Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 11:36 pm

Jorah: +vyprskne smíchy, když si to představí+ Mé sestry, to bych ti neradil. Takže tě zvu na prohlídku našeho hradu. +pomůže jí seskočit ze stoličky a nabídne jí rámě+ Aby jsi ke mě v noci trefila. +vykročí ke dveřím+

Wenai: +sjede ze stolu jako had a ve vteřině se upraví, sedí slušně na ždili+
Cersei vejde dovnitř, tu totiž nic nezastaví (wenai hned dělá pukrle)+ Tyrione a oh! nevěděla jsem, že tu máš návštěvu. Lady Timeo. +usměje se na ni+ Chtěla jsem se zeptat, kdy se budete s lordem Baelishem brát?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 11:42 pm

Syriana: Neříkej prosím že bych se mohla bát o svou čest?! +zasměje se, a teď už to chvíli trvá než se uklidní+ prosím veďte mne můj pane, ještě ho k sobě ale stáhne kousek dolů, aby mu mohla šeptat do ucha+ půjdeme spolu vyplněnit vaši černou kuchyň? a potom mi ukážeš své komnaty, nebo naopak +chvilku přemýšlí+ ano naopak to bude lepší

Tyrion: Cersei! +zavýskne překvapeně a poněkud znechuceně+ lady Timeu už znáš, patrně +sedne si do své židle a nalije si vína a naráz ho vypije+ Co ve skutečnosti zde chceš má královno?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 11:50 pm

Jorah: +poněkud šokovaně se na ni podívá+ O tvou čest? To snad ne, u všech bohů. Spíš jsou s matkou jedna ruka. +vyjdou do jednoho schodiště+ Tady jsou mé pokoje. +vejde do předpokoje, dál je tam ložnice, jako samostatný pokoj, je tam teplo, ale moc věcí tam není+

Wenai: Má paní. +otočí se k ní+ My totiž, mysleli jsme, že na jaře by to bylo nejlepší, ale vypadá to, že budeme muset mít zimní svatbu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 11:56 pm

Syriana: Jorahu to byl vtip! +ujistí ho okamžitě+ omlouvám se, já... bylo to nemístné, nezlob se. +raději vejde do pokoje+ takže tady jsi bydlel se svou.. s ní? +projde pokojem k oknu a nakloní se dolů aby viděla medvědy+

Cersei: +absolutně ignoruje ´Tyriona+ Ale drahá, mohu ti gratulovat +uchopí její ručky do svých a tak zářně se na ni usmívá, až z toho trochu mrazí+ nebo jen nechcete čekat? Omluv mého bratra, je vůči své rodině tak zaujatý +povzdechne si+ což mi připomíná... nepřišel jsi na zasedání rady, ale jak vidím, měl jsi k tomu dobrý důvod +laskavě se usměje a pohledem přeletí ten bordel na stole a Tyrionovu umazaný kabátec+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 12:02 am

Jorah: Ne. +zavrtí hlavou+ Ta tu bydlet nechtěla. Dávala přednost teplým krajům, takže jsem musel koupit dům na jihu. +přijde k ní a lehce se k ní přitiskne+

Wenai: Eh, ano, je možno gratulovat. +usměje se šťastně a statečně jí oplácí ten mrazivý úsměv+ A čekat se nám taky nechce. Nadcházejí zlé časy, jen bohové vědí, co nás čeká.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 12:12 am

Syriana: +zavrtí hlavou a tu si pak opře o studený kámen hradu a pořád kouká ven+ vždyť je tady tak krásně +cítí za sebou teplo jeho těla a mužnou vůni. Nechá se svými smysly unést a přitiskne se k němu zády+ Vítej doma, můj pane +konečně odtrhne zrak od výhledu z okna a otočí se k němu+

Tyrion: +ruka s pohárem se mu k ústům nedonese, protože pohár mu vypadne na zem a on jen tupě zírá na Wenai a konečně mu dojdou její slova+ Podriku! +zařve+ to víno je zkažené +aby to zamaskoval a snaží se zklidnit barvu své tváře+

Cersei: Ale to je výtečná zpráva! +líbne ji na každou tvář a při pohledu na svého bratra jakoby vyhrála nějakou vnitřní válku+ Tyrione nebuď neslušný! Ano ano, Zima přichází, jak říkávali ti mizerní Starkové.... Petyr je ale tajnůstkář +protočí oči a nemůže se nabažit pohledem na vykolejeného Tyriona+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 12:22 am

Jorah: Je tu nádherně. +rozhlédne se z okna a na tváři má takový zasněný výraz+ Ano? Děkuji ti za pěkné přivýtání. +pohlédne na ni s úsměvem+

Wenai: +trochu se lekne, když pohár zařinčí na zemi a ohlédne se po Tyrionovi, ale pak zase sleduje svého úhlavního nepřítele tedy Cersei+ Já jsem to vlastně taky neměla nikomu říkat, ale jsem z toho tak nadšená! +zatváří se nadšeně+

Cersei: +tváří se přímo vítězoslavně+ Tyrione, ty nepopřeješ TTimee štěstí, to bys měl. +ještě se na wenai usměje+ A taky bych byla velmi, ale velmi vděčná, kdyby jsi chodil na zasedání rady. +uculí se na ně a odejde+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 12:29 am

Syriana: +obejme jej, a je šťastná, že mu mohla pomoci dostat se domů+

Tyrion: +pohled, který věnuje Cersei je přímo všeříkajcní: Kálím na tebe a když odejde mrští pohárem co Pod zvedl o zeď na proti, stále se nezmáhaje na slova+ Běž pryč +vypraví na konec ale nemyslí Wenai, nýbrž Poda, ten pochopí a vyprčí se pryč+ Zapomněl jsem na slušné vychování, Gratuluji vám k budoucímu potomkovi, budoucí lady Baelishová
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát lis 16, 2012 12:38 am

Jorah: +pevně ji svýrá v obětí, když za nimi přijde matčin šenk, že lady Mormont chce mluvit se syrianou tedy on řekne: Lady mormont tě prosí, abys ses k ní připojila při večeři.

Wenai: +cukne sebou a lekne se jak blázen, když mrští pohárem o stěnu+ u všech bohů. +zašeptá a položí si dlaň na srdce, které se jí najednou rozbušilo a radši se posadí na sofa+ Děkuji, není k čemu. +zamumlá a položí si dlaň na obličej, pak na něj koukne mezi prsty jedním okem+ Tyrione. +začne+ Já sice čekám dítě, ale co vím, tak může být klidně tvoje. +oznámí mu a je připravena poskytnout mu první pomoc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 16, 2012 9:28 am

Syriana: +užívá si společné chvíle, když jsou vyrušeni+ ehm jistě +vrhne na Joraha zoufalý pohled, protože seznamovat se s něčí matkou zatím nemusela+ dobře +uhladí si šaty, políbí Joraha a statečně vyjde za šenkem, zvědavá, kdy ji ta statečnost opustí+

Tyrion: Dámy a pánové máme tady zápletku! +zasměje se a trochu to připomíná zoufalství, trochu hodně.+ Wenai +zavrtí hlavou a znovu si radši sedne a tentokrát pije víno přímo z džbánku. Dá si ruce na obličej a sem tam po ní koukne+ takže je možný že... že... +kývne hlavou k jejímu břichu+ bude mít moje úžasný tělesný proporce?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions