Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 18, 2012 11:32 pm

Syriana: +připadá si, jako by padala galaxiíí hvězd a jen z dálky k ní pronikají Jorahova slova a umocní tím její rozkoš. Chvěje se, když se usměje a dlaní mu vjede do vlasů a přitáhne si ho k dlouhému línemu polibku+

Malíček: Ano.... Ano.... Ano! +šeptá stejně naléhavě, a v dlouhých střicích pumpuje své semeno hluboko do stahujícího se lůna+ Ano... +vydechne nakonec šťastně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 18, 2012 11:43 pm

Jorah: +udýchaně jí polibek oplatí a pak si schová tvář mezi její hlavu a rameno, jeho dech jí horce ovívá kůži jak se snaží uklidnit a hřeje ji svým rozpáleným tělem+

Wenai: +hrudník se jí divoce zvedá, když oddechuje a snaží se uklidnit, její ruce najdou jeho a sevřou je, a na rtech má šťastný úsměv+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 18, 2012 11:49 pm

Syriana: +Víčka jí klesnou a cítí se naprosto nádherně+ Můj pane... +vydechne jen jak nenachází slova a dál ho hladí po vlasech, dech se jí zatím sklidňuje, už jenom sprintuje+

Malíček: +Stále v ní se k Wenai nakloní a ukradne si polibek+ jak se ti líbí exkurze, krásko +zasvítí mu oči+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 18, 2012 11:56 pm

Jorah: +lehne si vedle ní a pevně ji obejme v náručí+ Má lásko. +zašeptá jí do vlasů a jemně ji hladí po kůži+

Wenai: Petyre. +vydechne, ještě pořád udýchaná+ Dokonalá exkurze, dokonalá. +usměje se na něj+ Předvedeš mi ještě něco. +uculí se rošťácky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:09 am

Syriana: +něco mu nesrozumitelně zavrní do kůže, jak se o ni pokouší spánek. Majetnicky přehodí ruku přes jeho břicho a pokrčenou nohu dá přes jeho stehna. Hřeje ji jako vlastní kamna+

Malíček: +Opře se o dlaně těsně vedle její hlavy a na okamžik se mu zdálo že lebka pod nimi pulzuje, ale to byl jen klam+ Ach, tak nenasytná... vlastně, jestli jsi dobrodružná povaha, můžeme se spustit hloubš do uliček... myslím že je nikdo ještě neprozkoumal celé
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:18 am

Jorah: Spi, lásko. +zašeptá jí s úsměvem do vlasů, sám už taky v polospánku a zachvíli usne+

Wenai: Nenasytná, po tobě. +sdělí mu+ Nemůžu si pomoct. +posadí se na lebce a ponekud si upraví šaty+ Ještě níž? +v očích se jí zablýskne+ A nebojíš se, že se ztratíme a nedostaneme se už nikdy ven. Umřeme tam. Spolu. +praví trochu zlověstně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:22 am

Syriana: +ta slova už neslyší, spánek se nad ní zavřel jak voda a kolébá ji na svých vlnách+

Malíček: Já? já se vůbec nebojím +i když dobrodružná povaha teda moc není, ale s ní se dá zlákat téměř k čemukoliv+ usouložíme se k smrti, když se ztratíme??
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:33 am

Jorah: +spokojeně spí vedle syriany, během noci se několikrát přetočí, jinak klidně oddechuje a nevnímá+

Wenai: +zasměje se+ To je taky jedna z možností. +chgytne se ho za ruku a palcem pohladí klouby prstů+ Máš dneska ještě něco na práci? +sonduje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:38 am

Malíček: Kromě toho dělat tě spokojenou a úsměvavou? Protože to je jediná práce, která mi dnes zbývá a je to spíš potěšení, než práce... Máš nějaké přání, květinko?

Syrina: +Ráno ji vzbudí pacholek co venku na nádvoří pokřikuje na děvečku, co krmí husy. Chlad v místnosti je lezavý, ale Jorah hřeje i teď. Víc se k němu přitulí a ztrácí se v myšlenkách+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:43 am

Wenai: Ano, neříkej mi zdrobnělinami. +usměje se na něj omluvně+ Pověz mi něco o hrách, které hraješ. Třeba ti budu moct pomoct. +mrkne na něj+ Možná by ses až divil... +řekne děsně tajemně+

Jorah: Hrchrmmm. +zabručí a víc si ji přitáhne k tělu+ Ať mu někdo řekne, ať tak neřve, já chci spát. Zamumlá jí do vlasů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions