Obývací pokoj

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Gabriel » ned pro 13, 2009 11:07 pm

Bleskurychlým pohybem po ní sáhne a stáhne si ji zpátky na klín. Promiň čarodějko, nechtěl jsem se tě dotkout. Samozřejmě, že ti věřím. Jen prostě žárlím, není to nic nepochopitelného. Jsi tady pořád sama, jen s ním a s malou. Kdybys mě přestala milovat a zamilovala se do někoho, kdo je pořád s tebou, kdo tě utěší, když je ti zle, ani bych ti nemohl mít za zlé... Odmlčí se a jeho oči naplní tolik bolesti, lásky i něhy najednou, kolik u něj ještě neviděla. Ale necháme toho, máme hosty. Usměje se a pohlédne na Styx a Nef.
Naposledy upravil Gabriel dne ned pro 13, 2009 11:18 pm, celkově upraveno 1
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned pro 13, 2009 11:11 pm

+Váhavě ho opět obejme kolem ramen a opře se čelem o jeho hlavu+ Já tě miluji +zašeptá mu do ucha a pak se zamyslí+ Vlastně bych s tebou chtěla něco probrat i já, ale máš pravdu ne teď +usměje se na hosty a pak se otočí zpět ke Gabrielovi a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned pro 13, 2009 11:28 pm

Opětuje její polibek a zlehka ji pohladí po tváři. Taky tě miluju. Zašeptá tiše.

Jsem rád, že má Syr kamarádky. Aspoň tu není pořád sama. Doufám, že ji vytáhnete mezi lidi. Usměje se na ně.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned pro 13, 2009 11:31 pm

Vlastně zlato, právě včera jsem s holkama byla v Provinilých slastech, víš, jak tam dělá Beccs a bylo to, no velmi zajímavé +oči jí blísknou při vzpomínce na vystoupení+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 13, 2009 11:36 pm

+povídá si něco s Nef, aby to nevypadalo, že poslouchají jejich malou hádku, nevšímá si jich dokud G. nezačne na ně mluvit+
GABRIEL: Jistěže ji vytáhneme, nebojte se, Nedávno jsme byly se Syr na Mýtince na večeři a taky v jednoum baru, jak říkala. Přece ji tady nenechám sedět doma za pecí +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned pro 13, 2009 11:41 pm

Tak to jsem vážně rád, nechci aby jí kvůli mě utíkal život mezi prsty. Usměje se. Takže v Provinilých slastech? No pokud tam byla Beccy, jsem uklidněn. Mrkne na ni.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned pro 13, 2009 11:46 pm

Mě přece neutíká život mezi prsty +usměje se+ mám tady pořád nějakou práci, mám tu malou, a mám skvělé kamarádky na které se mohu kdykoliv obrátit +koukne na holky+ a vždycky se nemohu dočkat, až se mi vrátíš. To víš, že tam byla Becs, sice nejsem kdovíjaký strašpytel, ale sama bych do slastí asi nikdy nešla +uculí se na něj+ čestné smrtijedské
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pon pro 14, 2009 1:35 pm

Tak to jsem rád, že tu aspoň společensky nestrádáš. Usměje se a políbí ji. No jo, Beccy je takový náš černý anděl. Jen občas trochu klame tělem, potvůrka jedna. Ušklíbne se a mimoděk si sáhne na pravé předloktí, kde má připomínku toho, že není dobré ji podceňovat.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon pro 14, 2009 1:40 pm

Beccy je skvělá, nebýt jí a mého špatného přemístění +usměje se+ Mám dotaz +trochu zvážní, pouští se do debaty protože se holky baví právě spolu+ Co tomu říká tvá žena, že jsi většinu času tady?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pon pro 14, 2009 1:45 pm

Jeho oči získají tvrdý výraz. No...jednak to není má žena, ale moje alfa. A za druhé neříká nic, protože to jí nepřísluší. Zná své místo a ví, že dělat mi scény je nejrychlejší cesta dolů, z jejího místa alfy. A na to si ho až příliš váží. Dodá s ironickým úšklebkem.
Gabriel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům