od Tirage » pát úno 12, 2010 10:42 pm
Fab: se skousnutým rtem, aby se mu nesmála, jak se vytahuje, poslouchá, jaký že to byl ve škole génius. určitě jsi byl nejlepší. kýve a jenom malinko - ji neprokoukl - dělá na něj obdivné oči. to je na tobě vidět. políbí ho na spánek. a je na něho pyšná, i když se jí zdá trošku legrační. moc dobré anatomické znalosti horlivě kýve a přejede mu prstem po břiše škádlivě.
o těch ženskejch... a doufá, že to byly jenom ženský, nechci nic ani slyšet! nakrčí čumáček, jen zaprskat. blejská očima. a jak ji lechtá kroutí se a plácne ho po ruce. na dlouhou větu o citovém zainteresování mu zase přiloží rty na čelo a prohlásí: myslím, že ze všeho toho vzdělání máš teplotu. ale pěkně se k němu přitulí a mazlí se. a ńa dotaz o chlapech se napřímí a protáhne xichtík. vousáč, cha! to je Sam, náš Sunny. to je brácha Eternity. tak něco jako můj brácha, nebo kamarád... znám ho od svých tří let... asi to není špatnej kluk, už proto, že v něčem je stejnej jako Et. ale jak jsme dýl spolu, tak se rveme. někdy ho i přeperu. nebo nějak dostanu. zasměje se škodolibě a hrdě. a "ó strašlivý", místní velký zvíře... hmm, všechno co potřebuješ vědět je to, že jsem si myslela, že má smysl pro humor. ale asi ne dost velkej - skončili jsme tak, že mě škrtil. přitulí se kněmu zas a do ucha mu řekne a jestli chceš vědět, jesli mě měl, tak neměl. taky ho plíbí na ouško. a když ji tak hezky pojmenuje, celá se zatetlí.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.