Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx » pon lis 30, 2009 10:47 pm

Becca: +udělá místo Becce+ Vyřízeno? +mrkne na ni+ A jelikož s úsměvem, takže se zadařilo?

Syr: Uvidíme, jestli se bude konat další představení. Teď jich bylo několik po sobě. Ale tady se pořád něco děje

Nef: To už jsem zjistila, že si člověk musí dávat na ně pozor. Jsou docela nebezpeční +zamrazí ji ze vzpomínky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 30, 2009 10:49 pm

Holky a co že to pijete? °dívá se na jejich pití a přemýšlí, co si má objednat°
Tedy nevím jak vy, ale mě se tady zatraceně líbí. °Zrovna si prohlíží jednoho číšníka, a když se na ni podívá rychle sklopí zrak dolů a prohlíží si jeho pěkný hrudník°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 30, 2009 10:50 pm

(laach, to bych nerada, aby ses utopila:D)

Syr, to mi lichotí, že na to zapomínáš. Budu si namyšleně myslet, že to umím dobře skrývat. Zamrká na ni. No jo, on bude vlastně úplněk, takže Gabriel je v Rumunsku a ty máš préé. Uculí se. Ale tady jsi na správném místě, tvé nejtajnější touhy a sny se tu můžou zhmotnit. Zavrní smyslným hlasem a nechá svou moc proudit kolem, otře se o přítomné jako černá, chladivá saténová přikrývka a po chvíli se zase rozplyne.

Nef, všechno proběhlo tak v pohodě, až je mi to skoro podezřelé. Usměje se. Vážně se ti to líbilo? Překvapeně pozvedne obočí. No ráda vyřídím, ale možná budeš mít příležitost, říct mu to sama.

Styx, no jo, všechno v cajku. Spokojeně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon lis 30, 2009 10:55 pm

Styx: Copak nějaký špatný zkušenost? +zeptá se a vzpomne si na pár svých špatných+
Syriana: Červené. +řekne a pozvedne skleničku+ Jo je to tady velice ... útulné. +usměje se a taky mrkne na číšníka+
Rebecca: Až na ten začátek, který se mi moc nezdál, to bylo velice zdařilé. +pokývá hlavou+ Příležitost? +zeptá se a instinktivně si ještě více obrní mysl+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 30, 2009 10:58 pm

Becs, jsi v tom skvělá. °Náhle ucítí hřejivý vánek jak se jí otírá o kůži a vzduch kolem jakoby se rozvibroval a pak to najednou přejde°
TY, tohle mi nedělej, °uculí se, ale bylo to velmi příjemné°
No jo úplněk značí můj čas, kdy si můžu bezstarsotně vyrazit, i když bezstarostně °zamyslí se° No nic já si dám taktéž červéné, mohu li poprosit °Mrkne za bar a málem jí vypadnou žgrindy z pusy, rychle se raději otočí pryč, protože by se na toho chudáka mohla aj vrhnout.°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 30, 2009 11:06 pm

Nef: no jo, ten začátek...ale prej to bylo schválený, takže to víc řešit nehodlám. A vlastně se v podstatě nic nestalo. No tak mohl by sem Aubrey přijít, ale spíš bych řekla, že mého pozvání na naše červené nevyužije. Usměje se. Tak můžeš být v klidu. Mrkne na ni.

Syr: mnoo, a co dělám? Zatváří se jak naprostý neviňátko. Vzápětí málem vyprskne Bloody, když uvidí, jak se Syr zatvářila při pohledu na číšníka. Pro Merlina Syr, tohle zas nedělej ty. Směje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 30, 2009 11:08 pm

Beccs, sakra promin, fakt bych měla chodit častěji mezi lidi, protože jsem furt zavřená doma nejsem zvyklá na takové °otočí se a opět se zadívá na Phillipa° ehm... hezké... °nějak nemá slov° No táákže, jak je to vlastně s tebou? Pracuješ tady? A jak se má Lestat a tak celkově, co nového na Altamiranu?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon lis 30, 2009 11:09 pm

Rebecca: Tak pokud to bylo schválené. +usměje se+ Žásný strachy jsem naprosto v pořádku, jen síla zvyku. +pokrčí rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 30, 2009 11:17 pm

Syr, já ti úplně rozumím. Mrkne na ni. No joo, pracuju tady. Lestat je v L.A. a co jsem tady, ani mi nějak neschází. Pokrčí rameny a napije se. A nového asi jinak nic. Jo vlastně jo! Vzpomene si najednou. Nechala jsem si postavit takovou roztomilou chatičku ve Finsku, moje malé útočiště. Líčí nadšeně. Někdy vás tam musím pozvat a uděláme pořádnou párty. usměje se.

Nef, to naprosto chápu. Taky mám zvyky, kterých se nehodlám zbavit. Zlehka si pohladí rukou levé předloktí a chápavě se usměje.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 30, 2009 11:21 pm

Takže jsi vlastně na volné noze, a nic ti nebrání lovit mladé nezkušené upírky co? °zasměje se° Chatičku ve finsku? Tak to si nechám líbit, a vsadím se s tebou o co chceš, že Gabriel taky, zvlášť pokud je to uprostřed lesa. Mejdan, páni ani už nepamatuji, kdy jsme společně s Ery a tebou pořádně zařádily. °povzdechne si° to byly časy. Nechci se nějak vnucovat, ale znáš Nicci, pořád žadoní že chce vidět zase Day a Night, mohli bysme někdy zaskočit?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti