DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Storm » ned pro 20, 2009 9:10 pm

TAJEMSTVÍ PROZRAZENO: VEŘEJNÝ DŮM NA PŘÍČNÉ

Mám své lidi všude, nikdo se přede mnou neschová a nic se přede mnou neutají, a tak se mi z tajných kuloárů doneslo, že bude v Zemi hříchů bordel. Abych se vyjádřila konkrétněji, nemyslím nepořádek, ale nefalšovaný nevěstinec. V dnešní nejisté době je to skvělá šance pro získání atraktivního zaměstnání a hlavně jistoty, protože lidi budou souložit pořád, krize nekrize.
Takže ti, co jste bez práce, nebo i ti, co práci máte, ale nejste s ní spokojeni, máte teď možnost radikálně změnit svůj život. Profese sexuálního poradce – to je záruka vysokých výdělků, v teple a ještě si u toho pořádně užijete.
Jestli vás tato nabídka zaujala a měli byste zájem pracovat v příjemném prostředí s příjemnými lidmi, za těžké prachy, na hlavní pracovní poměr (nebo i vedlejšák po večerech, pokud vás váš partner neustále odmítá a vy to potřebujete, tak naco platit v bordelu jako zákazník, když můžete jako zaměstnanec za to ještě dostávat prachy a ani z toho neplatit daně), čtěte dál náborový inzerát.
V případě vašeho zájmu kontaktujte přímo firmu níže uvedenou, anebo své strukturované životopisy s důležitými údaji (průměr, délka a stupnice tvrdosti penisu, velikost poprsí, sexuální orientaci, oblíbené praktiky a polohy, sexuální zdatnost a výdrž, věk a pohlaví) zasílejte přímo do Denního Věštce, postarám se o jejich doručení až k bordelmamá. Formuláře s konkrétními otázkami jsou k dispozici přímo u mne v redakci.
Doufám, že se výběrového řízení zúčastníte v hojném počtu, aby personál veřejného domu byl rozmanitý a zákazník měl z čeho vybírat. Nikdy nikdo neví, kdy to na něj přijde. Úspěšné zvládnutí konkurzu vám přeje
Storm

Obrázek
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » ned pro 20, 2009 9:45 pm

Prý vyžaduje se štíhlá postava - na vzhledu nezáleží. Tssssch! :evil:
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon pro 21, 2009 9:24 pm

podle čeho se posuzuje stupnice tvrdosti penisu (jako minerály třeba - nejtvrdší diamant?) :o ? ne, že bych nějaký měla - snad proto to taky nevím (jinak vím samozřejmě vše - to jsem zdědila po otci :lol: )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Storm » úte pro 22, 2009 4:29 pm

Eternity, je to taková zatěžkávací zkouška, ale muži se nemusí bát, není moc bolestivá. Na ztopořený penis se pověsí závaží a zkouší se, kolik chlapec unese. Postupně se přidává další závaží, dokud se penis neohne. Čím tvrdší, tím unese víc a tím je samozřejmě i kvalitnější.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Eternity » úte pro 22, 2009 4:41 pm

;) asi jsem už o tom něco četla - na netu. asi takhle to má vypadat? Obrázek
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Storm » úte pro 22, 2009 4:46 pm

SWANLIBAR: VÁNOČNÍ VEČÍREK

V sobotu se nám opět sešla elita kouzelnického světa na párty. Syriana pořádala vánoční večírek a rovnou to spojila i s kolaudací svého nového domu. Promyšleně si vybrala předvánoční čas, podmínkou vstupu totiž bylo vánoční oblečení.
Kolem osmé se postupně začali trousit první hosté. Jako první dorazily Neferet, Rebecca a yohannka a přinesly hostitelce krabice s cukrovím. Domem se linula vůně vánočního cukroví a pečeného prasete. Aby se zmrzlí návštěvníci trochu zahřáli, rozléval se horký punč. Charlie Weasley opodál pozoroval příchozí a vypadal, jakoby někoho vyhlížel.
Jako další přišla Eternity a hned za ní Syrianin přítel Gabriel. Autem se na večírek dostavili Beatrix, Felix a Abruzzi. Charlie se nakonec dočkal osoby, na kterou netrpělivě čekal a nikoho nepřekvapilo, že je to Rebecca.
Mezi dalšími hosty se objevil Tony Dolohov, v patách se Styx. Ta drbala se svou kamarádkou Syrianou a Tony jako obvykle, vlezl k barovému pultu a celý večer se bavil s Neferet. Nepochybuji, že Nef byla z jeho přítomnosti v sedmém nebi. Doneslo se mi totiž, že tato záhadná žena, o které kromě Tonyho nikdo nic neví, přišla k nám z jiného světa a určitě netušila, že ji zrovna tady zasáhne Amorův šíp. Je totiž až po uši zamilovaná. Bohužel její láska není opětovaná, protože srdce jejího vyvoleného patří jiné, paradoxně její nejlepší přítelkyni, která zase nestojí o něj. Čert aby se v tom začarovaném kruhu vyznal, ale snad Neferet žárlivostí nevyškrábe Styx oči a nenaruší to jejich přátelské vztahy.
Později dorazila ještě mollyz a na chvilku taky zaskočili Lucius Malfoy s golux a dostavil se i pán snů, Morfeus a lovil nic netušící oběti pro svůj nový projekt. Rebecca s Charliem se nenápadně vytratili ven. Schytali tam sněhovou kouli, kterou po nich hodil pětimetrový sněhulák s vražednym pohledem. Charlie Rebeccu odtáhl z jeho dosahu, chvíli se váleli ve sněhu a pak si ji odnesl k sobě. Než se ale stihli dopracovat k bližšímu seznamování, musela Rebecca odejít a chudák Charlie si musel nechat zajít chuť.
Večírek se nádherně vydařil, Syriana byla skvělá hostitelka a bravurně zvládala starat se o všechny své hosty. Co mi ale kazilo iluzi dokonalého mejdanu, bylo to, že se tentokrát žádný sex nikde neprovozoval. Bylo by opravdu pikantní psát o zcela nových dvojicích, jaké se třeba utvořily na posledním večirku v Indii. Velká škoda, že v té době jsem ještě nevydávala Věštec. Slyšela jsem, že tam byla tehdy bohatá úroda, co se milostných sblížení týče a tam bych se opravdu vyřádila.
Tímto na vás apeluji, hříšnice, nechcete některá uspořádat silvestrovský nebo novoroční mejdan? Byla by to opravdu skvělá příležitost opít se do němoty a pomilovat se do vyčerpání, a ani by to nemuselo být nutně s vašim oficiálním partnerem. Nový rok je příležitost k odpouštění hříchů.
Storm

Obrázek

Když jsem se prohrabávala Seleninými fotografiemi, které na večírku pořídila, zaujala mě tato. Víte, že jsem vůbec nepostřehla, že tam byl i Brumbál? A co to vidím? Nějaký opálený... Beatrix, tys tam propašovala Mária?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Eillen » úte pro 22, 2009 4:54 pm

Pročítá si noviny a při zmínce o Indické párty si v duchu řekne, že je ráda, že tehdy tam nikdo z věštce nebyl.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Storm » úte pro 22, 2009 5:01 pm

( :lol: )
Eternity: Ano, přesně tohle je ono. Ale ta ukázka, to už je opravdu ta nejvyšší kvalita, s tím by mohl rozbíjet i kokosový ořech.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Eternity » úte pro 22, 2009 5:03 pm

Storm: hmm. a možná i ... atom.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 22, 2009 5:48 pm

+sedí v pracovně u krbu a do ruky se jí dostal nový výtisk Věštce, listuje novinami, a když narazí na článek o posledním večírku, pozorně ho začne číst+ No to snad. +procedí skrz zuby, když dojde k části o její zamilovanosti+ No to snad. +zavrčí, když článek dočte+ Jak to ta … ta… +vrčí a vztekle složí noviny+ Styx bych nikdy nic neudělala, ať bych žárlila jakkoli. +zavrčí novinám a hodí je do ohně, zavře oči, aby se uklidnila a doufá, že Tony takovým novinám nevěří+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV