Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Neferet » sob úno 06, 2010 8:15 pm

Tir: To je dobrý. +usměje se a starostlivě si jí prohlíží+ Pozor. +div nevykřikne a automticky se snaží zachytit skleničku, což se jí díky její moci povede+ Sakra. +zakleje, že se nedokázala ohlídat a rozlíží se jestli to někdo zaznamenal+ Tir jsi v pořádku? Nechceš se jít projít? +ptá se starostlivě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » sob úno 06, 2010 8:20 pm

Neferet píše:Sigi: Bílého. +přikývne+ Nedávno se nám ho podařilo přesunout. +řekne a nenápadne přitom sleduje dění kolem sebe+

přesunout? vykulí oči a jek je velký, Nefer? to zní jak přesun katedrály...
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Asher » sob úno 06, 2010 8:20 pm

Tir: Oči mu září, jak si její pocity užívá. To ano, jsou i jiné možnosti, ale nejsou tak...vzrušující. Jeho moc ji obalí jako přikrývka. Usmívá se jejímu mírně z cesty znějícímu povídání.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Fabien » sob úno 06, 2010 8:22 pm

+Vráčí do tiskem doporučovaného podniku a rozhlíží se, zda neuvidí někoho známého. Pak zahlédne Tirage.+ Ahóój!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Asher » sob úno 06, 2010 8:24 pm

Zadívá se přes místnost na hlučného příchozího a jeho moc, jakoby proti němu tlačila.
Asher
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 06, 2010 8:25 pm

Sigi: Žádná katedrála. +usměje se+ Záleží na něm, podle toho jakou má náladu a jak se cítí je buď velký jako dospelý tygr nebo jako mládě. +usměje se+ Nechtěla jsem mu tí stěhováním z jednoho světa do druhýho ublížit. Tak jsem zašla na radu Styx za panem Lupinem, který mi s tím pomohl. Otevřel jakousi bránu, přes kterou Caesar prošel. +vysvětlí+
Fabien: +podívá se odkud jde ten hluk a trochu se zamračí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » sob úno 06, 2010 8:28 pm

Jean-Claude píše:Sigi:*klidně ji pozoruje* pak je vše v naprostém pořádku...ne, nepřekvapuje...tak už na mnohé působíme..*líně pokrčí rameny* ale to je dobře, je lépe být ve střehu než pak litovat..*oči mu potemní, ale za vteřinku je to pryč a on se opět mile usmívá, bez zoubků*

seriozně víte, mě ani tak nezajímá, jak působíte na ostatní - to si dovedu představit, mile se usměje a zkusí mu kouknout do očí, ale pak to zase vzdá, aby dokázala dokončit větu spíš mě zajímá, jak to působí na vás? tak dlouhý život - dá-li se tomu tak říkat. docela chápu, že si hledáte zábavu, kde se dá mávne rukou kolem, jako po podniku a že se dopracujete dokonalosti v mnoha ohledech.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob úno 06, 2010 8:31 pm

Asher: Tak to budete mít dostatek času připravit si zajisté opět velkolepé představení. Prozraďte mi, drahý Ashere +nakloní se těsně k němu+ co jste cítil, když jste se zakousl do krku toho muže? +šeptá, aby je nikdo neslyšel, moc ji zajímají ty pocity+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 8:33 pm

Fabien píše:+Vráčí do tiskem doporučovaného podniku a rozhlíží se, zda neuvidí někoho známého. Pak zahlédne Tirage.+ Ahóój!

(jééé, zachránce! já brutálně nestíhám: společenská návštěva + nájezdy ovocného netopýra Růženy... úplně reálné zážitky, futr mě kouše a saje... hrozný :lol: :lol: )

vrhne se mu kolem krku ahoj, Fabiene. obejme ho nějak moooc neléhavě. utíká před vlivem pánů savců.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Asher » sob úno 06, 2010 8:37 pm

Styx: Cítil jsem vzrušení, Phillipův strach a bolest, ale i touhu. Chtěl to, stejně, možná i víc než já. Jeho hlas je zastřeně chraplavý a oči mu planou ledovým ohněm.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti