Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 29, 2012 12:00 am

Wenai: Popírám, +řekne rozhodně a nakloní se k němu+ Hraju hry. To je fakt. Hraju je s lidmi, které si vybírám. +pohledem mu kmitne na rty a zase zpátky do očí+ Netušila jsem, že Varys donáší tobě.

Jorah: +dle jejího přání jí to ještě víc utáhne+ Ještě? +zeptá se jí pak+ Já mám něco málo sebou. Jinak nevím, co budem dělat, ale hádám, že bych něco mohl odpracovat a něco tak vydělat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon říj 29, 2012 12:06 am

Malíček: +Mávne rukou, jako by odháněl mouchu+ Varys donáší tomu, komu se mu zrovna hodí +řekne unuděně+ pro mě za mě si spi s celým královým přístavištěm, +dělá jako by mu to vážně bylo jedno, ale nikdy by to asi nedopustil+ jen to dělej tak, ať o tom nikdo neví. Ne víš co? nechci o tom vědět. +zavrtí hlavou+ ptala ses na tu jizvu. Jednou v životě jsem se zamiloval, a skončilo to tím, že jsem málem umřel. Nemíním to riskovat znovu. +natáhne k ní dlaň, v přátelském gestu, aby k němu šla blíž.+ pojď sem +řekne unaveně, přátelsky+

Syriana: eh +vyhekne+ dobrý, už je to akorát. Děkuju. No, nějak se s tím popasujeme, taky něco umím, takže k penězům určitě nějak přijdeme +přehodí si přes hlavu kápi+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 29, 2012 12:18 am

Wenai: +ukáže na něj prstem+ Tak to teda ne. +řekne rozhodně+ Já nejsem žádná kurva, to si laskavě zapamatuj. Je mi jasné, že ke mě nic necítíš, ale takhle se ke mě nechovej. A navíc nrjde o to aby nikdo nic nevěděl, jde o to aby věděli to co já chci. Aby si mysleli že ví všechno a při tom... Chápeš? +chvilku na něj kouká a pak si lehne na polštáře vedle něj+ Takže to byla Catellyn Tully, které jsi vyznal svou lásku a o jejíž ruku jsi bojoval s jejím snoubencem? Nemusíš o tom mluvit. +dodá potichu+

Jorah: O to se nebojím. +usměje se+ A co s těmi koňmi. +trochu bezradně se na ně podívá a taky na malý dveře+ Snad to tu nebudem muset vybourat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 12, 2012 5:17 pm

Syriana: s kterými? +zeptá se jakoby nic přičemž koně jsou v mžiku před domem na dešti+ ještě nějaké přání můj pane?

Malíček: +se zájmem sobě vlastním ji sleduje+ cokoliv si přeješ, a o mých citech nemluv, nevíš o nich vůbec nic, má drahá +vjede jí rukou do vlasů, když už se k němu tulí+ Ano, byla to Catelyn Tully +na chvíli se odmlčí+ nicméně její otec nebyl moc spokojen s postavením ubohého chlapce z prstů, měl pro ni lepší partii +posuměje se a políbí ji na spánek+ ale stejně mu to bylo k ničemu +uchichtne se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 11:52 am

Jorah: +poněkud se vyděsí a trochu s obavami na ni koukne, ale snaží se na sobě nedat nic najevo+ Tedy... je to vážně ehm praktické. +koukne na ni zamyšlen+ A tak, nemůžeš něco k jídlu vyčarovat? Hm? +usměje se s nadějí+

Wenai: A... +začne pomalu a opatrně+ Řekneš mi něco o tvých citech? +podívá se na něj tázavě, když se mu stulí v náručí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 12:11 pm

Syriana: +zakroutí hlavou a trochu zesmutní+ ne, Jorahu, to je jediná věc, kterou vyčarovat nejde, když nemáš jídlo jako žádný tak ho prostě nemáš +pokrčí rameny a zastrká si vlasy pod halenu+

Malíček:Já... +nakrčí čelo a položí své rty do jejích vlasů+ dnes jsem zjistil, že žárlím, tá šílená lidská emoce +pousměje se+ to u mě není zvykem! +pohladí ji po ramenou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 12:16 pm

Jorah: Škoda. +pokývá hlavou, ale pak se na ni usměje+ Ale to nevadí. +vyhoupne se na koně+ Tak pojeď, je to daleko. Budem rádi, když tam budem do západu slunce. Ještě při tom počasí. +podotkne a koukne na oblohu, jestli se jako někde nevyjasňuje+

Wenai: Vážně? +podiví se, protože to nečekala+ To jako kvůli... oh. +uculí se a tiše se zasměje, ale pak ho obejme a políbí, neboť je spokojená, že jí to vyšlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 12:25 pm

Syriana: +chytí se hrušky sedla a vytáhne se nahoru, plášt přitáhnutý k tělu+ jsem ti v patách, nebo spíš po boku, abych nebyla celá od bláta +zavolá na něj+ a ne lásko, počasí změnit neumím, ale mám kamarádku, co to umí +zakření se a kopne koně do slabin+

Malíček: hmmm +souhlasně zamručí a zamračí se trochu víc, ale rád ji k sobě přitiskne víc+ ano kvůli... to pomyšlení +zavrtí hlavou+ to je jedno, teď je to jedno +zvedne jí prstem bradu a políbí na rty+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 13, 2012 12:36 pm

Jorah: Vážně, +podívá se na ni se zájmem+ To je ta slepá? +pokračuje k lesu, kde je vidět trochu používaná cesta+ Doufám, že tu nežijí zlovlci.

Wenai: +když je donesou k Petyrovu bordelu a zastaví, tak se od něj s úsměvem odtáhne a vypluje z nosítek+ Ty žárlíš? A co mám říkat já, Denně mě propichujou tisíce očí tvých nevěstek. Je vidět, že kdyby pohled uměl vraždit, tak už by mě odnesli v koši na prádlo. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 12:39 pm

Syriana: opravdu a ne +zasměje se+ ta slepá je moje švagr..... no moje rodina. Zlovlci? +zasvítí jí oči zájmem+ to jako... Zlovlci? +poskočí na koni+

Malíček: Pojď sem +přitáhne si ji, když vystoupí z nosítek+ ty si opravdu myslíš, že spím se svými kurvami? to mě vážně považuješ za takového blázna co používá ojeté zboží? +koutky mu cukají+ ony ti jen závidí, že máš to, co ony ne
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions