Pokoj č.3

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.3

Příspěvekod Byron » úte zář 20, 2011 7:42 pm

+vejde dovnitř, chytne vak, hodí do něj plavky a nějaký oblečení, pak najde potápěcí brýle i se šnorchlem, nasadí si je a jde na recepci+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 3:06 pm

Tak je, beru! +usměje se vděčně+ No jo, ale není to takový neosobní, platit si za sex? +svraští obočí+ To už máš lepší sbalit nějakou na jednu noc v baru ne? +před hotelem zapadne do závěje, tak se tam aspoň natáhne a udělá velkýho andělíčka+ No ty jseš úplnej rocker +rozesměje se+ Ještě bys měl mít potetovaný ruce. +dodporučí mu+ Tak... se asi měj +usměje se, když se zastaví před jeho pokojem+ Já jsem vzadu na desítce. +ukáže chodbou dozadu+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 3:19 pm

Já mám tetování, náhodou! Na noze! +ukáže si na lýtko, ale má kalhoty, tak není nic vidět+ A já jsem pankáč! +pokouší se odemknout dveře+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 3:24 pm

tak to jsi drsnej +zahihňá se přiopile+ Co tam máš? +zajímá se+ Já mám taky jedno, ale jenom malinký. +sdělí mu důvěrně a jak mu to nejde odemknout, přestane ji bavit stát a kecne si do tureckýho sedu na koberec+ Můžu zkusit odemknout kouzlem, ale asi to není moc rozumný, spíš bych vyrazila dveře +navrhne a začne hrabat svoji hůlku+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 3:25 pm

Už to mám! +konečně odemkne a vpadne do pokoje+ Klidně pojď dál, ale jak jsem říkal, moc uklizeno tu není. +je tam pár věcí, je tam nepořádek a na stěnách jsou nalepený žvýkačky do obrázku Che Guevary+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 3:35 pm

+nechce se jí vstávat, tak se dovnitř dohrabe po čtyřech. přileze ke zdi a zblízka zkoumá žvýkačkový umění. Najde nějakou v kapse, rozžvejká ji do použitelnýho stavu, a když se Byron nekouká, přilepí Chemu pihu vedle nosu+ Máš to tu hezký +koukne na něj+ takový zabydlený. Můj pokoj je sice pěknej a uklizenej, ale pořád takovej hotelovej +postěžuje si, vyhrabe se na postel a uvelebí se na levý půlce. Půjčí si tam nějakou mikinu a složí si ji pod hlavu, zuje si boty, aby mu nezamokřila peřiny a rozdělá flašku+ Tak co mi pustíš pěknýho? +ukáže na televizi+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 3:42 pm

Nic ti nepustím. +zazubí se na ni+ Rozhodně ne v televizi. Hele... +dojde ke gramofonu a najde nějakou desku+ Co tohle? +flákne sebou na postel vedle ní, tak už bez bot+

Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 3:48 pm

Ty máš gramofon! +vypískne nadšeně, předtím byl asi nějakej zaházenej, že si ho nevšimla. Napjatě čeká, co budou hrát, a když se ozvou první tóny zavře oči a široce se usměje+ Jé, tuhle mám moc ráda +tak nějak spokojeně vzdychne a tiše si zpívá s Davidem+ Throw me tomorrow... hm hm +pobrukuje si a mezi veršema ucucává zbyteček tequily+ Já ti mám stejně od něj pořád nejradši Heroes. Pro mě tak nějak symbolizuje... svobodu, mládí a takovou tu nespoutanost, chápeš? ty ideály, co jsem měla, když jsem poprvé přijela do Paříže, jako malá holka. +snaží se to nějak formulovat+ I když je taková profláklá. +uzná+ Můžu ti tu kouřit? +pro jistotu se optá+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 3:53 pm

Heroes jsou taky dobrý. +natáhne se, sebere jí flašku a dopije to+ Jasný, že tu můžeš kouřit. +přikývne a sám si zapálí, co natom, že už napůl usíná+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 3:58 pm

+zapálí si a válí po jazyku tu mentolovou chuť. na nočním stolku si vezme nějakej hrnek s dost podezřelým obsahem a sklepává do něj popel. Alkohol na ni nějak dolehl a pomalu se jí zavírají oči+ Byrone? +zamumlá+ To byl hezkej večer, děkuju +usmívá se tak nepřítomně do stropu a sleduje, jak se cigaretovej dým zachytává o záclony+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje