Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 7:49 pm

Wenai: +rozechvěle a rychle oddechuje a roztřesenýma rukama si upravuje šaty+ Tyrione... +zašeptá, ani neví proč+

Jorah: +čelisti má stisklé k sobě a na tváři výraz hlubokého soustředění, jak si ji neustále bere, jedna ruka skouzne do jejího klína, kde polaská klitoris+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 7:55 pm

Tyrion: +Vklouzne jí do vlasů a dlouze ji pak políbí+ cizinko +odpoví v odpovědi+

Varys: +přikrade se k Malíčkovi+ možná by lorda pokladníka zajímalo, na co shlíží staří bohové v božím háji, ptáčci mi pošeptali, že náš zakrslý lord pobočník tam právě... inu... +zahihňá se protřele+ jsem zde abych sloužil +odkrade se pryč, přesněji řečeno ke královně+

Malíček: +pohled mu zkamení, když přenáší pohár ke rtům a dělá, jako by se nic nedělo, avšak uvnitř něj, ač si to nechce přiznat to vře+

Syriana: Och miláčku! +prohne se v zádech, dlouze vydechne a silný orgasmus ji smete, až se kolem něj sevře, neschopna pohybu, paralyzována rozkoší+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 7:59 pm

Wenai: +vstane a uhladí si šaty+ Doufám, že se nevidíme naposledy, lorde pobočníku. +usměje se na něj, i když to v té tmě není moc vidět+ A že se uvidíme i za jiných okolností. +zkontroluje si šaty a účes a všechno, jen za nehty má trochu špíny ze země a vydá se zpátky do síně+

Jorah: +to bylo přesně to, na co čekal aby se taky propadl do víru orgasmu, dlouze zasténá a zkropí stěny jejího lůna svým produktem, naž udýchaně klesne hlavou na její hruď+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 8:02 pm

Tyrion: na to si klidně vsaď, krásko +líně si šněruje kalhoty a chvíli počká než se taktéž vydá zpět, a při první příležitosti si najde pohár vína a pořád se potutelně uculuje+

Malíček: Lásko moje, dozvěděla jsi se spousty drbů ze dvora? +zeptá se, absolutně skrývaje že něco ví a políbí ji na líčko+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 8:07 pm

Wenai: +usměje se na něj+ Ani ne, ale zajisté se mi podařilo nějaké vyrobit. +posadí se vedle něj a napije se vína+ Jak ses bavil ty? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 8:14 pm

Malíček: byla to nuda, ale zdá se mi, že Cersei se na tebe nějak podezřívavě dívá +pozvedne koutek, a stím i její dlaň, že ji políbí a všimne si, on vždy precizní, hlíny za nehty, jen pozvedne obočí a políbí ji na vnitřní stranu zápěstí+ trhala jsi růže má drahá?

Syriana: +pohladí ho roztřesenou rukou po vlasech a slepí je tak medem+ krásná snídaně, nejhezčí za celé dny
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 8:19 pm

Wenai: +koukne se na svoje nehty a začne je čistit+ Ne, byla jsem v Božím háji. +usměje se na něj+ S někým jsem něco vyřizovala. Chci taky trochu hrát ty vaše hry.

Jorah: To rozhodně ano. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři a zastrčí jí za ucho pramen vlasů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 9:14 pm

Malíček: Jestli chceš hrát Hru o trůny, musíš vyhrát, nebo zemřeš. +hlas pozbývá jakýchkoliv emocí+ dej si na to pozor moje paní, tobě by smrt neslušela +pohledem zalétne k Tyrionovi a krev se mu nahrne do spánků+

Syriana: Jorahu +jemně drží jeho tvář v dlaních+ nejspíš tě miluji, můj pane +a v očích se jí mihne radost mísející se se smutkem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 9:17 pm

Wenai: Ne, nechci trůn. Mě stačí něco menšího. Hraju pro zábavu. +usměje se na něj a pak na něj koukne+ Děje se něco, můj pane?

Jorah: +podívá se na ni a v očích je mu vidět opravdové štěstí+ Taky tě miluji. Celým svým srdcem. +políbí ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 28, 2012 9:24 pm

Malíček: Jsi pro mě záhadou +zavrtí hlavou+ ne, neděje zatím, ale tuším, že brzy něco přijde +stáhne obočí+ otázkou je, zda se mi to bude, či nebude líbit

Syriana: +vyhledá jeho rty, jemně a dlouze ho políbí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions