Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Tirage » úte úno 09, 2010 1:43 pm

( :P my totiž vůbec nevíme, že se všichni upíři strkají u klíčové dírky a dělají si poznámky... vždyť už je po představení a všichni vypadli, ne? to může přijít tak akorát uklízečka, ne? :lol: tak příjemnou zábavu ostraze u průmyslové televize. a pošlete nám cédéčko.)
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » úte úno 09, 2010 2:09 pm

Fab: tak peníze? to bude drahý, zvrhlý zbohatkíku! nakrucuje se a pomalu si vyvlíkne ruku z jednoho rukávu roláku. a jak jí líbá nožku, olízne si rty a nechá chvilku špičku jazyka na horním rtu. pak hodí svůdný a nedosažitelný výraz a špičku boty mu přitiskne na prsa a odtlačuje ho, tak ho jako odkopne. alee, nedotýkejte se umělkyně, pane! melodicky zapřede, tón hlasu popírá obsah slov. třepne ho po čumáčku prázdným rukávem svetříku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 09, 2010 2:39 pm

(no představení sice jo, ale hosti rádi posedí a popijí v prostředí prosyceném pachem nebezpečí:P a třeba já tu jsem, coby zaměstnanec, pořád:) ale nenechte se rušit, mě to neva:P:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » úte úno 09, 2010 3:53 pm

(no tak řekněme, že děláte takovou reklamu-poutač...aneb opravdu se v Slastech zabavíte:)možná bychom mohli začít i vybírat)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Tirage » úte úno 09, 2010 4:01 pm

(a to se mi na tom právě líbí - ten klid a soukromí... :D . Rebecca se po čtyřech přesunuje jinam, kdyby nám něco nešlo, tak ráda poradí i pomůže, Sigi tu asi někde usnula pod stolem, J.C. se přišel jen tak nezávazně podívat a doplnit párátka na baru...)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 09, 2010 4:25 pm

(Reklamu zadarmo a načuhující zaměstnanci? Nestačilo by, kdybych poslal do zázemí klubu lahev nefalšované pravé krve? Máme jí v práci přebytky...Smrtijedi se snaží, aby jejich klienti již transfúzi nepotřebovali :P )

Tir:Platím si vás, slečno, tak si na vás budu sahat jak se mi zlíbí!+Udělá na ni kukuč vilného starce s tučným kontem. Čapne její svetřík a přivoní k němu. Druhou rukou jí hladí po nožce a přestože mu podpatek dělá do hrudníku díru, vrní jako kotě.+ Tak pokračujte, krásko... a neodbývat to!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 09, 2010 4:59 pm

(a jsme z toho venku! nabídneme přebytky a nám dají pokoj. a ještě si nás i oblíbí ;) )

Fab: tak to se mýlíte, pane! za kalhotkama nemám ještě ani pětikorunu (nebo svrček, no). vyvlíkne se tedy ze svetru a nechá mu ho, ale zas víc zatlačí nohou proti jeho hrudníku a on ji musí pustit a poodstoupit. nějak vabalancuje rovnováhu a v předklonu mu sebere z hlavy tu červenou lesklou palmičku - jak si přetáhla svetr přes hlavu, spadla jí. pošimrá ho s ní na nose a pak se narovná, pohladí se jí po tváři a přes krk až do výstřihu (topu na ramínka), kam si ji zastrčí. zase se zavlní, otočí se k němu zády, obejme si ramena a vrhá přes ramínko smyslné pohledy.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Jean-Claude » úte úno 09, 2010 5:55 pm

(tak dodavatele krevních destiček máme, ale nějaký bonus navíc se za bar vždy hodí:))
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Fabien » úte úno 09, 2010 9:01 pm

J-C: Nějaký požadavek na krevní skupinu nebo je to jedno? ;)

Tir: +Vyhupne na nejbližší stůl a tleská.+ Hm..to začíná dobře, slečno, ale na svrčky to ještě není. To budete muset přitlačit!+ Obmotá si její svetřík kolem hlavy jako turban a zatváří se příšerně vážně.+ Copak to máte pod tím tričkem?+ Olízne si horní ret a gesty ji popohání, aby už to neprotahovala. Jisté části jeho těla (mozek taky!) se už vážně nemohou dočkat!+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 09, 2010 9:40 pm

(destičky... destičky... - a co plazma? ;) )

Fab: ignoruje ty znevažující řeči, jenom na něj vyplázne jazyk. zakloní se do mostu a z něj volně a pomalu přehodí nohy nahoru a spustí se na lokty a na břícho (něco mezi jógou a gymnstikou) s povznešeným, až meditativním výrazem obličeje (jasně, že po očku kouká, jaký udělá dojem). na břiše se přetočí, zdvihne nohu za ucho a velmi plynule a elegantně si sundá botku. nezapomene uděla párkrát oči a špulit pusu, aby odvedla pozornost. když drží botu v ruce, švihne ji po Fabovi (velice pečlivě dbá, aby se neterfila) tak se stane každému, kdo bude obtěžovat umělkyni amatérskými radami! odsekne. sundá si i druhou botu, elegantně ji upustí vedle baru. a nějakou ladnou otočkou se zase postaví na nohy. dá si ruce za hlavu, vlní se v bocích, přivře oči a svůdně se usmívá. a začne si pomalu vyhrnovat tričko, dělá trošku fory, ale pak si ho - zády k němu - svlíkne a přes hlavu mu ho hodí (pro změnu se snaží strefit) obejme si prsa rkama a pomalu se otočí k němu, trošku je růžová a cucá si spodní ret a oči jí svítí.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti