Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 10:00 am

Jorah: No a něco se ti na mém vzhledu nelíbí? +zeptá se poněkud zmateně, protože neví, proč by ho měl vylepšovat tak se začne prohlížet+

Wenai: +chytne ho za ruku, když se jí dotýká+ Tady ne, ale... odpoledne navštívím Rudou baštu, Petyr bude mít nepochybně spoustu práce a já si tě najdu. +musí se trochu křivě usmát+ Jak by se ti líbilo dělat to tvé sestře pod nosem?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:05 am

Syriana: To u všech bohů ne, líbí se mi všechno, spíš jsem myslela třeba vyčistit šaty, učesat +prohrábne mu vlasy a sjede rukou na tvář se strništěm+ zapomeň na to +mrkne a políbí jeho rty+

Tyrion: +tvář se mu rozpustile roztáhne do širokého potěšeného šklebu+ bohové ty jsi tak neskutečně zvrácená! +uchechtne se+ lepší nápad jsem už dlouho neslyšel +políbí jamku dlaně+ budu netrpělivě čekat. Hezký den, lady z Volantisu +za pohvizdování nějaké neslušné odrhovačky vykráčí pryč+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 10:09 am

Jorah: +sevře ji v náručí a hluboce ji políbí+ Tak, do toho. +řekne nakonec odhodlaně a pohlédne jí do očí+

Wenai: +usměje se na něj a vyprovodí ho pohledem načež zavolá ty svoje dvě služky a nechá se umýt, pak se kouká dlouho do zrcadla a hypnotizuje svůj pupek, načež se nechá oblíct a učesat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:16 am

Syriana: +Prsty mu pročeše vlasy a pak aniž by si toho Jorah nějak všimnul mu nepatrně zkrátí vousy+ Postav se, pomohu ti obléknout +v mžiku je všechno jeho oblečení čisté a visí na pantu dveří a jeho zbroj se lekne a blyští+ Abys udělal dojem, že se nevracíš jako looser

Malíček: +V průběhu dne, kolem poledne zase někdo zaklepe Wenai na dveře, tentokrát je tam však jenom poslíček s podnosem plným famozních datlí z Vysoké Zahrady, máčených v nejlepší čokoládě v Západozemí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 10:23 am

Jorah: +zasměje se+ Tak to je opravdu něco. +přejde ke svému brnění a přejede po něm rukou+ jako nové. Teď budu spíš vypadat jako král. +začne se oblékat+

Wenai: +nechá si ten podnos zanýst do nosítek a nechá se odnýst do Rudé bašty, kam ji - díky její včerejší intervenci - pustí bez problémů a než tam dojedou, tak je ten podnos prázdnej, wenai si hned odloví nějaké páže a řekne mu+ Vyřiď lordu Baelishovi, že jsem tu, ale v žádném případě +to zdůrazní+ ho neruš v poradách. Budu v božím háji. +kam se taky odebere+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:34 am

Syriana: pro mě jsi král +pomáhá mu oblékat se a pak s jednotlivými díly brnění, vše zařemínkuje a tak. Nakonec své obyčejné jednoduché šaty změní v honosnější, sytě zelené a upraví si vlasy+ Můj sere, jsem vám k službám +hluboce se mu ukloní+

Malíček: +sluha mu vyřídí vzkaz těsně před jeho odchodem do Maegorovi pevnosti+ Sakra! +zakleje sám pro sebe a odmávne ho pryč. Pak se přece jen vydá do Božího háje+ Má krásko +přejde k ní a způsobně ji políbí na ručku a přiblíží se ještě blíž+ musím teď ještě odejít, ale do dvou hodin budu zpět a pak jen ty, já a dračí lebky ano?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 10:45 am

Jorah: Má lady. +oplatí jí úklonu a chytí ji za ruku+ Ještě něco? +je trochu nervózní+ Nebo se můžeme vydat na cestu?

Wenai: Petyre. +otočí se, když si ho všimne a krásně se na něj usměje, je vážně ráda, že ho vidí a nakloní se k němu, aby mu mohla pošeptat+ Všechny je ojebej. +rošťácky se uculí a políbí ho, než ho zase pustí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:50 am

Syriana: Ano, zapomněla jsem +stoupne si na špičky a dlouze ho políbí+ drž se mě pevně a protože nevím kam cestuji, tak se ti trochu nabourám do hlavy +hned jak to dopoví, tak se i stane a přemístí se+

Malíček: S největší radostí, můj kvítku +a naprosto nespolečensky ji vášnivě políbí a má se k odchodu, když se otočí+ jak ti chutnali datle? +mile se uměje... no vlastně zvedne oba koutky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 15, 2012 10:56 am

Jorah: +připraví se na nepříjmený zážitek, ale napodruhé už to není tak hrozné+ Jen trochu zavrávorá, když přistanou na lesní cestě, je tam o poznání větší zima než kde byli před tím a taky fouká, obloha je zatažená a nikde nikdo+ Ano. +přikývne a rozhlédne se kolem+ Tady to znám. +ukáže na cestu+ Deset mil po cestě je nsše tvrz.

Wenai: Byly vynikající. +usměje se na něj naoplátku+ Děkuju ti za ně s takovou budu brzo pěkně tlustá. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv lis 15, 2012 10:59 am

Syriana: +Chytí ho za paži a vzápětí se o ni opře vítr a chlad a jí to připomene zimu na Tvrzi, rychle se raději rozhlídne kolem+ to je moc dobře, že jsem se o moc nesekla, někdy se stává že... +zavrtí hlavou+ no to je jedno, jsi v pořádku? +ujištuje se+ Ale nemáš koně! Ser bez koně to přece nejde

Malíček: tomu nelze uvěřit +ještě se otočí a mávne jí, než zmizí za zatáčkou a ptáčci mohou roznést že jsou velmi zamilovaný pár+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions