Věžní kuřářna

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Věžní kuřářna

Příspěvekod Neferet » pon úno 01, 2010 11:31 pm

Dark: Tak zajímavé tvory no jeden by se tam určitě našel. +přikývne+ Třeba Caesar. To je můj zvířecí společník, bílý tygr, pokud vím tak jediný svého druhu. Má docela zajímavé zvláštní schopnosti. Sama ani nevím jaké všechny. Ta nejzřetelnější je ta, že se dokáže měnit z dospělého tygra na mládě a zpět. +vysvětluje+ A bylin je tam taky docela dost. Všechny je ani neznám. +řekne a napije se+

Syr: Takto je dobře, že ti tak pomáhá. +pokývá hlavou+ A co že musel odjet?

(tak já pro dnesšek budu muset běžet, zítra se zase objevím)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 11:35 pm

Beccs díky +vděčně se na ni usměje+ jen na něj dej pozor ano? +tím to téma uzavře+ jsem ráda že ti to chutná, scháněla jsem to tak trochu speciálně pro tebe +uculí se+
Ano Charlie odjel do číny, dostal lukrativní nabídku starat se o čínské ohnivé draky a taky uvážil, že no, to pro něj asi bude lepší, ale kladl mi důrazně na srdce, abych ti vyřídila, že se určitě objeví na Altamiranu +mrkne na ni+ my vysvětli, co vy dva spolu máte za kšefty?

(Nef v poho, zítra se zase přidáš :-D )
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 11:37 pm

Syr: S tím arsenálem jsi to vystihla. Minule jsem pod postelí našla PRG! *začne trochu gestikulovat, to víno je silné* Chápeš to? Já měla pod postelí protitankový granátomet *sklapne a usmívá se, sama tomu pořád nevěří* Naprosto chápu, že do manželství se ti nechce, však mně taky ještě dlouho ne... a co nějaký ten přítel?
Fantazie je nevyčerpatelným stvořitelem nových světů. (Paul Eluard)
Dark Angel
NEaktivní

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 11:38 pm

Nef: To je tak zajímavé! *nadchne se* Víš, já nevěděla, že existují i jiné světy. Vždycky jsem si myslela, že to může být jen něco jako svět mudlů a kouzelníků... Že je to vlastně jen jeden, ve kterém žijí různí lidé...
Dark Angel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 11:42 pm

Ang +trochu vyjeveně na ni kouká jak tam mává s rukama a pak se začne strašně smát+ zlato víš, co je to tank? +hihňá se jak pominutá a bafá dýmku+
No přítel, ono je to tak trochu už delší historie, někdy ti to povykládám, řekněme že je a hotovo
Holky, nechce se vám tancovat? +mrkne na ně, tak jí vibruje tělo, že by se začala svíjet+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 11:46 pm

Syr: *ukáže na svoje nohy* Mně asi z toho vína už moc sloužit nebudou, já se tanci pro dnešek vyhnu...*zamyslí se* On mi to kdysi říkal, co to ten tank je... Ale já těm mudlovským záležitostem moc nerozumím *pokrčí rameny* Jenom vím, co ta zbraň dokáže... jednou jsem to viděla. žádná legrace tohle pak vymést z podpostele... *směje se, i když právě řekla, že to není legrace*
Dark Angel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 11:47 pm

Syr: to víš že dám, jen musím nenápadně. Je to hrozný ješita. Pousměje se. Noo, bude u mě rozhodně vítán. Culí se nevinně. My? A kšefty? Prosím tě, jen si spolu rozumíme. Usměje se.

Dark: Představí si, jak se asi tvářila, když našla pod postelý granátomet. Proboha, to snad není možný! Začne se smát.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 11:48 pm

Beccy: Věř tomu nebo ne... Je to tak... *kývá se smíchem* Alespoň že mi neleze do postele v tom fešným mundůru Stína. To bych ho nechala spát někde před domem.
Dark Angel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 11:50 pm

Tak teď se už smíchy málem dusí. Šmarja! A ráno by ses probudila napíchnutá na rohu. Teda...to už by ses asi neprobudila no.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 11:51 pm

Ang, sice nevím co je tank, ale co vymetáváš z postele radši taky nechci vědět +směje se+ Vínko dobré že? Už mi dochází, ale třeba přesvědčím Yohannku, aby ukecala Haldira aby mi poslal Elfí, to je bašta +asi blábolí, ale to je fuk, hlavně že se všichni dobře bavijou+

Beccy: díky, jsi poklad +usměje se+ Jo tak rozumíte? +pozvedne obočí a začne se uculovat+ Víš, je zajímavé, že si rozumí ze všech ženských zrovna s upírou +zavrtí hlavou, když si vzpomene jak byl proti Slastem+

+trochu na holky hledí, čemu se to chlámou, a pak si raději lokne vína a dá si čouda+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům