Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 2:16 pm

Jorah: Jolyne. +vyjede na něj prudce+ Radím ti, abys okamžitě nechal těch výmyslů a ukázal nám, co máš. +ukáže na něj prstem a vypadá to, že s ním už nebude vůbec žádná sranda+ Vem mě na půdu. Hned. +zavrčí a Jolyn jen vytřeští oči a na tu půdu ho teda vezme+

Wenai: No tak si ji tady, u všech bohů nechej! Nevěděla jsem, že někam pojedem, když jsem jí to říkala. +skříží si ruce na prsou+ Mě na ní zas tak moc nesejde, ale vysvětli si jí to sám. ++Člověk chce tady někomu udělat radost a tohle má z toho. +mrmlá si pod vousy a vejrá do látkové stěny, zjevně uražená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 2:22 pm

Syriana: +dělá jakože nic a vyjde taktéž na půdu, která je ale prázdná. Projde se po prknech a když vidí jak Lancemu vyvstaly kapky potu na čele, sem tam zadupe podpatkem, až se to ozve dutě+ ale copak to..... +rukou odmáchne skříň stojící na ukrytém poklopu a otevře to, uvnitř jsou hromady sušeného masa, zavařené ovoce, sudy s cukrem, solí a moukou, zelenina a truhlice+ můj pane +políbí ho na rty a zapálí si dlouhou dýmku+

Tyrion: Ty to nechápeš.... +zavrtí hlavou v dlaních+ našel jsem si ji když jsem se sem tehdy vracel +je zjevné kdy+ hlavu jsem měl plnou ztřeštěné okudlané špinavé holky.... a až ona mne naokamžik dokázala vytrhnout ze snění.... +koukne na ni+ neodjížděj
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 2:36 pm

Jorah: +je vidět, jak je pyšný na to, jak má chytrou milenku+ Takže? +zvedne obočí a koukne na něj+ To bychom měli. +nahlédne do tajné spíže+ Deset pytlů obilí, pět pytlů tuřínu, sedm pytlů zelí, pytel zeleniny, bedna sušeného masa. Pošleš to na hrad. +chytne Syr za ruku a usměje se na ni+ My pojedeme dál.

Wenai: Víš moc dobře, že odjet musím. +řekne mu klidně, ruce si složí do klína a zase se na něj podívá+ Ale neodjedem hned, a nebudem tam dlouho. Je tu moc věcí, co ještě musím v Přístavišti... zařídit. +olízne si rty a koukne na něj+ Napadlo tě někdy +nakloní se k němu a ztiší hlas+ Že když by byl u mě a ty jsi přišel, tak by jsme ti mohly udělat radost obě. +v jejím úsměvu je vidět, jaká přesně by ta radost byla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 9:12 pm

Syriana: +musí se usmát, když vidí Joraha jako lenního pána, je pro tu funkci jak dělaný a doufá, že jeho matka uvidí jaký má parádní vliv na vazaly+ jistě můj pane +Lance se už tak neusmívá, spíš Syr zaslechla, když už obracela koně, jak tiše zaklel Čarodějnice, ale nechá to být bez povšimnutí. Když vyjedou ze dvora přistoupí s koněm vedle Joraha+ často se tě tví poddaní zkouší okrást?

Tyrion: +pomalu, ale jistě jak se k němu Wenai nakloní třeští oči, když mu sděluje své plány ohledně Šae a jeho a tak... nejradši by si naliskal, protože tahle možnost ho absolutně nenapadla, ale teď když ji vyřkla cítí, jak mu tvrdne úd+ jistě, odjet tedy musíš... +polkne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 9:20 pm

Jorah: +vyskočí na koně a jede dál od hradu po cestě+ Ne, ne zas tak často. +zasměje se+ Většinou je všechno v pořádku, ale tenhle dělá problémy rád a často. Ale potřbujem ho, zvlášť teď, válka je na spadnutí a my budem podporovat Starky. +povzdechne si+ Což znamená, že budu muset jet taky.

Wenai: +usměje se na něj, poněkud triumfálně+ Ale nebuď z toho smutný, můj pane. +položí mu dlaň na stehno a mimoděk sjede na jeho mužství+ Já se brzo vrátím. +mrkne na něj, oddělá ruku a přikáže nosítkům zastavit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 9:28 pm

Syriana: +kdyby kůň nepokračoval dál v cestě sám, tak by se zastavil jako úderem blesku, jak teď zkoprněle sedí Syr+ ty... ty... +hlas má příliš stažený než aby to řekla a oči se jí zalijí slzami+

Tyrion: +sleduje tu bledou ruku, jak šplhá po jeho stehně jako nebezpečný had a poněkud hlasitě oddechne a pak se o něj pokusí infarkt+ kam jdeš? +vyhrkne ze sebe a chytne ji za zápěstí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 9:32 pm

Jorah: +zastaví koně a podívá se na ni+ Lásko. +řekne tiše+ Mě to taky došlo až teď. Ale přece nemůžu... přece nemůžu odmítnout následovat krále. +řekne nešťastně+

Wenai: No... +koukne na něj+ Do města, plánovat, balit, hrát ty vaše výmysly o trůny. Nemám? +uculí se na něj a zvedne tázavě obočí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 9:41 pm

Syriana: +zavrtí hlavou a dvě osamocené slzy překlenou hráz řas+ ne to opravdu nemůžeš, je to tvůj úděl +neštastně se na něj usměje+ půjdu s tebou... nebo... ne?

Tyrion: +zjemní svůj stisk+ ehm... kdybys mi věnovala chvíli tvého tak drahoceného času, určitě by ze mne byl velmi, velmi štastný muž
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 9:46 pm

Jorah: Syriano. +zatváří se, že mu to může srdce utrhnout a utře jí ty slzy+ Můžeš přece dělat, co budeš chtít. +usměje se na ni povzbudivě+ Jsi úžasná čarodějka. +snaží se nevkládat do hlasu škemrací tón, kterým by ji prosil, aby s ním šla, ale moc mu to nejde+

Wenai: +zasměje se+ O tom nepochybuji, ale ne tady a ne teď. Může nás každý vidět.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 10:00 pm

Syriana: Můžu? +zamrká překvapeně+ v tom případě mě od zítřka začneš učit jak se bránit... nebo možná spíš některá z tvých sester +opře si hlavu o jeho rameno, protože dál nedosáhne, když sedí oba na koni+ Představa války... smrti... zabíjení... zranění... nedostatku a tebe upprostřed toho všeho mi... mi trhá srdce na cáry

Tyrion: Kdy a kde? +zvedne obočí, nedočkavě, naléhavě+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions