Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Asher » ned úno 21, 2010 12:17 am

Tak když už je prozrazen, tak vyleze ven a posadí se k baru. V mžiku před ním přistane jedna Bloody. Vidím, že jste si vzala můj dárek. Kývne k slzičce v jejím výstřihu a v očích mu čertovsky blýskne.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 21, 2010 12:20 am

Dobrý večer, Ashere +usměje se+ Ráda vás opět vidím. Ano, myslím že váš dárek se sem skvěle hodí. A byla by škoda, abych ho schovala doma do šperkovnice. Je tak krásný, že je přímo povinností jej nosit
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » ned úno 21, 2010 1:52 am

upíjí vodu a led se pomalu rozpouští. tučňák je asi ozdoba na brčku nebo míchátku - tak si s ním hraje. pomalu se dává do pořádku.

Nef: stejně to moc nechápu... podívá se na Nef dokážu pochopit touhu po krvi a po moci. dokážu pochopit i touhu odevzdat se a být ovládán. chápu strach ze smrti, přitažlivost magije a tajemna. lákavá temná dobrodružství... to všechno dovedu pochopit. ale ta strašlivá, nekonečná beznaděj, co je za tím vším... ubohé, plačící a zraněné bytosti pod tím vším... a nepoučitelnost... jak dlouho je třeba žít, aby lidé pochopily, co je vlastně důležité? ale show musí pokračovat - komedianti táhnou dál...
ale stejně vám děkuji - za starost i za názor...
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » ned úno 21, 2010 11:10 am

*sedne si na bar a pevně se chytne barpultu, protože se opravdu nechce vyvrátit, barman jí taky donese absinth, který do sebe hodí a objedná si ještě jeden, který nechá před sebou stát..po očku pozoruje Ashera, ale tak nějak se nedokáže na něj podívat, ale chtěla by*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned úno 21, 2010 1:37 pm

+všimne si, že si ke Styx přisedl Asher, jelikož o ní má stejně starost+

Fata: Myslím, že lidé nikdy nepochopí co je důležité. +trochu zakroutí hlavou+ Jsme už takoví. Jedna část z nás vidí v upírech jen další zábavu a neuvědomují si nebo si prostě jen nechtějí uvědomit, že to není hra. Ta druhá vidí v upírech to nejhorší, myslí, že oni jsou ti kdo jsou závrženíhodní, ale neuvědomují sí, že to jsou oni, kdo jsou horší. +mluví trochu tlumeným hlasem+ Ta bolest, beznaděj, je svým způsobem všude, jen je dobře zakrytá tou touhou, mocí a strachem. Oni jen ukázali, že iluze jsou vlastně všude kolem nás a nejsou to jen upíři, kdo je využívají. +trochu se pousměje+ Ale je to jen můj názor. Třeba jsem to pochopila špatně. +řekne a usrkne vína+
Nemáte za co +pousměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned úno 21, 2010 2:26 pm

Styx: A hlavně vám opravdu moc sluší. Zrak upřený do jejího výstřihu. Vlastně myslím, že hezčí místo by si nemohl vybrat. Uličnicky se usměje a v očích mu blýskne.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 21, 2010 2:34 pm

Asher: +neunikne jí, kam směřuje jeho zrak a nepatrně se pousměje+ Děkuji za lichotku, pane. Vlastně.. smím se vás něco zeptat ohledně tohoto šperku, prosím? +zvedne k němu zrak, ale radši se ujistí+ Mohu se vám beze strachu dívat do očí jako minule?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned úno 21, 2010 2:44 pm

*otáčí skleničkou s pitím a pozoruje okolí, zdá se, že trochu lidi otřepávaj ze zážitku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » ned úno 21, 2010 2:45 pm

Styx: No, že jste to vy, budu se snažit být hodný. Usměje se jak neviňátko. No jistě, jen se ptejte.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 21, 2010 2:53 pm

Asher: +pousměje se jeho falešně nevinnému výrazu+ Tak to děkuji, že mě berete na milost. Věřím vám, to přece víte +mrkne na něj+ Víte, slyšela jsem, že tyto starožitné šperky mají ještě i jiné funkce, než zdobit hrdla žen. Bohužel jsem nezjistila, jaké a jestli je to vůbec pravda. Mohl byste mi na to odpovědět? +kouká mu prosebně do očí+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti