Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 7:56 pm

Vagabund: Já bych ti moc rád pomoh. +zazubí se na ni, kupodivu hezkým úsměvem a přijde k ní a chytne ji za ruku, i když ucukne, on se odradit nedá+

Wenai: +jen se ušklíbne a pokračuje v laskání jeho mužstvíl, ale sama už má na krajíčku, nadechne se+ Petyre... +vydechne naléhavě a otočí k němu hlavu, když k nim zamíří Cersei, Wenai chvilku zaváhá, ale když je jí jasný, že jde skutečně k nim, tak tu ruku hned vytáhne a začne mu zavazovat klahoty, ale jednou rukou je to trochu komplikovaný, ani její dech se nechce moc uklidnit+ Má paní. +ukloní se jí, v sedě+ Lorde Baeliši. +usměje se Cersei na Malíčka+ Neměla jsem nejmenší tušení, že jsi zasnouben. +propichuje ho pohledem+ Ale o tom s tebou mluvit nechci.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 8:16 pm

Syriana: +nechá vědro vědrem a to jí vypadne z ruk. Najednou se u ní ozve starý dobrý strach a když se jí nepodaří vysmeknout tak na něj zakřičí+ Okamžitě mě pusť +pokusí se ho uhodit ale při její tělesné konstituci to poněkud pozbývá dojmu rány, protože je skoprnělá strachem, což se jí nestalo pěkně dlouho+

Malíček: +Uvnitř úst mu krvácí dáseň, jak se do ní kouše, aby mu nešel vidět ani jediný tik svalu, jak se to v něm pere a sbírá a když k nim zamíří Cersei málem vyletí z kůže. Ta ženská má snad na to čuch. Rychle z Wenai vytáhne prsty a dozaváže si ten zbytek+ Má královno +vstane kvapně a jen se modlí, aby bylo vše jak má a děkuje bohům za vysoký stůl+ má snoubenku Timea z Thereů +představí jí Wenai+ ne? a čeho si ode mě žádáš má paní? +zeptá se úlisně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 8:22 pm

Vagabund: Máš smůlu, děvče. Nebo spíš štěstí. +zavrčí a chytne ji, otočí a přitiskne k sobě zády a rukou se jí snaží dostat do kalhot, když ho něco vezme po hlavě a on se svalý bna zem dočista mrtvý, chudák+

Jorah: Lásko. +vrhne se k ní a hodí na zem meč+ Nestalo se ti nic? +chytí ji pevně do náruče, aby ji uklidnil+

Wenai: +taky konečně vstane a ukloní se+

Cersei: Náš král, tě potřebuje. +sjede je oba pohledem+ Zlatník, který vyrobil královu korunu si nedá říct a vyhrožuje, že naruší slavnost, pokud nedostane ihned zaplaceno. Mohl by jsi to vyřídit? +zeptá se, ale její tón nenaznačuje, že by šlo o prosbu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 8:30 pm

Syriana: +až teď jí dojde, že je vážně v pytli a začne sebou mlít, kousat a kopat, ale cítí jak se jeho ruka dere pod její kalhoty a prvně vzlykne, ale než stihne snad se i rozplakat padne jí chlap k nohám a Syr na něj kouká rozkasaná a nechápající, třesoucí se po celém těle, když ji Jorah stáhne k sobě do náručí+ Jorahu? +podívá se jako by ho viděla prvně+ ne, nic... já on... +je jí z toho hrozně nepříjemně a je v šoku+

Malíček: +poslouchá ji, a trochu svraští čelo a jen nerad tam nechá Wenai samotnou, když je poblíž skřet+ Cokoliv si má královna regentka +podotkne+ žádá +zdvořile se ukloní, stiskne Wenai ruku a spěšně odchvátá vyhledat toho tupce, co se zve zlatníkem, přitom si poupraví věci v kalhotech+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 8:34 pm

Jorah: Pšššš. +konejší ji+ Jsem u tebe. Nikdo ti už neublíží. +hladí ji po vlasech a pak ji chytne za bradu, pohlédnbe jí do očí a vtiskne jí něžný polibek+ Vrátíme se domů.

Wenai: Neměj o mě strach, drahý. +usměje se na něj a když odchází, tak se mu kouká zálibně na zadek a pak se rozhlédne kolem a nabídne si pár datlí v čokoládě a skořici, od které má za chvíli trochu poprášené rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 8:41 pm

Syriana: on chtěl... on mě chtěl... +zavrtí hlavou, skloní ji a opře o jeho hrudník, trochu zaraženě mu polibek oplatí+ ano, půjdeme domů ale vědro... +otočí se k řece, která ho už dávno odnesla pryč+

Tyrion: +jako by celou dobu nečekal na nic jiného, než že se Malíček odnese pryč. V duchu děkuje své sestře, kterou jindy tak úspěšně nesnáší. A naprosto nenápadně se octne vedle Wenai+ slyšel jsem, že čokoláda letošní pozdní datle přímo rozmazluje +vyhoupne se na židly a nechá si dolít pohár+ řekni mi paní, zdáš se mi, nebo jsi mne přišla opravdu trápit nenaplněnými fantaziemi?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 8:47 pm

Jorah: +usměje se na ni+ O to se nestarej. Mám tvůj med a vědro seženeme nové. +chytne ji za pas a vyrazí s ní k domovu+ Nebo tě tam mám odnést na rukou? +usměje se+

Wenai: A nejen datle. +mrkne na něj a prstem si setře ze rtů skořici a ten prst pak olízne a usměje se+ A proč si myslíš, že jsou nenaplněné, můj pane? +pohlédne mu do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 8:57 pm

Syriana: +pozvedne koutky v úsměvu+ ty se mi snad zdáš, rytíř se vším všudy +ten úsměv mu věnuje a stiskne mu ruku+ ne že by tvá nabídka nebyla lákavá, ale mohla bych si na to zvyknout+ chtěla jsem ti uvařit polívku, ale... +otočí se vidí už jen nohy trčící zpoza kopce+

Tyrion: protože +sevře jí paži, ne silně, ale ani ne slabě+ protože bych si tě nejraději vzal tady a teď předevšemi, protože jsem myslel, že jsi dávno někde zmizela nebo zemřela za Zdí... takže jsou nenaplněné, lady Timeo
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 9:08 pm

Jorah: +taky se ohlédne, když to udělá ona, ale rychle se zase obrátí zpět+ Já stejně polévky nikdy neměl rád. +usměje se+ Ty si dáš med, já zbytek tetřeva a pak se vypravíme pro nové vědro. Co ty na to?

Wenai: Myslela jsem, že by jsme se ještě měli vidět. +klidně a spokojeně si ho prohlíží+ Na takové věci by přece jen balo vhodnější soukromí, jako minule. +pak si jednou rukou přikryje tvář, jakože maska a škvírou meri prsty na něj mrkne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 9:56 pm

Syriana: jsi milý +natáhne se na špičkách a políbí ho na bradu. V domku si sedne na rovrzaný stůl a jak se ještě klepe dostane hroznou chuť na cigaretu a taky si do něčeho pořádně praštit, že se zachovala jak hloupá malá holka+ Neviděla jsem ho tam +hlesne jenom+ nevšimla jsem si ho

Tyrion: +Tvář mu dostane dosti zvláštního výrazu, zvlášt, když se mu oči rozčiřují víc a víc, jak mu to dojde+ To jsi byla ty! +řekne skoro obvińujícně, ale zároveň absolutně nadšeně+ ty jsi... +zavrtí hlavou, a spatří Malíčka jak k nim rázuje+ o půlnoci.... +pohlédne na pohár+ no raději dřív v božím háji, přijdeš?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions