:00 pm

Beccy: *zatváří se překvapeně* moi?*a když píchne prstem i k Asherovi, tak se pousměje* ale ne...jen jsme předvedli to, co chtěli lidé vidět...já se ptal..*přimhouří oči*

Meg: *rozhlédne se a změří si přítomné* pravda.."lidí" poněkud ubylo..asi potřebovali čerstvý vzduch..*usměje se*

Man: ale no, cherie, to by přece nebyla žádná zábava...*tváří se neproniknutelně*

(Styx: nooo vida, teďs na to kápla..sou, ale stejně nám to nedá
Beccy: tak to je fakt...to mu věřit můžem....btw. na konci Měsíce ta část, kdy Anita krmí Ashera, aby se uzdravil...no do prdele...:D, si ju tu čtu právě znova, totižto:))
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » ned úno 21, 2010 6:02 pm

(tak tak, nedráždi hada bosou nohou:P ani když je zlatovlasej:D)

Nesmím? Jeho hlas je důvěrný, mazlivý, jakoby jí stékal po kůži a hladil. Neslíbil jsem nic, řekl jsem, že se pokusím být hodný. Šeptá kousek od jejího ucha. Skloní se a rty přitiskne na její krční tepnu. Jemně ji hladí rty a užívá si ten zběsilý tep, který mu pulzuje pod rty. Po chvíli se odtáhne a nechá svou moc z její mysli opadnout. Není dobré zahrávat si s ohněm madam. Kdokoliv odsud, snad s vyjímkou Jean-Clauda, kdo by se dostal až takhle daleko, by se už nezastavil. Jeho oči jsou chladné, jako kusy ledovce prozářené vnitřním světlem. Jo, snaží se jí trochu vyděsit, protože takhle věřit upírovi může být trochu zdraví škodlivé:))
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti