Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Fabien » ned úno 07, 2010 12:02 am

Reb: (Konečně rozumná slova!)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Sigismunda » ned úno 07, 2010 1:13 am

Manori píše:*dopila kávu a kouká kolem sebe...*

přisedne si k ní se svým pitím a usměje +se dobrý večer, vyjste Manori, že? myslím, že už jsme se někde potkaly. promiňte, nechci se vám plést do soukromí, ale slyšela jsem, že znáte upíry dost dobře. mohla bych se zeptat na pár věcí?+
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 1:26 am

Fabien píše:(+Teď se pekelně soustředím na veřejné pobuřování a líbání...takže vyrušování jen na vlastní riziko!!!+)

Tir: Máš snad dojem, že bych se soustředil na něco jinýho než na tebe? +Zavrní jí do ucha a protáhne se jako kočka, když ho hladí (a pak kde je kotě!).+ Koukej se kam chceš, když u toho nejsem...ale jenom koukej! +Kousne ji něžně do krčku a zavrčí. Pak se ale rozesměje, aby bylo jasno, že stejně nic nenadělá, když bude Tir chtít.+ Už jsem ti dneska řekl, že jsi dokonalá?

Rebecca: (hmm, tady ale opravdu nepobuřuješ, na to si najdi svatější místečko:P:D)

(dobrá! ale aby zase z druhé strany nebyly řeči, že konkurujeme umělcům - a k tomu zadarmo!)

Fab: jak jí okusuje to je tím prostředím, že mi jdeš po krku? pohladí ho i po hrudi a břiše a vklouzne jedním prstem mezi knoflíky a kreslí mu kolem pupíku kolečka co? já vždycky zapomenu, jaká říkáš, že jsem? tváří se jako neviňátko. a když jí Fab přitáhne blíž, vykoukne jí zpod roláku kotě Brotík, bílé na černém svetru, a nespokojeně zamňouká.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned úno 07, 2010 1:39 am

Tir: +Jak mu dělá ty věci kolem pupíku, dostává ho do nebezpečného rozpoložení.+ Ještě chvíli budeš dělat ty úžasný věci a já se vážně neudržím! +Varuje ji vzrušeně. A pak uvidí to malé bílé zvíře.+ Jé, kotě! Jak si ho mohla mít za trikem? ...No, ty jsi rozkošný zvíře...+a pošeptá mu, aby to nikdo neslyšel+...Až si Tir doma sundá kalhotky, budeš si smět s nima hrát..a nerušit !...+Pak se zase přitulí k Tir, ale opatrně, aby kotě nerozmačkal.+ To je jediný zvíře, který máš pod oblečením? +A opatrně jí zajede na zádech rukou pod triko.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 2:03 am

Brotíku? ňufá kotě a nosem mu jezdí po bříšku chlupatým ty ses vzbudil?
Fab: on tam spal, tys ho probudil. kouká střídavě na Faba a Bróťu. a kocour se protahuje a pak už se dožaduje, aby ho pustili a zamíří si to na dobrodružnou výpravu směrem k Nef a Sigi. utek. pokrčí Tir rameny. ale ví, že se vrátí. snad jí ho upíři neodchytí.
já ti dám! rozdávat moje kalhotky prská na něj šeptem a schválně mu šlápne na nohu špičkou. a jak ucítí ruku na holé kůži pod trikem, začnou jí měknout kolena. a Fabiena začne olíbávat na nose a na bradě a tvářích a koutky rtů drobnými polibky a vzdychne není.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned úno 07, 2010 1:36 pm

Tirage píše:(Nef, tak si s nima pojď povídat, ať se hned nedostanou k veřejnému pobuřování a pohoršováni na veřejnosti ;) . třeba nevím, kde má teď Tir kotě.)

(jo jasně, já tam přijdu a on mě uřkne, že jsem vás vyrušila, to určitě :D )

+slyší pod sebou mňoukání, tak se podívá dolů+ Ahojky. +usměje se na Brotíka a zvedne ho+ Co ty tady? Panička má jiný starosti co. +zaměje se a drbe ho na hlavičce+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned úno 07, 2010 2:43 pm

(Nef: Neuřkne...jenom trošičku!)

Nef:Slečno, chyťte, prosím to kotě, ať nám ho tu nesežerou! +Udělá prosebné oči směrem k Nef.

Tir:Au! Tyranko zlomyslná! +Zasyčí, když mu šlápne na nohu, ale vzápětí už je líbán a oždibován a na bolest nemyslí. Přejíždí jí dlaní po holých zádech a sám cítí, že jeho potřeba někam se s Tir ulít je čím dál větší. +Tak od koťat se učíš kousat a škábat....+vydechne do jejího polibku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Neferet » ned úno 07, 2010 3:10 pm

(Fabien: Jasně jenom trošičku, tomu tak budu věřit :D )

Fabien: Mam ho. +usměje se na něj a ukáže kotě+ A nemějte strach, postarám se o něj. Vy jste dost zaneprázdněn. +mrkne na něj+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 3:57 pm

Neferet píše:(jo jasně, já tam přijdu a on mě uřkne, že jsem vás vyrušila, to určitě :D )

+slyší pod sebou mňoukání, tak se podívá dolů+ Ahojky. +usměje se na Brotíka a zvedne ho+ Co ty tady? Panička má jiný starosti co. +zaměje se a drbe ho na hlavičce+

(no jo, to ještě situace nebyla tak napjatá a pikantní ;) )

Nef: už má docela potíže se soustředit jinam než na Faba, ale přeci jen - kamarádka a zviřátko... dík, Nef, máš to u mě. a neříkej mu takový věci! ale pak zrudne a schová se za Fabiena, protože Nef má pravdu. :)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Manori » ned úno 07, 2010 4:08 pm

*jak dopije to kafe, tak se pomalu rozloučí a má se k odchodu, ještě by tam zapustila kořen:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti