Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Neferet » ned úno 07, 2010 4:10 pm

Tir: Dobře nebudu. +zasměje se a podrbe kotě+ Jestli chceš můžu ho vzít na nějakou dobu k sobě a až budeš mít víc času, tak se pro něj stavíš. +mrkne na ni+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned úno 07, 2010 4:15 pm

+vidí, že z nočního klubu se to všechno už vytrácí pryč, pomalu svítá, tak dopije poslední sklenku skotské, rozloučí se se zbytkem hostů a jde domů po peřinky, plna neskutečných zážitků+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 4:16 pm

Fab: no ještě řekni, že jsem na tebe zlá! nevěřícně zavrtí hlavou a začne ho hladit po prsou přes košili. a jak jí Fab hladí pod tričkem a jezdí rukama, tak je to někde asi obzvlášť zajímavé, protože Tir jenom vydechne a pošeptá mu a a ty se ptáš na zvíře pod oblečením? a sjede níž, zase k pupíku a dobývá se mu prstíky pod košili a baví se tím, jak na to na něj platí tohle kouzlo se mi moc líbí, jak funguje - to bys nevěřil: já udělám tohle... a ruka šmátralka šmejdí kolem pásku kalhot a ono to udělá... a začne se chechtat a pištět Fabovi - který se asi brání trochu - do ramene, aby je nebylo moc slyšet.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned úno 07, 2010 8:06 pm

Tir: Tir...ty ještěrko! +Vyprskne nejprve smíchem a pak zachytí její ruku pod kalhotama přesně v místě, kde je jeho tělo opravdu napjaté.+ Ty...+vzrušeně zvrátí hlavu nazad a musí se i s Tir opřít o zeď, aby neupadl.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Neferet » ned úno 07, 2010 9:23 pm

+kouká, že všichni už pomalu odcházejí a Brotík jí usnul v ruce, tak se rozhodne, že se taky po dlouhý době půjde vyspat, nechá u barmana zprávu pro Tir, kdyby se sháněla po kotěti, že je u ní, rozloučí se a odejde domů+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon úno 08, 2010 5:43 pm

Nef: dík! to je Nef opravdová kámoška, protože Tir má teď v parádě úplně jiného mazlíka. a tak trochu zanedbává péči o zvěř... styď se, Tirage! :D :oops:

Fab: ano, já! usměje se na něj rošťácky žádná ještěrka! přimáčkne se k němu, opřenému o stěnu. obejme ho a hladí ho po zádech a bocích až na zadek. a rty a nosem mu přejíždí po krku a šeptá jenom jsem ti chtěla ukázat své oblíbené zvětšovací kouzlo... dýchá mu horce na krk a na ucho a začne mu ouško oňufávat a olizovat podívej, Fabienku, všichni už zmizeli... jsme tu sami... šeptá mu sladce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon úno 08, 2010 8:52 pm

Tir: +Plácne ji přes zadeček a nechá se slastně oňuchávat.+ Ty jsi vážně skvělá čarodějka. ...Zvětšovací kouzlo! +Směje se a zajede jí rukama pod kalhotky a prstem přejíždí rýhu jejího zadečku.+ Jestli mi teď hned neuděláš striptýz...jsme přece ve svlíkacím klubu...položím si tě tady na stůl a nechtěj vědět, co s tebou udělám! +Vrčí jí do vlasů a prstem v kalhotkách zajede ještě níž a tak se zabydlí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon úno 08, 2010 9:59 pm

Fab: položí si hlavu jemu na prsa a drží si ho. a líbí se jí, jak drží on ji, ale ještě malinko zavrtí boky, aby se jí to líbilo ještě víc. teda vůbec nechápu, co se mnou děláš. kdyby mi tohle někdo vyprávěl před pár dny, že na mě bude někdo takhle sahat, myslela bych si, že bych tomu dotyčnému tak akorát nafackovala... ale mazlí se - jako že jeho bít nebude. a zvedne hlavu a oči jí svítí a co bys se mnou udělal? to by mě fakt zajímalo... no ale když mi slíbíš, že mi to budeš se všemi detalily vyprávět... tak ti ten striptýz udělám. udělá na něj oči a pustí se ho a sundá ze sebe jeho ruce. ale hlídej dveře! řekne přes rameno a jde se za bar kouknout, kde mají přehrávač hudby. najde, i CD od Muse (na tom si zrovna jedu, ale klidně cokoli, co Fabovi vyhovuje. ;) ), pustí ho a vyskočí na bar. za ucho si zasune takovou tu lesklou palmičku do pohárů - červenou. a začne se vlnit. hodí na něj extrasvůdný, trochu parodovaný pohled přes rameno. pak trochu vypadne z role a hlasitým šeptem mu sdělí ale nenám podprsenku - Neptun mi ji nevrátil. nevadí?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 09, 2010 12:58 pm

Tir: Řeknu ti, co bych s tebou udělal, až ty uděláš! +Vrní jí do ucha a prstem jí ještě trošku poškádlí, líbne její nosík.+ Kdyby na tebe takhle šahal někdo jinej, tak bych mu nafackoval já...a pak bych ho v nemocnici neošetřil!+ Vrčí jde kouzlem zajistit dveře, aby mu Tir nikdo neokukoval.+ Když nemáš podprsenku, budu ti muset peníze strkat do kalhotek. To se tak dělá ne?+ Směje se, ale hned vzápětí ho smích přejde, když ho Tir svůdně sjede pohledem.+ Tak už začni....+zaškemrá vzrušeně+...nebo to co chci udělat udělám, striptýz nestriptýz! +A jak stojí pod barem, uchváceně políbí její hubený kotník.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 09, 2010 1:27 pm

(heh, to jste nám jako zavřeli bar jo? :D bacha, aby jsme nechtěli zpět ušlý zisk...:P)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti