Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 23, 2012 10:22 pm

+vykulí na něj oči+ Jak tě u všech všudy napadlo, že by se mohl jmenovat Tyrion? +zeptá se ho nevěřícně+ Napadlo mě třeba Donatien. No a nebo po tobě. Petyr. +zopakuje jeho jméno s očividným zalíbením+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 10:10 am

Malíček: Wenai omlouvám se +zamumlá jí jemně do kůže+ to byl takový... nemístný žert.... Donatien je jméno hodno mého syna, ale Petyr +je vidět jak se nadmul pýchou a hrudník mu značne vystoupl+ Byl bych moc šťastný +objímá ji svou paží a jen ji zlehka hladí+ Ale co když to bude dívka?

Syriana: Ten úhoř je naprosto dokonalý +pochválí, protože si opravdu pochutnává+ Kolik těch osad spadá pod vaši správu? +podívá se na něj a setře mu pěnu ze rtů bříškem prstu+ Já už nemůžu +odsune od sebe jen z půlky snědený oběd a dopije zbytek piva+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 1:49 pm

Jorah: Já muzu. +přísunem k sobě její talíř a pustí se do jejího uhore+ My sami se staráme o lan půdy na každou stranu od našeho sídla. Směrem na západ je hranici hora a ba sever řeka. No... +urte si pusu a odsune prázdný talíř+ Snad už starosta přijel. +zvedne se od stolu a položí na něj několik peněz+

Wenai: Když to bude děvče tak bude hezká jako já a chytrá jako ty. Nebude to vražedná kombinace? +zasmeje se+ ale já jsem si docela jistá že to bude chlapec. +ozve se zaklepání a dvě krasne a spoře odene dívky jim přinesou podnosy s jídlem a položí je na stůl+ Budete si ještě něco přát můj pane? +nakrucuji se před Malickem a je vidět že Wenai jim poněkud dost zavazi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 2:27 pm

Syriana: +Dívá se jak do něj ten úhoř padá a musí se tomu usmát. Ubalí si cigaretu z posledních zásob tabáku a pokuřuje než se Jorah zvedne od stolu+ tak zpátky do práce +povzdechne si, jako by měla dolovat uhlí+

Malíček: To jsi vystihla naprosto přesně +tiše se zasměje+ myslíš že jsem chytrý? +zeptá se když jim donesou jídlo, ale Petyr nějak na dívky ani nekouká, má totiž poněkud jinou ikonu, které věnuje své pohledy a doteky+ Ne, zatím ne +odmávne je rukou a sotva jim věnuje pohled+ Takže kde jsme to skončili?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 5:16 pm

Jorah: Ahoj ano, to jsi mi připomněla... +kývne když uvidí tu cigaretu a vytáhne z kapsy vacek tabakuu a podá ji ho+ To je pro tebe. +usmeje se a vyjde z krcmy a popta se kolem jestli uz se vratil starosta a kdyz se dozvi ze ano tak zamiri na radnici+

wenai: +zasmeje se A vezme si kousek mrkve+ Jistě že si chytrý ty jsi přímo geniální. Jinak bych tě nemilovala+mrkne na něj a pak se zamraci na ty dvě devky co se nemají k odchodu a nakrucuji se tam+
Můj pane dívky zajímá jestli se k nám dnes večer pripojis. Už dlouho jsi s námi nebyl. +řekne jedna a svůdné na něj zamrka a zakroutil se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 8:05 pm

Syriana: ale jak jsi...? +vykulí oči a pak mu stiskne ruku a radostně se uculí+ děkuji ti, právě jsi mi zachránil život. Ten starosta je... dělá potíže nebo vám jde na ruku?

Malíček: +Pohladí Wenai po tváři a pak přece jenom otočí svou hlavu k těm dvěma+ Řekl jsem, že máte odejít, kterýmu z těch dvou slov jsi nerozumněla? +sjede ji přísným pohledem, ve kterém není ani špetka toho co by chtěla dívka vidět+ máš pro mě vydělávat peníze a ne mě svádět, to si nech pro jiný, +zatváří se poněkud krutě+ tak zmizte!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 8:13 pm

Jorah: Ten je v pořádku. +říká cestou k radnici+ Kdysi jsme mu pomohli a on je nám za to vděčný. +vejde do radnice, kde ho přivítá asi padesátiletý muž s úsměvem+ Můj pane! Vůbec jsme netušili, že se vracíš. Jsem tomu nesmírně rád. Madam. +usměje se na Syr a vysekne jí poklonu+

Děvka: Ale pane... +začne, ale když vidí jeho pohled, tak se zdekujou obě dvě a kdyby pohled mohl mrzačit tak odnesou Wenai v koši na prádlo+
Wenai: No... +podotkne+ Myslím, že o tebe budu muset soupeřit s celým tvým bordelem. +usměje se trošku nešťastně, ale jakože: co nadělá+ Jsou zvyklé, že tě mají jen pro sebe.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 8:21 pm

Syriana: +Drží se Jorahovi spíše kousek v závěsu+ Pane starosto +pozdraví ho příjemným hlasem+

Malíček: Ne Wenai +odsune talíř pryč a podívá se na ni mile+ ony mne nemají jen pro sebe a v tom se právě ony mílí. Já je mám... měl jsem pro sebe kdy jsem si vzpomněl... ale ta doba je pryč, dělají pro mě, mají se za to dobře, vydělají si spoustu peněz a nic jim nechybí... ale jejich nejsem.... jsem jen tvůj má milá +složí si ruce na hrudi a dívá se jak jí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 8:33 pm

Starosta: Tady jsou uceetni knihy. +dá je na stůl a balistuje ptislusne stránky a Jorah do nich nahledne+ Všechno odevzdavame včas. +nechá Joraha studovat knihy a obrátí se k Syr+ Date si trochu vina moje paní? +naleje ji+ Vy jste cizinka že?

Wenai: Petyre. +usměje se na něj a otre si ruce do ubrousku+ A já jsem tvoje. +ještě uzdobne nějaké zeleniny+ Jen doufám že se proti mě nespiknou nebo tak něco.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 8:38 pm

Syriana: Děkuji, budu ráda +nechává Joraha studovat+ ano ano, jsem z Myru, jak jste to poznal?

Malíček: To by si moje nejvzácnější nedovolily, protože ví, co by je pak čekalo a to riskovat nebudou, prostě žádný komplot. +nechá do svého výrazu vklouznout trochu té nepříjemné tvrdosti, která mu toliko pomáhá v nepříjemných situacích+ neboj se krásko, tobě ani drozdíkovi se nic nestane. +položí si hlavu do jejího klína+ povídej mi něco, prosím
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions