Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Neferet » pon led 11, 2010 8:35 am

A to jsi se mi aspon o tom nemohla zmínit, abych se to nedozvěděla z novin? +zeptá se a zvedne obočí+ To víš, že jsem. +připustí potichu a snaží se být stále naštvaná, ale nějak jí to nejde+ A o co jste se vůbec vsadili? Abych byla v obraze jestli mě náhodou nečeká ještě nějaký překvapení. +ptá se, a když se zeptá jak dopadlo jejich setkání docela se rozzáří+ Přišel. +přikývne a na tváři se jí objeví zářivý úsměv+ A přinesl s sebou jahodový dort a jahody v čokoládě vlastní výroby. +začíná se rozplývat a usmívá se+ Zaplavali jsme si, dali si jahody v čokoládě.... +vzpomíná se širokým úsměvem+ To je hrozný. +zasměje se+ Vždyť já se na vás ani nedokážu zlobit, že jste mi nic neřekli. +zakroutí hlavou a usmívá se+ Neříkej mu prosím, že to vím. +poprosí jí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 11, 2010 9:34 am

Chtěla jsem, aby to vypadalo jako náhodné setkání. Už kvůli tobě. No... nevyšlo to. Ta mrcha z DV vykecá všechno +uculuje se+ Tak jestli vyhraju, myslím, že nás čeká pěkná podívaná. Nech se překvapit +mrkne na ni+ No vidíš +kouká jak září+ A málem bys mi vynadala, že jsem vás dala dohromady +smích+ Nic mu neřeknu, neboj.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon led 11, 2010 9:45 am

Musím přiznat, že nebýt tý mrchy tak by se ti to povedlo. +uculí se+ Tss, to je samý překvapení. +řekne vážně, ale koutky jí cukají+ Jsi si jistá, že ho po psychycké stránce přežiju? +zasměje se+ A co když nevyhraješ? +zeptá se zvědavě+ No pozor to pořád ještě můžu, ale momentálně toho nejsem schopná a mimo to mi to prozatím připadá nepravděpodobné. +uculí se a napije+ Díky. +pokývá s úsměvem hlavou+ A co ty? Mimo sebe jsem se taky dočetla o tobě a Remusovi. Takže jste se dali dohromady? +zeptá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 11, 2010 10:19 am

Určitě to přežiješ a myslím, že dokonce budeš velice spokojena +směje se+ A snaž se, abych vyhrála, protože pokud prohraji, budu Sucremu celý den dělat sekretářku jenom ve spodním prádle. A to bys určitě nechtěla +smích+ No... ano, dali +začervená se+ vždyť sama nejlíp víš, jak to už hodně dlouho se mnou a Remuskem je.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon led 11, 2010 11:25 am

+dolezou s Wenai k baru, tak se rozhlíží+ hele támhle je Nef a Styx +ukazuje a mávne na ně+ a tadyyy je pěkněj výhled na celý poodium
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon led 11, 2010 1:17 pm

*doleze k baru, vezme si ubrousek a napíše na něj vzkaz*

Byla bych ráda, kdybys mě doprovodil na ples. xxx Meg

*přeloží ubrousek a nahoru napíše Pro Philipa a barmanovi klade na srdce, ať mu to po představení ihned doručí...barman ju několikrát ujistí, že ano....pak mávne ještě na holky a odejde pryč*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon led 11, 2010 2:33 pm

Styx: Když to říkáš budu ti věřit. +zasměje se+ Já se snažím. +uculí se+ Jen doufám, že se nebudeš zlobit, když ti řeknu, že to není kvůli tomu, aby jsi vyhrála. +vesele se na ní zašklebí+ Vím, jen jsem to chtěla slyšet ještě jednou a přímo od tebe. +pokývá hlavou+ Holka to ti přeju, zasloužíš si nějaký to štěstí. Doufám, že nás někdy seznámíš. +mrkne na ni+ Viděla jsem ho snad pouze jednou a to, když jsem za ním byla kvůli Caesarovi. +usměje se na ni+ Jak to vzal Tony? +zeptá se starostlivě a mávne na holky na pozdrav+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon led 11, 2010 2:38 pm

Ano myslim že tady bysme mohli zakotvit. Tak co si dáme? Já si dám asi víno, bílý. Červený by tady mohlo být trochu divný, jako provokace.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon led 11, 2010 4:36 pm

wenai: blboost, já si dám červený! a celou flašku! ale.. hele to vypadá, že se u poodia něco děje, já říkala že sme měly jít tama... +nakukuje+ počkáme jestli tam půjde někdo známej?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pon led 11, 2010 5:27 pm

(klidně seďte a stěhujte se až ke konci týýdne:) tedy pokud nebudete až tak nedočkaví, abychom nemuseli začít dřív:))
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti