Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx » sob led 23, 2010 1:40 pm

Ten určitě jo +zašklebí se povýšeně+ Jenže jsem ho donutila ke slibu, že nevstoupí bez pozvání do mých komnat a já zase nemám potřebu jít do těch jeho. Zatím tento přísný zákaz bez problémů dodržuje. To už by mi muselo být opravdu hodně mizerně, abych ho potřebovala. Ale to bych se stejně spíš obrátila o pomoc na jiné, kterým důvěřuji.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob led 23, 2010 4:25 pm

Co ten obličej? Myslela jsem si, že s polu poslední dobrou vycházíte docela dobře. +zeptá se s úsměvem+ A to nemáte nějakou neutrální místnost? +zeptá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob led 23, 2010 6:51 pm

Neutrální místnost? +rozesměje se+ Tos řekla moc hezky. Ale jo, je spousta míst na hradě, kde můžeme na sebe narazit. Zákaz platí pouze pro mé pokoje. Ano, máš pravdu, že spolu poslední dobou opět vycházíme dobře, Tony se hodně snaží. Řekla bych, že až moc a v tom je právě háček +nakloní se k ní a potichu řekne+ Mám takový pocit, jako kdyby se Remusovi nelíbilo, že na Orlíku nežiju sama. Nic mi neřekl, nic nenaznačil, to není jeho styl, ale já to cítím. Moc mi záleží na tom, aby si nedělal žádné starosti +řekne zamyšleně+ Víš, že jsem už dokonce přemýšlela nad tím, že Tonymu vyplatím jeho podíl z Eagle Rock a vystěhuji ho?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob led 23, 2010 7:16 pm

Myslím, že Tony by pro tebe nejspíš udělal cokoliv. +řekne a sedne si víc na kraj křesla, aby se Styx nemusela tolik naklánět+ Remus je chlap a žádnýmu chlapovi se nikdy nebude líbit, že jeho přítelkyně žije ve stejném domě jako její bývalý přítel. +řekne potichu+ A mimo to je to stále jenom pocit, Styx, být tebou nedělala bych si s tím tak velké starosti, když se mu to nebude líbit, něco ti jistě řekne, zmíní se, i když říkáš, že to není jeho styl. +pokračuje potichu+ Máš ho hodně ráda, že. +usměje se a napadne jí, jestli to co Styx cítí k Remusovi je stejné jako to co cítí ona k Fernandovi, trochu zavrtí hlavou, aby myšlenku zahnala a soustředí se na to co Styx říká+ Vystěhovat ho? +zeptá se a pozvedne nechápavě obočí+ Nemyslím si, že by se Tony jen tak nechal vystěhovat z Eagle Rock. A mimo to kam by šel?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob led 23, 2010 8:14 pm

Vím, Tony mě má hodně rád +přikyvuje+ Počkat... jaká přítelkyně? Jak jsi, promerlina, na tohleto přišla? Nepamatuji se, že bych ti něco říkala +tváří se, že ona nic+ Jsme s Remusem nejlepší přátelé a mám ho hodně ráda +vysvětluje zbytečně a pýří se u toho, pak honem rychle toto téma zamluví+ Jen mě to napadlo, že by to bylo taky řešení, ale přiznám se, že by mě Tonyho bylo líto. Nechci, aby skončil pod mostem +řekne lítostivě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob led 23, 2010 8:39 pm

Ano to má. +pokývá hlavou a pak se zasměje+ No jak, jak. Nemusela jsi mi vůbec nic říkat, nejsem slepá. Vidím, jak se tváříš, když o něm mluvíš. +řekne a zatváří se svatě+ A taky jsem četla věštce. +zamumlá+ Styx uklidni se prosím tě. Na tom není nic špatného. +řekne s úsměvem+ Možná by to bylo řešení, ale nejsem si jistá, jestli by to bylo zrovna to pravé. Neměla bys na Eagle Rock být sama a Tonymu by to hodně ublížilo, kór potom co se o tobě a Remusovi dověděl. +řekne a napije se+ Tak já myslím, že by pod mostem neskončil. +zakroutí hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob led 23, 2010 9:49 pm

Nef: +pošeptá jí do ucha+ Nikdo to neví a nechci to být já, kdo to vytroubí do světa. Jsi jediná, komu jsem to řekla +přiloží ukazováček na rty+ Proč myslíš, že bych neměla být na ER sama? +překvapí ji to+ Nef, dojímá mě, jak ti záleží na mně a na Tonym +usměje se na přítelkyni+ Taky mi je Tonyho moc líto, vím, že mu ubližuji +posmutní+ To by sis ho vzala k sobě, aby nemusel spát pod mostem? +uculí se+

(na to, že jsem chtěla jít už domů, jsme se pěkně rozkecaly:))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob led 23, 2010 10:18 pm

Jasně. +zašeptá+ Mlčim jako hrob. +usměje se+ Nevíš, kdo všechno tě může navštívit. Vždycky je dobrý mít v domě někoho kdo ti v nejhorším pomůže, i když vím, že se o sebe dokážeš postarat. +pokrčí trochu rameny+ Oba dva jste mí velice dobří přátelé. Záleží mi na tom, abyste byli šťastní. +řekne s úsměvem+ Pokud by to bylo nutný a nic by nenamítal. +pokrčí rameny+ Na Darktoru je místa dost. Je tma dokonce několik nevyužitých věží. +pokývá hlavou+ A necul se tak, nic v tom není. +zasměje se a pak jí zpraží pohledem+ Vždyť víš, jak to se mnou teď je. +řekne a přemýšlí, jestli to Styx opravdu ví+ Tony je pouze velice dobrý přítel. +dodá velice vážně+

(jo to jsme se opravdu rozkecaly :-) hlavně, aby jsi se vůbec dostala domů :-D)
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 24, 2010 12:17 am

To máš pravdu. Smrtijedi mají spoustu nepřátel a v tak obrovském sídle může na mne číhat cokoliv +hluboce přemýšlí+ Asi si Tonyho na Orlíku nechám a požádám ho, aby mi dělal ochranku +zasměje se+ Já přece vím, že je to "jenom" tvůj nejlepší přítel. Vím přece, že už máš jiného +mrkne na ni+ A jak vůbec se Sucrem pokračujete ?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned led 24, 2010 12:37 am

To bude určitě blahem bez sebe. +zasměje se a začne si hrát se skleničkou+ Nooo. +protáhne+ Myslím, že dobře. +vydechne pomalu a začne prstem dloubat do křesla+ Nechtěla bych to zakřiknout. Ale +kousne se trochu do rtu+ pořád musím myslet na tu pláž a … +trochu se zasekne a přemýšlí, jak by vysvětlila to co cítí+ Byla jsem v tu chvíli tak šťastná. +řekne nakonec+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti