Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Beatrix » pát led 29, 2010 4:13 pm

+spokojeně sleduje jak to na Eternity všechno drží+ no...+uculí se tajemně+ je fakt, že JE mistr tam, kde je třeba...ale +potřepe hlavou, páč můůůže+ někdy na zabití. většinou. upřímně sem nečekala, že když Tirage zjistí, že je na scéně Kleopatra, tak dá Amonovi veřejně ultimátum, že buď jedna, nebo druhá. +našpulí přemýšlivě pusu+ to bych si asi nedovolila ani já...teda jako né nedovolila, ale...co můžeš od amona čekat? +pokrčí ramenama+ Já se teda v Tirage nevyznám, ale je jak splašená střela. Měla by trochu zbrzdit, třeba by si sama pak takhle nenabíhala, jenom si ubližuje.
Zlit se? +rozzáří se+ to bych taky potřebovala!
Nosorožce? nooo, to asi né, teda neslyšela sem o tom, ale ty její mutantíci tam sou možná ještě horší...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » stř úno 03, 2010 3:42 pm

(veřejně ultimátum? no to už mi za zády dělá něco, co ani nevím? to jsem čekala - postavy začnou žít vlasním životem... a nakonec mě zlikvidujou, abych jim do toho nekecala.)

Bea: +kouká na ni jak husa se zomeným krčkem, protože se bojí pohnout, jak ji Beuš obložila - skoro domeček z karet+ no jo, to víš, Tirage. ale stejně si na ní budu dávat pozor, aby se nám vrátila... já už jsem si zvykla. našla jsem v ní za ta léta ten zakopanej poklad. +zamrká očima, protože se jinak hejbat nemůže.+

zlít se? +zvedne obočí - zálibně+ ano! nazývejme věci pravími jmény! po plese určitě! víš co: zábava za námi, do jara daleko - co bychom se nepobavily s alkoholem! tak jo. tak dík. tak čau. :) +poněkud křečovitě se usmívá a pomalinku skoro bez hnutí se posune - samosebou po zaplacení - ven. tam zakopne na schůdku a všechny věci jí začnou padat, ale už je v přemisťovací bublině a tak, jak to letí a ona taky, tak slítne všechno až u ní doma.+
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 04, 2010 12:15 pm

(lach, no jak mu řekla že ona nebo Klea, tak to bylo před kleou, ne?)

Jen aby to ten tvůj poklad přežil bez újmy. +mávne rukou+ Tak ahoj! Sejdeme se...+nakrčí čelo+ Chlastat se tu dá vlastně úplně všude...+a ztratila sem nit, takže pak někdy někam zajdem no - rozloučí se v obchodě a klape dom+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv úno 04, 2010 6:35 pm

*taky se asi někdy v průběhu vytratila:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » stř úno 24, 2010 11:48 am

+potřebuje si spravit náladu, tak vyrazí nakupovat+ dobrý den... +pozdraví v obchodě a hned se žene k šatečkům a vybírá si+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob úno 27, 2010 10:06 pm

Tak... si vezmu tyhle.. +nakonec si vybere z katalogu a nadiktuje svoji velikost+ kdy mi je budete moct poslat?

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte bře 02, 2010 12:14 pm

+vpadne tam, páč zase zakopne o práh+ dob-kur-ahoj! +zazubí se+ nakupuješ?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte bře 02, 2010 1:35 pm

ahooj! no jasně.. hele tyhle šaty si chcu objednat... sou pěkný, žejo. A možná nějaký botky, mají tu moc pěkný na šteklách... jenom jestli bych se v nich nezabila..
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » stř bře 03, 2010 2:35 pm

*zapíše si objednávku* dopravíme je k vám domů co nejdřív...*předpokládám, že na Mytinku*

Bea: ale dobrý den...*úsměv* tak co to dneska bude?
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » čtv bře 04, 2010 11:46 am

výborně, zaplatit vám to mám hned? A... ještě si vyzkouším tyhle kráásný botičky!
Obrázek Obrázek
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Boutique