Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 12:40 pm

Jorah: Myslím že pár pohledu nic nezkazí a ani nějaké ty doteky když ukážu že nejsem takový blázen jako dřív. +usměje se na ni kfyz jdou po schodech a pak vstoupí do síně stěny jsou ocouzene ve velkém krbu hoří oheň a lady mormont stojí nad stolem s mapou zapadozemi+ Jorahu. +otočí se k nermu a je na ni vidět rozpoložení enost na jednu stranu je radaa že ho vidí ale na druhou mu to pořád nemůže zapomenout+ A tato dáma? +podívá se na Syr+

Wenai: +musí se na něj za to usmát+ Pokud ty budeš mou hračkou tak já zase tvou. Neumím yo jednostrane. A budu velice řada když se mi budeš dvorit. Koneckonců můžeš i trochu veřejné. Aby si Petyr nemyslel že mě má jistou.+v ocich ji zaplanou ohnicky sibalst i+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 1:03 pm

Syriana: V to doufám, protože jinak by to bylo neskutečné utrpení +když jde po schodech drží si sukně a pak si může prohlédnout lady Mormont, v celé své velikosti a na chvíli jí to vyrazí dech, málem jí ujede no páni, protože by se mohla rovnat leckterému muži+ Lady Mormont +ukloní majitelce panství+ Syriana z Myru, léčitelka a kouzelnice sera Joraha Mormonta +představí se a tváří se neškodně+

Tyrion: V tom případě, co kdybychom trochu popíchly sršní hnízdo a šli spolu poobědvad? nebo bych ti mohl ukázat temné kouty Bašty, stvořené pro temné poklesky +vyjede prstem vysoko na paži a přes záda sklouzne dolů+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 1:34 pm

Lady m. Shledne ji odshora dolů a zase naspet+ caroddjka? Doufám jen že můj syn si vybral lépe než posledně. Nicméně oba jste tuvytani a já bych si teď řada pohovorila se svým synem. Senk teuvede do tvých komnatlady

Wenai se na něj uculi. + máme dvě hodiny takže bych to viděla na lehkyobed a následně... +její pohled je velmi nemravny+ nějaký dezert. +chytne se ho za loket+ věd mě můj pane
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 1:47 pm

Syriana: To můžete posoudit jen vy, Lady Mormont. Děkuji vám za přijetí. +Stiskne Jorahovi ruku a věnuje mu drobný polibek na bradu, než odejde do "svých" komnat za šenkem a přeje svému rytíře spoustu odvahy a štěstí+

Tyrion: Výtečné rozhodnutí. Jakožto pobočník krále tě zvu do svého soláru, kde probereme veledůležité věci a bla bla bla +význačně mávne rukou do vzduchu+ samozřejmě ti uděluji oficiální audienci, kdyby se někdo zajímal. +nabídne jí své rámě a přitom okoukne její přednosti+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 2:58 pm

Jorah se na ni ještě usměje a stiskne ji ruku než zůstane se svou matkou. A Syr dovedou do jejího pokoje se zapalenym krbem a čerstvými rohozemi a zeptají se ji jestli si bude přát něco jíst a donesou ji horké kořeněné víno.

Wenai: +nese si svoje předností pořádně napřed a před sebou když tak kráčí hradem tak vidí jak se ty drby šíří+ Jsi jako pobocnik jeho veličenstva hodně vytížen? +zeptá se aby řeč nesstala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 3:23 pm

Syriana: +A Syr odpoví, že nic nepotřebuje a pošle je pryč. Jen přechází před krbem sem a tam, trochu se zahřívá a hlavně je nervozní, co a jak a proč a říká si, jak asi pomůže Wenai tak daleko od civilizace a kořeněné víno je teda fest kořeněné a stoupá jí do hlavy+

Tyrion: Jsem tak vytížen jak já chci +otevřou se před nimi dveře do jeho komnat a ihned pošle páže do kuchyně se speciálními požadavky. Jakmile se dveře zavřou vrhne na Wenai hladový pohled+ tohle je prostě šílené +zavrtí hlavou a přitiskne ji do křesla, do něhož si nejspíš sedla a divoce ji políbí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 4:43 pm

Jorah: Po chvíli dlouhé chvíli za ni přijde naleje si pohár vina a na jedenkrát ho vypije+ uh tedy... Jsem doma +usměje se na ni+

Wenai: +sedne si spíš na sofa a se smíchem mu jeho polibky oplaci+ To musí byt úžasná práce zejmeba pro tak úžasného muže +prsty mu prohrabne vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 4:53 pm

Syriana +když se dveře konečně otevřou vyskočí ze židle jak čertík z krabičky+ No? tak jak to šlo? co říkala? co se dělo? Jorahuuuu jsem netrpělivá +stojí před ním, kouká nahoru a kouše si ret+

Tyrion: Je to hrozná a mušivá nuda, prodchnutá nesnesitelným škemráním všech o všechno +přesune prsty na živůtek a skloní se k uvězněným ňadrům+ Zdravím vás, krásky, už jsem zpět +okmitne úžlabinu mezi nimi jazykem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 5:42 pm

Jorah: +usměje se na ni+ Říkala že když jsem byl malý tak mě měla mnohem víc řezat. Ale protože to už teď nemá cenu tak mě tu přijme. Víš není tu žádný muž. Můj otec odešel na zeď. Protože nesnesl tu hambu.

Wenai: Nevetim že ty bys kdy zebral. +řekne nevěřícně a pak musí vyprsknout smíchem+ vážně mě ohromuje ta mužská zaujatost nadry. +zavrti hlavou+ Oh je tu oběd. +podotkne když někdo zaklepe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:03 pm

Syriana: Tak to je skvělé +začne zvesela a pak se zarazí+ Ale to že je tvůj otec na Zdi jsem ti přece říkala, to jsi věděl ne? Každopádně jsi jediný muž v obležení žen, nejspíš budu žárlit. Pojď sem +vezme ho za ruce+ chci tě obejmout a nechci si brát štokrle

Tyrion: já nemyslel sebe +kousne ji do jemňounké kůže, když se ozve zaklepání+ To není jen zaujetí ňadry, to jsou jen ty.... prvotní body, které mě lákají víc a víc... +vstane a sedne si ke stolu+ Dál! +vyzve pážata a ti na stůl servírují samé vybrané láhudky, nadívané koroptve, dušeniny, mihulový koláč, citronovo-medové bochánky, a vůbec vše na co si vzpomenou. Taktéž i vína vybraná+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions