Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Fabien » čtv úno 11, 2010 11:14 pm

Tir: Jako loutka nechá vést svou ruku tam, kde ji Tir potřebuje mít, ale zde pak již převezme iniciativu. Je to talentovaná dlaň, laská její klín a přivádí jí na vrchol slasti. + Lásko...Tir...+volá s ní, drží ji, aby neupadla a sám je rád, že stojí na nohou. Je tak vzrušený a přecitlivělý, že každý její dotek či náhodný polibek ho dovádí k šílenství. Volnou rukou ji drží v pase, svírá si ji a pořád nechce uvěřit tomu, že jest s ním. (Už by si na to taky mohl zvyknout.) Utěšuje ji, když se po svém vrcholu třese v jeho rukách, ale nepřestává ji dráždit a dobývat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 12, 2010 11:22 am

Fab: ("Už by si na to taky mohl zvyknout." :lol: ale je od něj hezký, že to nebere jako samozřejmost ;) )
vlny rozkoše ji opět spláchnou někam... a kdyby ji Fab nedržel, spadla by. chytá dech a drží se jeho ruky, co má kolem pasu oběma rukama. než ji napadne, že by mu mohla nějak pomoc, než by vůbec byla schopná to udělat, cítí a slyší, že i on dorazil na Mount Everest a vztyčuje vlajku. přetočí se k němu čelem, pověsí se mu kolem krku a políbí ho. lásko... co to se mnou děláš? jak to může být tak...a zase ho políbí a spíš na něm vlaje, než stojí na nohou.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát úno 12, 2010 1:02 pm

Tir: +Balancuje s ní, ale nakonec to nezvládne a narazí do stolu, stůl srazí dvě židle, ale Fab to ustojí a chytne pevbně Tir, aby se jí nic nestalo.+ Miluju tě, lásko, dobře si to zapamatuj. Jsi skvělá, milovat se s tebou je...+ nedokáže pro to najít slova a tak jí to dává najevo dotyky a polibky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 12, 2010 3:55 pm

Fab: malinko se vzpamatuje, tak aby mohla dýchat a stát sama. taky jí znovu začne docházet, kde je a tak se zase začne červenat. uvědomí si, že on taky sotva stojí. políbí Fabiena na rty a jemně se mu vkroutí, ale drží ho za ruku. vydrž. řekne, ze země zvedne svůj svetr, hodí ho na blízké křesílko a jenom mírně ho strčí do prsou, aby si sednul. a ona si mu sedne na klín a hladí ho ve vlasech a objímá ho. potřebují oba chvilku, aby se dali dohromady. stejně mi je to podezřelý, šeptá mu do ucha, že jsi tak šikovný... naprosto mě, hmmm, ty víš... líbne ho do vlásků měl bys mě přesvědčit, že je to tím, že jsi doktor/léčitel a o lidském těle víš víc než jiní. nebo budu hrozně žárlit, od kud máš takovou praxi... je celá rudá, co mu to říká, ale zase je příšerně zvědavá. připadá jí o tolik zkušenější, než ona a má pocit, že je nejlepší se zeptat jeho. dokud nebude moct konzultovat s někým, třeba nejlepší kamarádkou... už se tedy fak těší, jakou z ní bude mít Fata srandu, až jí bude kládst "čistě teoretické" dotazy.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 12, 2010 9:51 pm

Fab:+ Je malinko zaskočen jejím dotazem (to jsem teda fakt zvědava, jak se z toho vykroutí :lol: :lol: :lol: ). Líbne ji do vlasů a hladí jí zádička.+ No ve škole jsem byl druhý nejlepší v ročníku...hned po Molly. Takže anatomické znalosti mám dobré. Ze zkoušky jsem měl V, což bych mohl dokázat možná ještě dochovaným vysvědčením.+ Trošku si zamachruje, aby udělal dojem vzdělance.+ Na druhou stranu se pokorně přiznávám, že jsem již několikrát teoretické znalosti do praxe uvedl, ale kolikrát řeknu, jenom na mučidlech.+ Dělá si z ní legraci a trochu jí polechtá.+ Ovšem též před prázdným klubem tady prohlašuji, že rozhodně nejsem promiskuitní typ a mám zájem o monogamní vztah založený na oboustranném citovém zainteresování. A už mě netrap a řekni mi, co jsi měla s tím chlápkem v uniformě, a s tím vousáčem, co tě doprovázel na plese a chci slyšet všechno!+ Opusinkuje jí ouško a zašeptá do něj:+ Ještěřičko!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 12, 2010 10:42 pm

Fab: se skousnutým rtem, aby se mu nesmála, jak se vytahuje, poslouchá, jaký že to byl ve škole génius. určitě jsi byl nejlepší. kýve a jenom malinko - ji neprokoukl - dělá na něj obdivné oči. to je na tobě vidět. políbí ho na spánek. a je na něho pyšná, i když se jí zdá trošku legrační. moc dobré anatomické znalosti horlivě kýve a přejede mu prstem po břiše škádlivě.
o těch ženskejch... a doufá, že to byly jenom ženský, nechci nic ani slyšet! nakrčí čumáček, jen zaprskat. blejská očima. a jak ji lechtá kroutí se a plácne ho po ruce. na dlouhou větu o citovém zainteresování mu zase přiloží rty na čelo a prohlásí: myslím, že ze všeho toho vzdělání máš teplotu. ale pěkně se k němu přitulí a mazlí se. a ńa dotaz o chlapech se napřímí a protáhne xichtík. vousáč, cha! to je Sam, náš Sunny. to je brácha Eternity. tak něco jako můj brácha, nebo kamarád... znám ho od svých tří let... asi to není špatnej kluk, už proto, že v něčem je stejnej jako Et. ale jak jsme dýl spolu, tak se rveme. někdy ho i přeperu. nebo nějak dostanu. zasměje se škodolibě a hrdě. a "ó strašlivý", místní velký zvíře... hmm, všechno co potřebuješ vědět je to, že jsem si myslela, že má smysl pro humor. ale asi ne dost velkej - skončili jsme tak, že mě škrtil. přitulí se kněmu zas a do ucha mu řekne a jestli chceš vědět, jesli mě měl, tak neměl. taky ho plíbí na ouško. a když ji tak hezky pojmenuje, celá se zatetlí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 12, 2010 11:05 pm

Tir: +Okusuje jí jemně ramínko.+ Seřežu ho...toho nádivu s vejložkama...jestli ti ještě někdy šáhne na krček...jestli se na tebe ještě jednou podívá...rozemelu ho do lektvarů.+ Pohladí jí po zadečku a zase ji malinko plácne.+ Už se s nikým neper, budu se prát za tebe. Nechci, aby ti někdo ubližoval. Ani kamarádi. A vůbec...jaký kamarádi? Neříká se náhodou..kamarád taky rád?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 13, 2010 1:05 am

Fab: trochu se rvát musím, abych se ubránila, když je to potřeba. oni to kluci taky nemají lehké - dostat od holek... musíme trochu trénovat. a holky se s holkama moc neperou. tak to většinou schytá Sam zašklebí se škodolibě. a ty se za mě per jenom s tím, o kom víš, kdo to je... políbí ho na nos. mě jen tak někdo nedostane, neboj se. Amona jsem málem vzteky upálila... naštěstí to dopadlo jinak... zavrtí hlavou a nechce na to vzpomínat. Et mu stejně prorokuje, že se nakonec vyřídí sám vlastní silou... zamyšleně.
pfff! to nevím co by mi muselo spadnout na hlavu, abych něco měla se Samem! ušklíbne se. ty bys spal se svým bráchou? protáhne znechucně, pak jí to dojde a zašklebí se. ehm, nebo sestrou? pak se otřese chladem. je zima. měli bychom se oblíct a zmizet... já nutně potřebuju sprchu!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 13, 2010 8:26 pm

Tir: +Pomáhá ji oblíknout tričenko a ještě si ji u toho hladí.+ No jo, já taky budu muset vysmažit do práce - za chvíli. Kde si tě potom najdu, ještěřičko? A řekni, že u bratra a mě klepne! + Marně se pokouší zapnout rozbitý zip u kalhot, ale nakonec se na to vykašle, přetáhne si přes to dlouhý triko a vytahaný svert, pomůže Tir do kabátu (snad tam nějaký má :D ) a je připraven k odchodu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 14, 2010 7:13 pm

Fab: jenom se jeho "pomoci" usmívá, protože sama by to měla mnohem rychleji a taky jeho ruce se jí dotýkají na místech, která s oblékáním nemají nic. ale líbí se jí, jak se o ni stará. hmm, tak jo. kývne smířeně a když jí osloví něžným jménem, políbí ho na bradu. aby tě nekleplo... směje se, tak si představ, že i já budu v práci. přijď večer na Mýtinku. asi bys si tam mohl pronajmout ten pokoj... usměje se, že by to mohlo být fajn, když bude ona v práci a Fab bydlet na Mýtince. sama se dooblékne a jemu rovná svetr a triko u krku, prsty mu pročísne a uhladí vlasy. koukne na něj, jak řeší problém rozbitého zipu a zavtí trochu hlavou, šeptnš něco jako "všichni stejný" a přitáhne si ho za pásek kalhot blíž. pohladí ho mazlivě po břiše, pak přimhouří oči, je vidět, že se soustředí a mávne rukou. a zip je spravený. abys mi nenastydnul... směje se mu a lesknou se jí oči.
kabát má v šatně, tak si ho asi vyzvednou, oblečou se a jdou pryč.

(budu večer na Mýtince slavit Valentýna? a co ti druzí dva?)
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti