Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Sigismunda » sob úno 06, 2010 9:45 pm

J.C.: Sigi: někdy je to, náročné..řekněme. Ke všemu ty všechny boje o moc a pozice, je to jako chůze po minovém poli..Někdy se zbavíte jedné škodné a nakonec zjístíte, že to asi nebyl ten nejlepší nápad...proto mám rád tuhle..*rozhlédne se po podniku* zábavu..tady se žije přítomností..a okouzlování krásných dam se nikdy nepřejí..*usměje se s důrazem na poslední slovo*

J.C.: jistě, je lepší, když se škodná zabaví navzájem a vy se můžete věnovat krásným ženám tak trochu se mrkne na A., zda vážně jenom ženám. ale velmi decentně. ale myslím, že i krásná dáma vám může zůstat ležet v žaludku. zasměje se
nashledanou, budu se těšit.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 06, 2010 10:42 pm

Zaslechne Fabienovu těžce urážlivou poznámku a zadívá se jeho směrem. Ale, tak jste také zavítal mezi nás, pane? Chladně se usmívá.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob úno 06, 2010 10:49 pm

+sleduje Fabiana s Tirage a mírně se usmívá, když se chce otočit zpět k baru zaslechne co Fabien šeptá, strne na místě a těká očima po ostatních a doufá, že to nikdo jiný neslyšel+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 10:56 pm

Fabien píše:Tir:+Lehce jí líbá na tváře a šeptá.+ Co se to tu doprčic děje? Neublížil ti? Vypadá jakoby mu někdo přejel přes ksicht hráběma...

Fab: trochu mi lezou do hlavy. jako každýmu. nic, co bych nezvládla s trochou nitrobrany a soustředění. a nebo, když mám hlavu plnou ... hmm usměje se a uhne očima. ale no tak! nebuď takový kárá ho, ale stejně se musí smát jeho drsnému vtipu. podle toho, co jsem viděla, jsou sice mocní, ale tak trochu jako štvaná zvěř. nic k závidění. a samá temná minulost. asi tak případy pro Sigi... jak tohle můžeš říct, jako léčitel? já se náhodou přišla podívat, jestli má ty stopy po hrábích ještě někde jinde... kouká na něj provokativně a chvíli ho nechá dusit představou, že okukuje jiné chlapy. ale přišli jsme pozdě, dodá s hraným zklamáním. už bylo po všem.

(hele, vy slyšíte všechny trávu růst! že upírka, to je jasný, ale ostatní... :D )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Neferet » sob úno 06, 2010 11:00 pm

(no co, Nef má uši všude :D to víš jedna z výhod, kterou má díky tomu kým je :D ale už teda nebude otravovat no :( :D :D )
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob úno 06, 2010 11:10 pm

Tir: Jako léčitel musím konstatovat, že jsem ho v ordinaci neměl. Kdyby jo, tak nevypadá takhle! A vůbec!..Už žádný pokukování...+lehce jí plácne přes zadeček a zatváří se naoko přísně.+ S nitrobranou bych byl dneska v háji...opravdu se nemůžu soustředit...+přejíždí jí prstem po páteři+...ale nepochybuju, že ty zvládneš všechno. Cítím z tebe fantastickou magii a vůni levandule a....+neudrží se a musí ji znovu velmi..hluboce políbit.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 11:26 pm

Fab: no tak koukat se snad můžu, kam chci, ne? po páteři jí běhá teplo a zima. otře se mu nosem o bradu. tu levanduli mám, aby mě nesežrali moli. ušklíbne se. tak se soustřeď teď na mě, to taky zabírá, aby ti nemohli do hlavy, když myslíš na ...a taky políbí ho dlouze a hladí ho po zádech.
Naposledy upravil Tirage dne ned úno 07, 2010 1:28 am, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 11:28 pm

Neferet píše:(no co, Nef má uši všude :D to víš jedna z výhod, kterou má díky tomu kým je :D ale už teda nebude otravovat no :( :D :D )

(Nef, tak si s nima pojď povídat, ať se hned nedostanou k veřejnému pobuřování a pohoršováni na veřejnosti ;) . třeba nevím, kde má teď Tir kotě.)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 06, 2010 11:44 pm

(+Teď se pekelně soustředím na veřejné pobuřování a líbání...takže vyrušování jen na vlastní riziko!!!+)

Tir: Máš snad dojem, že bych se soustředil na něco jinýho než na tebe? +Zavrní jí do ucha a protáhne se jako kočka, když ho hladí (a pak kde je kotě!).+ Koukej se kam chceš, když u toho nejsem...ale jenom koukej! +Kousne ji něžně do krčku a zavrčí. Pak se ale rozesměje, aby bylo jasno, že stejně nic nenadělá, když bude Tir chtít.+ Už jsem ti dneska řekl, že jsi dokonalá?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 06, 2010 11:53 pm

(hmm, tady ale opravdu nepobuřuješ, na to si najdi svatější místečko:P:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti