Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 10:07 pm

Jorah: Ano. +přikývne+ říkala. +pak si povzdechne+ POchybuji, že se vrátí. +načež se na ni usměje a skloní se k ní a políbí ji+ Jenže většina těch žen jsou moje sestry. +zasměje se+

Wenai: Jistě, prvotní body. +pokýve moudře hlavou, taky vstane a dojde k tomu stolu, rozhlídne se kolem a mlsně se olízne načež začne uždibovat tu toho, tu tamtoho. Rukama. Padá jí to. Občas. Do výstřihu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:23 pm

Syriana: Jorahu, nejsem si jistá, ale +na chvíli se odmlčí+ myslím že muži Noční hlídky nemohou nikdy přerušit svou službu +řekne trochu smutně+ Tvoje sestry! Bohové! to abych se bála vyjít z komnaty, aby mne nechtěly vyzvat na souboj +Nakonec si to štokrle přece jenom přitáhne, vyleze na něj+ ha háááá teď sem aspoň trochu zapadnu!

Tyrion: ehm... +poněkud fascinovaně hledí na ty drobky mizící v oněch místech a poněkud těžce polkne, než si dopřeje trochu potěchy z jídla, ale nějak má choutky uplně na něco jiného+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 10:34 pm

Jorah: Já vím, že se nevrátí. +řekne posmutněle, protože za to může+ Na souboj? +podívá se na ni překvapeně a pak se musí rozesmát+ Ne, to ne. Ony si o ženách myslí, že jsou křehké a že se musí chránit. Všechny ženy až na ně samotné, pochopitelně.

Wenai: Co je? +podívá se na něj a na rtech má rozmazanou nějakou hustou hnědou omáčku+ Oh, omlouvám se. +posadí se slušně do židle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:39 pm

Syriana: No jo, ale já přece nejsem žádné... žádné tintítko! +zasměje se+ kolik sester vlastně máš? to jsi jediný bratr? +stoupne si nenápadně ještě na špičky a konečně ho o něco převišuje a má z toho božácký pocit+

Tyrion: Ale nic, jen že jsi tak nestoudně svůdná i když jíš +natáhne se k ní přes stůl a palcem přejede přes upatlané rty a smázne tu omáčku, moc zaujatý dokonalými rysy rtů+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 10:46 pm

Jorah: Ty? +zasměje se zvesela+ Jistě, když stojíš na řidličce tak se ti nikdo nevyrovná. +chytne ji za pas a přitiskne k sobě a políbí+ Pět. Mám pět sester, dokážeš si představit, co to bylo s nimi vyrůstat?

Wenai: +taky se za ním natáhne přes stůl a vášnivě ho políbí, možná až trochu moc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:54 pm

Syriana: Budu hádat.... Byl jsi obletovaný jako nějaký král? +obejme jej kolem krku+ vidíš, jsem neohrozitelná +chvilku váhá a políbí ho, a přitom ho jemně kousne do rtu+ ještě jsi mi nepověděl, co tvá matka pravila na mne?

Tyrion: +Je zcela překvapen! Ale v mžiku se zbrchá a nechá se ztrhnout její vášní, a když se nahne nad stůl on, vše kolem se hroutí a padá na zem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 11:03 pm

Jorah: Tak to jsem tedy určitě nebyl. +usměje se na ni+ Na tebe. No, rozhodně s tebou bude chtít mluvit, ale řekl jsem jí, že jsme se potkali v Myru a že pomáháš nemocným a většinou si za to nic nebereš.

Wenai: +udýchaně se od něj odtrhne+ Já jsem... jsem se nechala trochu unést. Doufám, že to nevadí. +na stole už skoro leží+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 11:16 pm

Syriana: Ach chudáčku můj... +zkukne ho+ velkej +zakření se+ To jsi řekl moc hezky, už se nemůžu dočkat toho rozhovoru +ušklíbne se+ Jorahu.... +pozvedne hlas do takového tázacího tónu.+ máš schváleno sdílet se mnou tuhle komnatu, nebo se k tobě budu muset přikrást pod rouškou tmy?

Tyrion: +Nespokojeně zamručí+ co? och to vůbec nevadí, jen se nech unést častěji. +Postaví se ke stolu+ ale tohle je mi chutný předkrm. +Obejde stůl kolem dokola a zůstane stát u jejích nohou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 11:21 pm

Jorah: +podívá se na ni+ Jsme přece oba dospělí a můžem si dělat co se nám líbí. +řekne přesvědčeně+ Takže mi matka poručila, že ty budeš tady a já ve svém pokoji. +přizná nakonec+

Wenai: Obávám se, že to bude čím dál častější. +uculí se na něj, když se ozve zaklepání na dveře a vstoupí Podrick+ Pane? Chce tě vidět tvoje sestra. Je tady...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 11:27 pm

Syriana: +už už zvedne překvapeně obočí, když přizná pravdu+ óóó to bude dobrodružství +poplácá ho nadšeně do ramenou+ to bude úžasné až se k tobě budu krást a místo do tvé komnaty zabloudím do éééé do komnaty tvé sestry, některé

Tyrion: +zabývá se zrovna nožkami své návštěvy+ Podricku řekl jsem nevyrušovat! +proudce se otočí+ Podricku +řekne docela milým hlasem, ale jde z něj hrůza+ jestli sem teď vkročí, vlastnoručně z tebe udělám Varyse, rozumněl jsi?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions