Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 28, 2012 8:31 pm

Syriana: +najednou se v ní zase zažehne ta stará dobrá jiskra vzteku a začne se drát na povrch+ Já. Nejsem. žádná. bohatá. slečinka! +odsekává každé slovo do jeho tváře+ a umím se o sebe postarat!

Malíček: Vivat ať žije pokrok +sedne si na to, a najednou vypadá, o dost starší, když se na ni znovu podívá+ ty nepojedeš, že?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 28, 2012 8:35 pm

Jorah: Já nemám čas se tady s tebou dohadovat. +zarčí zase+ Dělej si co chceš. +mávne rukou+ Pokud sis nevšimla, tak je tady válka.

Wenai: +otočí se na židli+ Petyre. +koukne na něj, ale vypadá, že ten knihtisk vážně žere+ Myslím, že dokážeš pochopit, co je tohle za vynález a kolik to může přinést peněz a nejenom peněz. Koneckonců v tom bude i nějaký ten pokrok. Víš co to pro mě znamená, že mě napadlo něco takového, že to dokážu dotáhnout do konce a že na to mám ty schopnosti. No a už jsem zmiňovala ty peníze?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 28, 2012 8:44 pm

Syriana: +Loupne po něm pohledem+ jo? čím tak důležitým tě železná lady pověřila? Když si budu dělat co chci, tobě se to líbit nebude +bodne ho prstíkem do hrudníku+

Malíček: Nepochybuji o tom že je to velká věc +řekne dutě a natáhne si nohy+ a nepochybuji o tom, že ty máš nejvíc schopností ze všech dotáhnout to k dosažení obrovských majetků a vydělat spoustu peněz a být považována za veleváženou bez jakékoliv pomoci kohokoliv, včetně mě. +vezme ji za ruku+ ale pomysli... dornské víno, slunce tě laskající po kůži, nohy ráchající se ve vodní zahradě a pomerančová šťáva regenerující tvé zatuhlé svaly.... Ne máš pravdu, měla bys tu zůstat.... vždyť aspon se budu mít důvod spěchat zpět
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 28, 2012 8:52 pm

Jorah: +trošku ho tou otázkou zaskočí, protože to, čím ho pověřila jeho máti není zrovna to, co přesně by chtěl dělat+ Co bych ti měl říkat? Ty si budeš dělat co chci a já si budu dělat co chce moje máti a oba budem spokojený!

Wenai: Víš co? Když tě to tak vadí, tak já to půjdu dělat jinam, nemusíš se o mě vůbec start, jsem si jistá, že ve městě si dům najdu, nebo v Rudé baště. +řekne schálně a zvedne se rozhořčeně a mračí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 28, 2012 8:57 pm

Syriana: Proč si sakra na mě vylíváš svůj vztek?! +stoupne si tam na nějaký kbelík, protože z toho jak mu kouká vzhůru do obličeje už ji bolí za krkem+ Co po mě vlastně chceš, Jorahu?

Malíček: Ne ne ne ne ne! +vyskočí z křesla jak panter a postaví se do dveří aby náhodou neutekla+ mě to přece nevadí! a je mi jasný že trpaslík by ti s čímkoliv velerád pomohl, ale +stiskne jí jemně paže+ to já přece taky, chceš tu zůstat... dobrá, jen tě chci tedy poprosit abys mi dohlídla na obchody... a já budu spěchat za tebou
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 28, 2012 9:04 pm

Jorah: Já chci, aby ve mě matka měla důvěru a nedělal ze mě poskoka. Chci, aby jsi tu byla se mnou a chci se opít. +vyjede z něj, pak praští rukou do stěny+ Sakra. +zabručí a pomalu se rozejde ke dveřím do hradu+

Wenai: Tak.. +koukne na něj a přestane se mračit+ dobře. To bych mohla. +přikývne, trochu zklamaná, že se jí vzdal tak snadno+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 28, 2012 9:13 pm

Syriana: +jak ho tak poslouchá tak z ní pomalu ten vztek vyprchává, už už chce něco říct když dá Jorah průchodu svých zbouřených emocí a Syr se jen oklepe, poněkud zkoprněle+ Jorahu +řekne tiše, když se blíží ke dveřím+ můžu se opít s tebou?

Malíček: +vezme jí bradu do svých prstů a konečně ji políbí+ ale chci abys věděla, že mi kazíš mé hry a já ted budu muset improvizovat +ušklíbne se, spíš jakoby se na to těšil+ takže tohle jsi dělala celé dopoledne? +zeptá se najednou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 28, 2012 9:17 pm

Jorah: +zastaví se, otočí se k ní a vezme ji kolem ramen+ Tak pojď. +usměje se trochu a vede ji do svého pokoje+

Wenai: Pochopitelně. Takovýhle hry si nemůžeš nikdy úplně naplánovat, protože tu jsou další hráči. +pohladí ho po ruce+ Jo, přesně tohle. Zjišťovala jsem +sedne si zpátky na židli a sevře si prsty můstek nosu a vzdechne a pak na něj zas koukne+ Zjišťovala jsem nějaké technické detaily. Je to pěkně na draka, všichni si mysleli, že si z nich dělám legraci.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 28, 2012 9:24 pm

Syriana: +obejme ho kolem pasu a jde vedle něj+ a budem pít jako dva muži, ne že mě budeš šetřit nebo se nějak kontrolovat, má chuť se opít jako nějakej námořník a neříkej mi nic o tom jak se má chovat dáma +hlas má takový přepadlí+

Malíček: No a nemůžeš si to... +zahýbe prstama jakože vyčarovat+ víš jak by se všichni tvářili, kdyby ten... stroj tady najednou byl, tys zbohatla a oni z toho nic neměli? Pojebala bys je všechny, ale můžu ti doporučit jednoho spolehlivýho +zamyslí se na chvilku a přitom si mne bradku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř lis 28, 2012 9:27 pm

Wenai: +zatváří se nanejvíš znuděně jeho názorem+ To bych sice mohla, ale není to vůbec žádná sranda. +a otočí se zpátky k archu papíru a vezme si do ruky brk+

Jorah: +dá jí pusu do vlasů+ Chovej se jak je ti libo. A já se budu taky chovat jak chci. A pak to mé matce ukážu. Ale až zítra ráno. +dodá po chvíli+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions