Pokoj č.3

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.3

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 4:02 pm

To máš pravdu, zlato. +zamumlá, a oči se mu zavřou a cígo vypadne někam do peřin a on si lehne na bok a stulí se do klubíčka+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 4:07 pm

+navzdory svojí pokročilý malátnosti se vzchopí natolik, aby to cigáro vyhrabala a uhasila, protože vzbudit se v hořící posteli netouží. Hodí ho do improvizovanýho hrnkovýho popelníku, chvilku kouká, jak Byron roztomile spinká a říká si, jak je pěkný ležet zase jednou v posteli, která není studená a poslouchat něčí dech+ Dobrou noc +zašeptá, zaujme prenatální polohu proti němu, přitulí se do tepla, v polospánku mu zaboří nos do trička a do dvou minut je tuhá+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 4:11 pm

+zamele se pod peřinou a v průběhu noci ji jednou rukou obejme a v klidu spí, opileckým spánkem+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 4:17 pm

+během noci se jí něco zdá a párkrát sebou škubne a trošku tiše zakňučí, ale tentokrát jsou noční můry docela snesitelný a ona se ani neprobudí, tulí se k teplu jak můra klampě, hřeje si studený prsty o jeho bok a k ránu si dokonce tichounce pochrupkává+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 4:21 pm

+ráno se vzbudí, koukne na Viky a pokouší si na všechno vzpomenout, pak se koukne pod peřinu a když zjistí, že jsou oba oblečený, tak spokojeně pokýve hlavou, zapálí si a jde na záchod+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 4:37 pm

+probudí ji docela silná bolest hlavy a jen co zkusí otevřít oči, oslepí ji denní světlo+ Nee +zasténá nešťastně a snaží se rozkoukat. Už podle vůně pozná, že tohle není její postel, ale cítí na sobě oblečení, tak se tím moc nezabývá+ Byrone? +zavolá zkusmo, když ho nikde nevidí. Všimne si svojí kabelky pohozený u dveří, natáhne ruku, pokusí se zmobilizovat svoji magii a zašeptá+ Accio! +ale akorát se jí podaří uvolněnou magií srazit hrnek ze stolu- nespokojeně se protáhne a smiřuje se s tím, že bude muset vstát+ Ježiš já smrdím +konstatuje sebekriticky, když si čichne k oblečení nasáklýmu kouřem, alkoholem a hospodou+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 4:46 pm

Co? +vykoukne z koupelny+ Dobrý ráno. +usměje se na ni+ Colu? +vytáhne dvě plechovky z lednice a jednu jí podá, sedne si k ní na postel a napije se z té svojí+ Jak je?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 4:56 pm

+trošku se lekne, jak na ní vykoukne z koupelny, ale usměje se taky+ Dobrý ráno, básníčku. +zaculí se tak bolavě+ Potřebuju toho zachránce na bílým koni +řekne dramaticky+ támhle +ukáže na svoji kabelku+ Jsou tam takový malý fialový lahvičky. +až pak jí dojde, že tam má taky pistoli, ale říká si, že Byrona asi jen tak něco nerozhodí+
Je asi tak, že přemýšlím, jestli mám radši zůstat ležet a poblít ti postel nebo jít do koupelny a praskne mi hlava. tak mi prosím tě podej ten lektvar proti kocovině +požádá ho, ale směje se u toho+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 5:06 pm

Obávám se, že zachránci jsou kolem vánoc rozebraný. +zvedne se a podá jí rovnou celou kabelku+ Radši si vem ten lektvar, ne, že by ta postel ještě nebyla pokřtěná, ale obejdu se bez toho. Jo. +zvedne se a donese jí kýbl+ Pro jistotu. +zazubí se na ni+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 5:12 pm

Jo? +zazubí se na něj+ já myslela, že se včera kasal, jakej jsi ochránce. +pošťuchuje ho+ Aspoň myslím. +úplně všecko si nepamatuje+ Máš o vánocích dovolenou, jo?+koukne po něm+ Kýbl nebude potřeba +uklidní ho, hrabe v kabelce a vytáhne lahvičku jako svatou relikvii, oklopí do sebe obsah a během deseti vteřin nabere barvu+ Mno, to je lepší +usměje se+ Chceš taky jeden? Mám jich dost. +nabídne mu lahvičku a vymotá se z peřin+ Musím se jít k sobě osprchovat a sehnat si něco k jídlu, mám pocit, že jsem tak dva dny nejedla +pohladí si břicho+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje