Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 3:00 pm

Jorah Nymeria byla veliká valecnice je o ni několik legend. Ale... Jak to všechno víš? +podívá se na ni udovene+ mužů si ji pohldit?

Wenai +nechá se uložit do peřin a přitáhne si hok polibku+ Budeš tu dnea spat se mnou?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 3:04 pm

Syriana: Já jsem si to... přečetla +pohladí znovu Nym po hlavě+ v její mysli +zvedne k němu oči+ já myslím že můžeš, nebo to můžeš zkusit

Malíček: Rád +vysleče se a vklouzne pod deky a přitáhne si ji do náruče+ ještě pořád chceš znát mé city?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 3:11 pm

Jorah +opatrně k ni natahnee rukus a pokusí see ji pohladit+ rád bch mrl všechny končetiny. +řekne nervózně a bakonec ji pohladit+

Wenai chci. +usměje se na něj a stuali se mu do náruče.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 3:17 pm

Syriana: jsi velmi statečný rytíř Jorahu. Málo který ehm normální muž by ustál toliko šílených infomací o ženě, kterou má rád.... Nebojíš se mě, že ne? +natáhne se k němu pro polibek a Nymeria zase táhle zavyje a žduchne do nich+

Malíček: víš, nechci aby sis myslela že jsem slaboch, ale... je možné že jsem šťastný, díky tobě
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 3:37 pm

Jorah bojím ale věřím ti +řekne a usměje se a přitáhne si ji k hlubokemu polibku+ co chce? +koukne na zlovlka+

Wenai ty jsi šťastný? +usměje se na něj se zaricima očima + to jedobre. +pohladit ho po adech a trocchu mu rukama bloudí po stihlem těle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 3:48 pm

Syriana: +nejprve jí koutky klesnou, ale pak se zase zvednou+ nechci aby ses mě bál, nikdy bych... nikdy bych svých dovedností nevyužila k něčemu co by ti ublížilo... Já nevím... +otočí se k Nym a chvíli se na ni zadívá+ varuje že sem jdou její bratři a sestry, pro které jsou dvounohé zvířata kořistí +otočí se k Jorahovi+ měli bychom jít, a to rychle

Malíček: překvapivé že? +zavrtá svou tvář do jejích vlasů, a dlaněmi ji sklouzne po kopečcích ňader až na břicho, kde dlaně nechá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 5:07 pm

Jorah Já vím. Vím že bys to neuudelala. +chytne ji za ruku a usměje se na ni a pak se mrstne vysvihne na koně+ Tak jedem ona... +koukne na Nymerii+ ona půjde s náma?

Wenai: +sklouzne rukama na jeho ploché břicho a skloni se aby polaskala jazykem jeho bradavku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 5:23 pm

Syriana: +přitiskne své čelo k Nym a ještě se s ní pomazlí a pak se vyhoupne na koně a popožene ho rychle pryč, protože ta smečka je obrovká, jak měla možnost vidět+ To záleží jen na ní, je to přece velká bojovnice a je svobodná +ale v sedle se otočí, aby viděla co zlovlk udělá+

Malíček: +stiskne její boky v dlaních a vydechne+ drahá, neříkala jsi že jsi unavená? +sám ale zkoumá křivky jejího těla, až vklouzne do teplé úžlabiny mezi stehny+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 5:36 pm

Jorah: +radši popozene koně do klusu a do cvalu a koukne po Syr a vlcice je ještě doprovází kus cessty s nimi běží a Jorah se vážně nestačí divit+

Wenai ne jak jsem rilala že chci do postele +zašeptá a přitiskne se k němu nadry a ústa spoji ve vasnovem polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 5:49 pm

Syriana: +zatímco byli v lese hustý déšť přešel jen do poprchání a když jsou dostatečně daleko Syr zbrzdí zpěněného koně+ no páni!

Malíček: ach, tak to všechno mění +pohladí ji po jemných chloupcích a vnitřní straně stehna a jednu nožku si přehodí přes svou a tak jak je, z boku se o ni otře svým tvrdým mužstvím a dlouze ji líbá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions