Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 1:53 pm

Syriana: a to... to jde? +zvedne k němu oči+ Jorahu já.... nezradila bych tě, nezradím

Malíček: Ach, jaká to škoda +promne si bradku+ a budeš chtít pomoct s inspirací na předlohu těch obrázků? +obejme ji kolem pasu a je jasný že má jistý úmysly+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 2:01 pm

Jorah: A proč by to nešlo? +pokrčí rameny+ Ale věřím ti a bude ti věřit. +ještě si povzdechne+ I když je to... těžké. A dost jsi mě zaskočila.

Wenai: Pomohl by jsi mi? Nejspíš by jsme je měli prověřit, některé ty výjevy mi vždycky připadali dost nevěrohodné. +uculí se na něj a přitiskne se k němu+ Ale co Dorne?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 2:09 pm

Syriana: Omlouvám se +řekne upřímně+ ale říct jsem ti to musela, i když tím asi naše pijatyka skončila +vstane od stolu+

Malíček: Jistě pomůžu ti rád, +přikývne a pak si promne bradku+ jistě jistě Dorne... +promne si bradku a je vidět jak mu to v hlavě šrotuje+ jdu do jámy lvové +ušklíbne se a políbí ji+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 2:12 pm

Jorah: Cože? +vykulí na ni oči+ Jak skončila? Teď to teprv bude pořádné. +zvedne džbán a naleje jí a pak zase sobě+ Koukej si sednout.

Wenai: Běž a uleť jim, drozde. +usměje se na něj a jak ji políbí, tak si ho přitáhne k sobě a prohloubí poloibek a pevně ho obejme, než ho zase pustí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 2:20 pm

Syriana: tak dobře +si zase sedne zpátky a vezme si svůj pohár+ nemáš pálenku? +na místo vína, a bylo by to určitě ostřejší+

Malíček: +líbá ji než mu dojde dech a jen nerad ji teď nechává na pokoji+ nechť se tvému počinu daří, a pokud bych se vrátil v poněkud zdecimovaném stavu... +mrkne na ni+ je to hra +zazubí se a odejde+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 2:30 pm

Jorah: +jen se usměje+ Ano, mám. +přikývne, dojde ke knihovně a zpoza tlusté knihy vylový malou lahev a odleje jí a sobě taky+ Do dna. +přikývne, když vezme kalíšek do ruky+

Wenai: Já tě pak vykurýruju. +usměje se na něj a když odejde, tak se podívá na ty chlapy+ Tákžé. Ty jsi zlatník? +zpetá se ho a začne mu ukazovat plány a vysvětlovat postupy a domlouvat se s ním+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 2:41 pm

Syriana: skvěle +odsune pohár s vínem a chopí se kalíšku+ do dna +přikývne a pak to do sebe ladně obrátí a postaví kalíšek na stůl, pálenka je silná, spaluje jí hrdlo a přece z ní má lepší pocit+ no páni +řekne jenom a nastaví mu ho vedle jeho+ jak dlouho ji tam už tak skladuješ?

Malíček: +Spěšně se vydá k Cersei+ Má paní! +chvátá k ní+ mám pro vás nesmírně důležité zprávy! +tváří se nanejvýš důležitě, protože si je jistý, že Varys to ještě nestihl zinformovat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 2:45 pm

Jorah: Hm... zamyslím se. +mezi tím jim oběma dolije+ Myslím, že asi pět let. +zazubí se na ni a pošoupne panáka zpátky k ní+ Dal jsem ji tam, než jsem odjel.

Cersei: Ano? +pustí ho dál do svého soláru a podívá se na něj+ Doufám, že je všechno v pořádku, +zeptá se mírně znepokojeně, protože nic neví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 29, 2012 3:07 pm

Syriana: Tak to se nedivím, že má takový říz +neváhá a naklopí do sebe druhého panáka+ pět let je děsně dlouhá doba +sama ví, o čem mluví+

Malíček: Má paní, dostal jsem zprávu že Stannis se svou flotilou vytáhl na Královo příštaviště. +tváří se nanejvýš souženě+ bude zde do měsíce +přechází po pokoji+ má královno, musíme se připravit na válku... Nakoupit zbraně, opevnit hradby... měli bychom svolat královskou radu?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 29, 2012 3:10 pm

Jorah: To tedy je. +přikývne, napije se a doleje+ Pět let jsem neviděl tuhle zemi a když se do ní vrátím, tak je napokraji vílky, většina vazalů je pryč a moje matka mi nevěří, moje vlastní matka, jsem její jediný sil.. syn! +už se mu to motá+

Cersei: +poslouchá ho a v očích je vidět rostoucí zděšení, ale pak se uklidní a dělá, že to ví už dávno+ Ano, no ano, svolej radu, ihned! +přikáže mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions