Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » sob úno 06, 2010 6:24 pm

Sigi:*klidně ji pozoruje* pak je vše v naprostém pořádku...ne, nepřekvapuje...tak už na mnohé působíme..*líně pokrčí rameny* ale to je dobře, je lépe být ve střehu než pak litovat..*oči mu potemní, ale za vteřinku je to pryč a on se opět mile usmívá, bez zoubků*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » sob úno 06, 2010 6:27 pm

Beccy: díky za upřímnou soustrast...*zasměje se a přimhouří oči na oba vyšší upíry...J-C se jen uculí a ustoupí o půl kroku dál od ní se zvednutými dlaněmi ve vzdávajícím se gestu* no..tos mi pomohl..*odfrkne si* teď abych si dala něco na zahřátí..*zapřemýšlí, co by si tak ještě objednala*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » sob úno 06, 2010 6:29 pm

(jooo, já víííím...pšššt:):P)
(heh, těch šelem je tam víc, než si myslíš:P)

Jean-Claude: Opětuje jeho pohled. Zcela výmluvné "ano, hraju a moc si to užívám". Hříšně se usměje.
Styx: Opravdu? A v jakém smyslu, "zamávalo?" Pohledem se jí propaluje až na dno duše.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » sob úno 06, 2010 6:30 pm

Jean-Claude: +ohlédne se za jeho hlasem a při jeho varovných slovech si uvědomí, co řekla, celou dobu se snaží nedávat najevo, jak to prožívala, usmívá se chladně a zachovává odstup a pak se takhle dětinsky prozradí+ Děkuji, Jean-Claude, ale já tím myslela pouze svůj názor na to vzrušení z představení a pohledu na krásné muže. +usměje se na něj a doufá, že to zní přesvědčivě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 06, 2010 6:31 pm

Se smíchem potřese hlavou a dopije svoji skleničku, kterou si hned nechá dolít a naředit absinthem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob úno 06, 2010 6:35 pm

Sigi: Bílého. +přikývne+ Nedávno se nám ho podařilo přesunout. +řekne a nenápadne přitom sleduje dění kolem sebe+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 6:35 pm

Asher: když jí vyhmátne, tak se skoro počůra.
Becca a J.C.: ona ji ujišťuje, že je to v klidu a on ji znejistí. na Tir je toho moc a vstane, až vyletí. pak jí dojde, že si ji všichni tři vychutnávají ale no tak... pánové! nechte mě, prosím, ještě chvíli žít. jsem ještě mladá... zamrká a udělá oči a dělá ze sebe hodnou holčičku
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Jean-Claude » sob úno 06, 2010 6:37 pm

Styx: *usměje se krásně s takovým pronikavým pohledem, až ji jeho oči na okamžik zavábí do temných hlubin moře, ale v příští ukamžiku se to zdá jako sen a on se opět společensky usmívá* přirozeně, jak jinak...vidím, že přizvat posilu do týmu byl dobrý nápad...třeba nebude poslední..*zamyslí se*

Tir:*zatváří se omluvně a kajícně, ale jen na prchavý okamžik* nu dobrá, když tak hezky žádáte.. tak počkáme, až povyrostete..*uculí se*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » sob úno 06, 2010 6:38 pm

*nakonec i objedná irskou kávu, to by ji mohlo trochu postavit na nohy a když upije, tak úlevně vzdychne*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » sob úno 06, 2010 6:39 pm

Tir: Zničehonic se objeví hned vedle ní. A chtěla by jste být mladá a tak krásná, navždy? Zavrní a jeho hlas je plný temných příslibů a rozkoší. Jeho husky-modrá očka ji hladí po tváři. Vážně si hraje a užívá si to, syčák jeden:))
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti