Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Manori » ned bře 01, 2009 2:29 pm

jo, to jo...taková pohodka....*souhlasí* no nevím...je tak nějak všude pusto a prázdno....asi začínají dělat jarní úklidy nebo co a tak nevystrčí paty z domu....což mi připomíná, že bych asi taky měla....nejdřív vyhodit domácí zvěř...pak poslat návštěvy na výlet a nakonec vymést nechtěnou zvěř....brrr....to bude...to jsou jediné chvíle kdy mi i s najatými uklidovymi silami připadá dům moc velký...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned bře 01, 2009 4:20 pm

taky ty vaše hrady! +směje se+ já Schlangennest docela zvládala - samozřejmě sem to nepřeháněla, ale šlo to. a tady na to máme lidi. Mět se starat o velký sídlo, asi si pořídím služebnictvo, to je na jednoho člověka hrozně moc i na průběžný udržování.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned bře 01, 2009 4:38 pm

Tak ono je to fajn....člověk má víc prostoru...na...hm...kde co....*uculí se* ale při těhle akcích typu "zpřelámej všem pavoukům nohy, aby přestali s pavučinama" to je docela oříšek....asi zaměstnám Postracha...*zamyslí se* lámání noh je koneckonců jeho obor...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned bře 01, 2009 6:52 pm

Já zjistila, že mně k mýmu soukromýmu životu úplně stačí jeden pokoj. Amon doma nebýval, takže sem měla pro sebe celej barák - a teď máme s mariem jeden pokoj na mýtince, pracovnu mám jinde a taky mně prostor nechybí. Kdybych měla na návštěvě známý na delší dobu, asi bych pro ně potřebovala víc místa, ale takhle fakt ne. Když se vidět nechcem, tak je vždycky kam zalézt.
No nevím esi tomu bude Postrach nakloněn...co sem tak zjistila, tak chlapi a uklízení moc k sobě nejdou..+dopije džusík+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon bře 02, 2009 12:23 am

+chvílu je poslouchá a roznáší čajíky+ nojo.. úklid.. to mi připomíná, že bych se měla stavit dom
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon bře 02, 2009 9:20 am

Přemístí kus od Mýtinky, pomalu se prochází a užívá si klidu, poté vejde dovnitř. Ahoj holky, zamává a jde si k nim přisednout je tu doufám volno?
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pon bře 02, 2009 11:45 am

ahoj! +mávne na Eillen+ jasně že je... i kdyby nebylo tak někoho .. posunem +uculí se spiklenecky+ tak co to bude?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon bře 02, 2009 12:26 pm

Dala bych si kafe, k tomu nějaký zákusek, abych se aspoň trošku najedla a bílé lambrusco. díky
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Manori » pon bře 02, 2009 4:10 pm

Bea: hmm...to je fakt....beztak zas bude "hooodně zaneprázdněný"...třeba vymyslet past:)

Eillen: ahoj..*usměje se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eillen » pon bře 02, 2009 4:21 pm

Manori: Ahoj, jak se daří? Tebe jsem taky dlouho neviděla. Naposled teda na Silvestru, ale to moc nepočítám. To tu bylo lidu, že jsem si skoro s nikým nepopovídala.
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince