Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 7:02 pm

Jorah: No páni? +podívá se na ni udychany z divoké jízdy+ Ty si jen tak ochocis zlovlka a pak rekneš no páni ? No... No páni! +nevydrží to a začne se trochu histericky smát+

Wenai: Víš... +začne zatímco rukou mu klouže po břiše dolů+ měla jsem obavy jestli mě rovnou nevykopnes pryč proto jsem yilmaz předvedla tu saradu s maskama . +nosem mu přejede po krku+ mám tě vážně ráda až tady. +položí jeho ruku na své srdce+ hluboko. +zašeptá nešťastné+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 8:25 pm

Syriana: +trochu polekaně se na něj kouká a pak přijde s koněm k němu+ ehm... jsi v pořádku zlato? +opatrně mu položí ruku na rameno+

Malíček: Hlupáčku +nosem ji pošimrá na jamce mezi klíčními kostmi+ to byla jen hra, ne? +zadívá se jí do očí a musí se usmát jejímu vyznání+ i já tě mám hluboko, krásko
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 9:17 pm

Jorah: +koukne na ni jen se trochu usměje+ Ale ano. Tohle děláš s chlapama pořád, takové divy, +usměje se vesele+ Vsadil bych se, že ano. +mrkne na ni+

Wenai: Víceméně. +připustí a pak se na něj uculí+ A já tě teď hodlám mít nejhloubějc. +řekne s úsměvem a vyhoupne se na něj a přímo nasedne na jeho mužství+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 9:36 pm

Syriana: abych řekla pravdu tak nevím žádný z nich mi ještě neřekl že se kvůli mě Zblázníl +řekne a ta slova mají takový divný osten a pak se znovu rozjede zlovlk za ní a společně honí bouřku+

Malíček: Ach tak jen do toho! +vybídne ji a když na něj vyhoupne, sevře v dlaní její boky+ tak to si dán líbit
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 10:02 pm

Jorah: Já jsem se nezbláznil, jen mi to přišlo trochu... zvláštní. +řekne a tváří se+ Nejsem zvyklý vídat čarodějky, zejména při práci ne, většinou si svoje tajemství žárlivě střeží a taky jsou dost... no, nepříjemné.

Wenai: +zakloní hlavu a začne se na něm pohybovat v narůstajícím rytmu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 10:11 pm

Syriana: Mě vždycky učili, že se nemám stydět za to, co jsem. Taková jsem, ale... pokud +povzdychne si a kůň přešlápne na místě+ můžu to nedělat, když budu s tebou, abych tě nestresovala

Malíček: +dlaň položí mezi její ňadra a pak mu to nedá, zveden se do sedu a vezme do rtů jednu a pak i druhou bradavku a nadzvedne jí zadeček, načež ji na sebe nechá zase spadnout+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 10:18 pm

Jorah: Jen mi dej chvilku čas, abych si na to zvyknul, prosím. +usměje se na ni, přijede k ní, chytne ji za ruku a vtiskne jí polibek+

Wenai: +usměje se a zasténá, protože tohle je její nejoblíbenější pozice, obejme ho kolem ramen a přitiskne k sobě, políbí ho a pak se na něm opět vzpíná, v klíně se jí rozlévá vzrušení a tep se jí neskutečně zrychluje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 10:24 pm

Syriana: Tolik, kolik budeš chtít +pohladí ho po hřbetu ruky+ tak kde je ta vesnice?

Malíček: +svírá ji za ramena a tlačí na sebe ještě víc. Cítí každý kousek hebkého horkého těla, tak vlhkého a svírajícího se kolem ní+ Jsi dokonalá +zamumlá jí do kůže zastřeným, udýchaným hlasem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 10:32 pm

Jorah: +vděčně se na ni usměje+ Tudy. +ukáže na cestu, kterou šli před tím, že po ní budou pokračovat+ Měli bychom si pospíšit, jinak se setmí, když budem na cestě. +ohlédne se po zlovlkovi+

Wenai: +prsty jí sklouznou po jeho šlachovitých pažích na štíhlý trup, snaží se něčeho zachytit, ale protože je spocená, tak jí ruce po jeho kůži jen kloužou, už už cítí, jak se k ní blíží orgasmus, stiskne jeho kůži a hlasitě zasténá, když zalije její klín+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 10:38 pm

Syriana: Takže tam přespíme? +zajímá se, otočí se na Nym, která se stále častěji stáčí hlavou k místům, kde nechali smečku. Syr se skloní v sedle k ní dolů+ tak jdi +pohladí ji a Zlovlk šťastně odběhne a Syr jakoby nic se zase věnuje jízdě+

Malíček: +prsty sevře její labutí krk a zakloní jí hlavu, až její dlouhé vlasy spadnou na krásně tvarované záda a Malíček horce zlíbá její krk. Tělo má napnuté k prasknutí a v penisu mu mocně zaškubue, než se uvolní do jejího lůna+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions