Pokoj č.3

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.3

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 5:27 pm

To pochopitelně jsem. +potáhne si+ Ale nejsem žádnej romantickej hrdina na koni, aby bylo jasno. +koukne na lahvičku+ Ne, díky, dávám přednost osvědčeným metodám, jako jsou okurky, cola a sýrovej hamburgr. +zasměje se+ Jo, já taky potřebuju sprchu, ale fakt jo.
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 5:34 pm

Neboj, neočekávám od tebe, že budeš nosit brnění. +mrkne na něj+ Možná tak maximálně kilt +uculí se+ Brr, tak to bych asi nerozdejchala, takovou šilenou snídani +oklepe se maličko+ Já si asi zavolám pro něco dolů +zauvažuje+ Mám chuť na palačinky s ovocem +rozzáří se+ Tak já jdu k sobě, díky za přespání a zatím se měj, básníčku +vytáhne se na špičky, vtiskne mu pusu na tvář a zašklebí se+ pěkně škrábeš +sdělí mu nespokojeně, posbírá si svoje věci, ve dveřích mu zamává a odcupitá po chodbě k sobě+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 5:38 pm

Žádnej kilt nebude. +zašklebí se na ni a nastaví k ní tvář+ No ty po ránu taky nevypadáš jako víla. +zasměje se+ A zastav se někdy! +křikne za ní, než zavře dveře a jde se taky osprchovat+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 5:42 pm

Ani jednou? +zatváří se strašně zklamaně a nešťastně+ Prosííím! A trenky se sněhuláčkama +škemrá a oči jí pobaveně svítí+ To se ale nikdy dámě neříká! +píchne ho za tu poznámku mezi žebra+ Neboj, zastavím, nasliboval jsi mi spoustu akcí! +houkne, než se za ní zabouchnou dveře+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 6:56 pm

+těsně před Vánocema vyrazí k Byronovi, naboso cupitá chodbou a levituje před sebou obří mísu s popcornem, dvě pizzy, deset piv, malou flašku tequily a krabici s dvdčkama. Zaklepe na dveře, ale nikdo neotvírá, tak zkusí kliku a zjistí, že je otevřeno. Byron nikde, tak se pozve dál sama, všechno to poskladá na stůl, pustí si na gramci nějaký Queeny a uvelebí se na posteli. Když Byron dlouho nejde, půjčí si tam nějakou knížku, oblíkne si tam nějakou mikinu, aby neumrzla, a začte se+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 7:14 pm

+vejde dovnitř a zarazí se+ Já jsem zase zapomněl zamknout, co? +zazubí se na ni a shodí obří batoh ze zad a ještě tašku, co má v ruce položí vedle dveří+ Vánoce začínají, kočko, sbal se, za půl hodiny je tu Maltezius a vezme nás na Tvrz. +začne si balit do dalšího batohu+ Tohle můžem vzít sebou, jsem si jistej, že tam je televize taky.
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 7:54 pm

Musíš se fakt naučit zamykat. Co kdybych byla zločinec?+přikývne a culí se na něj+ uuž? +vyjeví se+ A na jak dlouho sbalit? +na plný obrátky přemýšlí, co všechno si musí vzít s sebou+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 9:09 pm

To já nevím, co bys dělala, kdybys byla zločinec. +rozhlídne se kolem+ Vzala mi žvýkačky? +zasměje se a ukáže na zeď+ Tak šup, počkáme na tebe.
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 9:22 pm

+nevinně se uculí+ no co, takhle mu to sluší +pokrčí rameny a vyběhne z pokoje k sobě, tam zmenší na co jí padne ruka a narve to do batohu. Posbírá drobný dárky, co tak obecně nakoupila, krabici s cukrovím a zásobu čokolády, obleče si dva svetry, tlustý ponožky, vysoký boty a čepici a běží zpátky+ Už můžu! +křičí u toho+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Maltezius » úte pro 11, 2012 9:33 pm

+mezitím se přemístí do Byronova pokoje+ Pane? Můžeme jít? +zeptá se ho a natáhne k němu ruku+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje