Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 7:34 pm

Jorah: Máti to snad není nutné. +koukne na ni, ale ta je naprosto neohrožená+
Lady M: Vážně? To je úžasné. Jorah mi to říkal. Že léčitelství je tvým posláním. To je vlemi užitečné. +na okamžik se odmlčí+ Zvlášť, když je válka na spadnutí. Kterou stranu podporuješ? +zeptá se a probodává ji pohledem+

Wenai: Ale jistě, jistě. +usměje se na ni povzbudivě+ Je to ještě daleko? A, hm, jak dlouho tu sloužíš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 7:45 pm

Syriana: +Cítí jak jí po zádech začínají stékat čůrky potu, ale když se chce napít, ruku má naprosto klidnou+ ano, je to mé poslání pomáhat lidem, i když je to dost namáhavé a náročné. Stranu? +malinko vykulí oči+ ehm já +zavrtí hlavou+ pocházím ze svobodného města a...a shledávám válku jako nesmyslné plýtvání lidskými životy... takže když dovolíš má paní... nevtahuj mne do války, když přede mne položíš dva k smrti zraněné vojáky, ošetřím oba dva, bez rozdílu +dívá se jí odhodlaně do očí+

Šae: jak dlouho...co? +je z ní nesvá, asi tak jak z Cersei+ asi tři měsíce má paní. Už tam budeme jen sejdeme tyhle schody a pár chodbiček
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 7:50 pm

Lady M: Hm. +udělá nespokojeně+ To ovšem zcela maří naši snahu ty sviňáky zabíjet. No, já už jsem tady skončila. +utře si ruce a vstane od stolu+ Vy se určitě zabavíte. +kývne na ně že jako můžou jít+

Wenai: Skvěle, skvěle. +usmívá se a jde za ní+ Dělala jsi už někdy komornou? Nějakou bych potřebovala. +podotkne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 7:55 pm

Syriana: +Vstane, jakmile vstane ona. Cítí že tímto už si rozumnět přestaly+ Lady Mormont +s poněkud svěšenou hlavou a už bez úsměvu vyjde ze dveří, venku se opře o chladný kámen, dá si ruku přes oči+ oh fuck! +zakleje si sama pro sebe+

Šae: Ano má paní, dělala jsem komornou... Vy myslíte... oh to je mi ctí má paní! +zasvítí jí oči, že by to mohlo být lepší než muset sloužit v kuchyni, když je konkubína pobočníka!+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 8:03 pm

Lady M: Ta tvoje slečna je nějaká přešla, tak běž a utěš ji. A řekni jí, že jsem to nemyslela špatně. +nainstruuje svého syna+
Jorah: +jen jí věnuje takový pohled, jako už stokrát před tím a vyjde za Syr na chodbu+ Syriano. +položí jí ruku na rameno a otočí ji k sobě+ Myslím, že ses jí líbila. Máš vlastní názor a toho si ona cení.

Wenai: Skvěle, zařídím to. +usměje se a ukáže na dveře, ke kterým došli+ Tady to je? +zaklepe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 8:11 pm

Syriana: +opře si hlavu o jeho hrudník+ Omlouvám se... jsem... nikdy jsem nebyla konfrontována s "matkou" nesnáší mě +zavrtí rezolutně hlavou+ vůbec jsem nevěděla co jí mám říkat +prohrábne si zoufale vlasy+

Šae: děkuji ti má paní +ukloní se a nechá ji tam, celá natěšená, že tu zástěru už brzy sundá+
Malíček: +zrovna otevře dveře+ Obrázek
No né, já tě zrovna šel hledat má krásko +dlouze a hluboce ji políbí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 8:22 pm

Jorah: Jen buď sama sebou. Ty jsi tak okouzlující, že to vždycky zabere. +usměje se na ni a vezme ji za ruku a vydá se s ní do svého pokoje+ Rozhodně jsi na ni udělala dojem. Věřím, že se jí nenecháš zastrašit. +řekne jí povzbudivě+

Wenai: Já se nestratím. +usměje se na něj a oplatí mu vroucně polibek+ Sehnala jsem si komornou, myslím, že bude dokonalá. +oznámí mu a pořád se k němu tiskne, zejména břichem a níž+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 8:31 pm

Syriana: +nechá se vést k jeho pokoji+ Jorahu nelichoť mi tak, nebo mi shoří tváře +usměje se nakonec+ myslím že to zvládnu, +když rozdýchala Phill, nějaká lady Mormont je slabý odvar+ ale tak hrozně mě bolí nohy, že už nejspíš po dnešním úmorném dnu neudělám ani krok

Malíček: +chytne ji pod zadečkem+ opravdu? výborně, to je skvělé, kolik mě to bude stát +zasměje se v žertu+ ne, pro tebe cokoliv. Koho? +pak se nakloní k jejímu ošuku+ pořád chceš vidět ty lebky?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 8:38 pm

Jorah: Skvěle. +chytne ji do náruče a nese ji dál+ Tak to já si tě tam odnesu. +usměje se na ni a hodí ji na měkkou postel, svalí se k ní a políbí ji+

Wenai: Jistě, že chci vidět lebky. +chytne si ho za pas a pořád se k němu tiskne+ Moc ne, já si ji klidně zaplatím sama. +zasměje se+ Jmenuje se Šae a dělá tu cosi v kuchyni. Je milá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 8:48 pm

Syriana: Nebudu lhát, když přiznámm, že jsem v to tak trochu doufala +uculí se nevině a pak na posteli rozhodí ruce přes matraci+ mám pocit že každou chvíli upadnu do komatu +doléhá na ni velký výdej energie a nedostatek čokolády v poslední době, proplete své prsty s jeho+

Malíček: ale jdi, holubičko, to byl přece vtip... +popleská ji po zadečku a pak zakašle+ Šae? a jsi si tím jistá? slyšel jsem že se moc nepřetrhne v práci +jako kdyby na něj vylila kyblík ledových kostek ze Zdi+ ale jak chceš drahoušku +políbí ji na spánek a zavede ji hluboko pod Baštu, k posledním schodům, zavřených velkou železnou bránou, S vrznutím ji otevře.+ tak pojď +zní to trochu zlověstně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions