Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 6:09 pm

Syriana: +nastaví ruku zdi, aby ji Jorah nezamáčkl, jak to s nimi švihne+ žblept +vykokce jenom a snaží se je vyrovnat a pro změnu je to hodí na druhou stranu a Syr přistane na Jorahovi+ tak to bysme měli

Malíček: Nesouhlasíš s tím? +zeptá se jí okamžitě+ protože jsi mi řekla abych neodjel. A já to zařídili a použil k tomu vše co jsem mohl, protože ten zasraný bastrad Lannisterovic se hodně snažil mě odsud vystrnadit +zdá se, že už není tak klidnej a čeká na její reakci+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 6:14 pm

Jorah: +galantně ji chytne a přistanou jenom kousek od postele+ To bysme mohli doplatit, ne? +koukne na ni, že dostal geniální nápad+ Plížením, plazením vpřed! +zavelí+

Wenai: +povzdechne si+ Jenže jak to udělám jednou, tak to budu muset dělat pořád. +svleče si kalhoty a vleze do kádě s vodou, co je tam nachystaná+ Jofrey tě chtěl dostat z přístaviště? +Podiví se+ Kdo by mu dělal účty. +začne se umývat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 6:23 pm

Syriana: +venku za dveřma si šenk říká jeslti jsou ti dva jako normální+ eh +vyhekne jak dopadne na jeho rozložitou hruď a podívá se na postel a když tak hezky zavelí tak se začne šinout jak píďalka a sukně se jí motají do plazení. Ale už má postel na dosah, vztáhne k ní ruku jak tonoucí ke stéblu a podívá se na Joraha+ tvářím se radostně, plížím se radostně +nenechá si ujít+

Malíček: Nebudeš, řeknem že pro dítě je to nebezpečný +stojí vedle kádě a když ji tak vidí, tak po tom co vypustí z pusy má chut ji za tu hlavinku jen trošku zatlačit a....+ ano lásko, jistě že Jofrey.... +zatváří se nevěřícně+ myslel jsem toho zakrslejšího bastarda +vyhrne si rukávy na košili a začne jí drhnout záda+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 6:28 pm

Jorah: +nemůže si pomoct, ale když ji vidí jak se plazí tak se začne strašně smát+ Chlape! Chlape! Sukně se ti motají do noh! +a zase se začne smát a dokonce se u toho vyplazí na postel a posadí se+ Sakra, boty. Šééénk! +zařve+ Zuj mě.

Wenai: +povzdechne si+ Tyrion. +hlesne+ Já si s ním promluvím. +na chvilku se odmlčí a pak začne+ Kdysi jsme se potkali když se vracel ze zdi. To je všechno. +řekne mu+ Jetsli chceš... No, jestli chceš, tak já to udělám, budu čarovat. Nechci, aby jsi se dostal do problémů. +chytne ho za ruku a vzhlédne k němu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 6:36 pm

Syriana: +je v tom zamotaná jak motýl v kukli+ řekni mi něco co nevím. Hej ty se mi směješ +sedne si a když vidí jak je už na postele tak si vzdychne, přitom čapne jednu jeho škorni za patu a špici a oběma nohama se odrazí od rámu postele a vyzuje mu ji a bota s hlasitým vžůůům vyletí oknem ven a Syr leží roztažená na zemi, jak to s tou energií poněkud přehnala+

Malíček: Takže jste se kdysi potkali? +dře jí zátylek, až ho má dost rudý, pak si to uvědomí a přestane+ To by bylo od tebe nanejvíš hezké, kdybys to pro mne udělala, samozřejmě to nechci zadarmo.... Ale mám na tebe prosbu, jednu osobní a nepříjemnou, nejspíš. +promasíruje jí ramena+ navštívíš velmistra?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 6:48 pm

Jorah: +zase se začne smát+ No ale to byly strašně drahý boty! +protestuje se smíchem+ Teď já, Teď já. +sehne se k ní a pokouší se jí zout botu a narazí do zdi, jak jí ta bota sjede z nohy a bota někam odlítne+

Wenai: Potkali. +přisvědčí, pak ho chytne za tu ruku jí dře zátylek, a stoupne si čelem k němu+ Petyre, minulost je to, co bylo, proto se jí říká minulost. A k velmistrovi klidně zajdu, když tě to uklidní. +zesmutní, protože jí nevěří, sklopí oči a vyleze z kádě a zády k němu se zabalí do obří osušky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 6:55 pm

Syriana: ty tvoje křusny? tohle ale +zamáchá nohou bez boty ve vzduchu+ to byly teprve boty! +hrabe se konečně zase nahoru na postel+ no jo, ale co s těma druhýma? +koukne jim na botku na noze+

Malíček: +No jo, uvědomí si že to nejspíš přehnal, ale potřebuje mít jistotu, než vsadí všecno na jednu kartu. Přejde k ní zezadu a obejme ji+ Nezlob se, jen si chci být jistý, že naše dítě je v pořádku, že i ty jsi v pořádku +olíbne jí krk a otře se bradkou o její hebkou kůži+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 7:02 pm

Jorah: Já to zvládnu, já to zvládnu! +zabreptá a jme se jí sundat druhou, o poznání pomalejc a opatrnějc+ Vidíš, už je dole! +zamává s ní vítězosmavně nad hlavou, s tou botou+

Wenai: +povzdychne si, tak těžce, jako by jí tím lámal srdce+ Ano, jistě. +řekne bez tónu, chytne jeho ruku a sjede si s ní na břicho+ Brzo už budu mít břicho. +řekne+ Budu se ti ještě líbit?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 7:07 pm

Syriana: Když jsi to dokázal ty, já to taky zvládnu +odhodlaně si poklepe pěstí na hrudník a sesune se k jeho nohám, sedne si na ně, zády k jeho zbytku těla a hrozně dlouho to tam stahuje+ Ha, ha, ha! +zvolá vítězně, jako by porazila měchohubce a máchá se škorní v ruce+ To jsem se to unavila, unavila...

Malíček: +láskyplně pohladí zatím ploché bříško pod osuškou a celkově ji objímá+ budeš nejkrásnější pod slunci a měsíci a já po tobě nikdy nepřestanu toužit. +ujistí ji+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 7:17 pm

Jorah: Tak to by sis měla jít lehnout. +vytáhne ji na postel+ Můžu tě svléct? +zahýbe významně obočím a uculuje se u toho+

Wenai: To doufám. +usměje se, otočí se k němu čelem prohrábne mu šedivé vlasy na skráních a políbí ho+ Kdy mám jít za tím mistrem? +zeptá se pak+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions