Pracovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Pracovna

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 6:01 pm

Prosím tě, jaképak otravování... nebo budeš s někým o Vánocích? Jenže já osamotě Vánoce trávit nemíním, Takže Tony ať si dělá, co chce, když se mu to nebude líbit. Chci si pozvat své přátele +napije se čaje+ Nic takového, přece ti nevykecám, co ti chci dát +zasměje se+ Jen povídej sama.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 6:13 pm

Ne, alespon jsem to neměla v plánu. +zakroutí hlavou+ Tak dobrá. Slibuju, že se alespon na chvíli zastaví. Alespon ti budu moct předat dárek. +usměje se+ To je těžký ti poradit, když mi ani neporadíš jak si ty dárky představuješ. +zasměje se a napije+ Tak mi alespon řekni komu všemu chceš dát dárek.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 6:19 pm

Tak to budu ráda, když přijdeš. No... já chci dát dárky jenom svým nejbližším přátelům. Tobě, Syrianě, Regulusovi, Tonymu a Remusovi. Pro všechny už mám tak nějak vymyšleno, jenom ty seš pro mně hrozně tvrdý oříšek +úcul+ Zase tak dobře tě ještě neznám, abych věděla, po čem toužíš.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 6:27 pm

+poslouchá komu všemu chce dát dárek a pak se usměje+ Takže oříšek. +zasměje se+ Po čem toužím. +řekne a pomyslí na Tonyho a pak zavrtí hlavou+ Dobře, tak já ti poradím. Hmn, něco realného. +usměje se+ Není moc věcí po kterých bych vysloveně toužila, ale je hodně věcí, které mi udělají radost. Nejsem náročná. Mě stačí, když si na mě dotyčný alespon vzpomene. Hmn. +zamyslí se s úsměvem+ Miluju knihy, nejvíce o magii a historii. Mám ráda bodné a sečené zbraně. Ehmn a potřebovala bych doplnit šatník. +uculí se+ Takže máš opravdu hodně možností.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 6:33 pm

+poslouchá ji, když jí vykládá, co by jí udělalo radost a pak najednou ji přepadne spásná myšlenka+ Mám nápad! Až dopijeme čaj a dojíme cukroví z talířku +ještě si jeden vezme+ přemístíme se na Příčnou a vlezeme do nejdražšího butiku a ty si tam vybereš, co se ti bude líbit. A já ti to koupím. Ale... dostaneš to až pod stromeček +mrkne na ni+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 6:40 pm

+málem se polije čajem, když vykřikne, že má nápad+ Hmn. +usměje se a poslouchá+ Jak chceš, ale počítej s tím, že mi to vybírání bude trvat dlouho. +usměje se a vezme si další cukroví+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 6:46 pm

To já s tím počítám, přece vím sama nejlíp, jak je těžké se pro něco rozhodnout, když je velký výběr +uculí se, dopije čaj a odloží hrnek+ Tak, jestli chceš, můžeme jít, než si to rozmyslím +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 6:50 pm

+usměje se a také vstane+ Tak tedy pojďme. Než si to rozmyslíš. +mrkne na ni a vydá se s ní ven z pracovny, aby se mohli přemístit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 22, 2009 10:16 pm

+vejde dovnitř, uklidí špinavé nádobí, doplní tác s cukrovím, sedne si do křesla u krbu a přečte si věštce, naštvaně ho hodí do ohně a snaží se uklidnit a tak se vydá do knihovny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte úno 02, 2010 10:10 am

+vejde dovnitř s Caesarem v patách, před ní se vznáší jeho pelech, aby neležel na zemi+ Tak jak se ti tu líbí? +podívá se na něj, když mu plech položí vedle stolu, tak aby nebyl vidět ode dveří, podrbe Caesara za uchem, uklidí staré cukroví, skočí si pro čaj, a když se vrátí, Caesar leží v podobě mládětě v pelechu a trochu větří+ Koukam, že hodně. +zasměje se a pustí se do rozdělané práce+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor