Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 11:07 am

Jorah: Co se stává? +ueptá se trochu znepokojeně+ A co proměníš v koně teď, +zeptá se a na rtech mu pohrává úsměv+ Támhle je nějaký pařez. +ukáže jí+ Teny vypadá na statného hnědáka.

Wenai: +nemůže si pomoct, aby mu nekoukala na zadek, když odchází a pak utrhne ze stromu několik listů a stvoří z nich ptáčka a pošle ho pro Tyriona, že se sejdou u zahradní zdi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 11:14 am

Syriana: ále, že se objevím někde jinde než jsem chtěla, když to místo neznám +zamluví to rychle. Dá si ruce v bok a krouží kolem pařezu+ když hnědáka, tak hnědáka +pokrčí rameny a v mžiku před nimi stojí vskutku hodně statný hnědák, Je to snad největší kůň jakého kdy Syr viděla+ jejda +omluvně se uculí na Joraha+

Tyrion: +zrovna uštědřuje králi Jofreymu lekci slušného chování a etikety, ale celý znavený z toho se opře o okno když dostane svůj vzkaz. Na tváři se mihne úsměv a tentokrát ho kolena ani tak nebolí, když zdolává všechny ty schody dolů k zahradám+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 11:22 am

Jorah: +sleduje to její kroužení a pak zůstane ohromeně koukat na toho koně+ Páni! +vydechne+ Ten je... dokonalý. +vyleze do sedla a pak jí podá ruku, aby si mohla vylézet za ním+

Wenai: +stojí u zahradní zdi, ruce sepnuté před sebou a čeká na něj a prohlíží si květy na stomech, když ho uvidí+ Můj pane. +usěje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 11:25 am

Syriana: ach opravdu? +když na něj kouká tak by potřebovala nejspíš jeřáb aby se na něj vyškrábala a tak vděčně přijme Jorahovu pomoc a sedne si způsobně bokem+ Tvůj domov tě čeká +povzbudivě se usměje+

Tyrion: Má paní +řekne poněkud zadýchaně+ jak krásným doplňkem je ti tahle zahrada +uchopí ji za ruku+ projdeme se? +zahýbe obočím+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 11:39 am

Jorah: Spíš nečeká. +zasměje se, chytne ji, aby nespadla a i s koněm se rozjede z lesa, ketrý po pár desítkách metrů končí a jim se naskytne pohled na sídlo Mormontů, hrad z hnědého kamene, vypadá bytelně, ale přívětivě+

Wenai: Projedeme se? +zvedne tázavě obočí+ To je nějaká nová fráze po níž padnou ženy do kolen? Na mě to tedy nefunguje. +ale stejně jde s ním+ Já nejsem nějaká laciná děvka, budeš se muset snažit víc. +po očku na něj koukne+ Ne jenom prázdná slova.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 11:47 am

Syriana: Oh +vydechne když prvně spatří Jorahovo sídlo+ to je.... máte doma medvědy? +odtrhne na okamžik pohled od hradu+ vypadá to tu drsně, ta krajina ale hezky

Tyrion: Ale jdi, tenhle sarkasmus ti vyloženě nesluší, jen jsem ti chtěl nabídnout procházku po rozkvetlé zahradě v mé přítomnosti, proč se hned ohánět jedovatými slovy? +sepne si ruce za zády když tak prochází+ proč jsi s Malíčkem? +zeptá se najednou+ proč jsi tady? proč.... +zavrtí hlavou a utrhne ze stromu kvítek a pak ho hodí na zem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 12:00 pm

Jorah: +přikývne+ Okolo hradu je příkop a tam je chováme. Když jsem tu byl naposled, tak ji bylo něco přes tucet. +vyjede po cestě k hradu+ Tohle ke drsný kraj. Každý se tu o sebe musí umět postarat, jak muži tak i ženy.

Wenai: To je spousta otázek. +podotkne a chvilku jde mlčky+ Protože v životě ženy nastanou jisté okamžiky kdy... potřebuje někoho, kdo by se o ni postaral, o ni a ještě o někoho. +sama si připadá jak blbec, když to říká+ Uvažovala jsem, že půjdu za tebou. +zastaví se u jednoho keře a mezi prsty promne okvětní plátek květu, aby se nemusela na Tyriona koukat+ Ale jak bych to vysvětlila? Navíc, mám ho ráda a jsem si jistá, že on ke mě taky něco... i když jeho slovům bych nevěřila ani za mák.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 12:05 pm

Syriana: já se o sebe umím postarat, i když to tak občas nevypadá +vzpomene na jejich první setkání a musí se usmát+ ach bohové jsem tak nedočkavá

Tyrion: +Chytne ji za ruce a otočí k sobě+ já bych se o tebe postaral, dal bych ti dům, služky, vše na co by sis jen vzpomněla, ale dala jsi přednost Drozdovi, takže už mne napadá jen jedna otázka... proč ty masky a včera.... hádám že kvůli mému sličému zjevu to není +zazubí se+ rád bych ti pomohl, s čímkoliv +ponoukne ji+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 12:15 pm

Jorah: +za pár chvil kopyta jejich koně zaduní na dřevěném mostě nad příkopem, kde můžou zahlídnout medvěda nebo dva a na nádvoří k nim přijde správce+ Pane? +zeptá se ho, jako co chce, ale pak ho pozná+ Pane! +vykřikne nadšeně a ukloní se+ Ihned dám vědět lady Mormont, že jste se vrátil! Vítejte doma! +zahlaholí bodře a hned se tam začnou rojit pacholci a pomáhat jim z koně a koně do stáje a je do sídla+

Wenai: +skloní k němu pohled a usměje se+ Ty masky. +musí se usmát víc, když si na to vzpomene+ Byl to skvělý nápad, ne? Prostě, mám pro tebe slabost. Velkou slabost. Problém je, že pro něj taky. Prostě jsem mezi vámi dvěma uvízla a je mi jasné, že nakonec zase nebudu mít nic. +pokrčí rameny+ Na to už jsem zvyklá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 12:22 pm

Syriana: Vidíš, možná to nebude až taková hrůza, +stiskne mu ruku a pak se nechá sundat dolů a stoupne si Jorahovi po boku+ nevím jestli dokážu být vedle tebe, aniž bych se tě mohla dotknout, nebo tě svádět pohledem +šeptne mu když kolem nikdo není+

Tyrion: Byl to brilantní nápad, který zřejmě už nikdo a nic nepřekoná +složí jí hold, protože si to zaslouží+ Slabost je úžasná věc, zvlášť, když se týká mne... možná se mýlíš, možná můžeš mít vše, co si zamaneš, jen to musíš dělat chytře, což nepochybně děláš... Dokážu se smířit s tím, že budu jen tvá hračka, jen abych měl tvá stehna kolem mého těla... a můžu tě dobývat, leč nenápadně, abych tě nepřipravil o luxux Petyra Baelishe a mohu žárlit a závidět.. jen jestli budeš chtít?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions