Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 18, 2012 7:46 pm

Jorah: +nedokáže se ubránit úsměvu když ucítil její orgasmus ale nepřestává ji laskat a pokračuje až do jejího posledního zachvevu. Pak si ji stuli do náruče a políbit ji+

Wenai: +usměje se na Tyriona+ Lorde pobocniku. +kývne hlavou+ je mi nesmírnou cti že tepoznavam..+usměje se a ani v nejmenším neuhne pohledem. + Oh. +začne+ Mám vás dva snad nechat o samotě aby jste mohli vyřídit nějaké státní záležitostí? Doufala jsem že dnes se budeme bavít. +sevre petyrovi ruku+ Petyr pořád jenom pracuje. Má na mě tak málo času. +zaskaredi se na něj žertem jak dokonalá budoucí manželka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 6:57 pm

Syriana: ááách bohové +šeptne udýchaně a lebedí si v jeho náručí+ tak takovému začátku dne dávám přednost před vším ostatním +usměje se do polibku a škrabká ho na chlupech na hrudníku+

Malíček: Ach ale miláčku, nikam, s Tyrionem probíráme vše důležité v jiných prostorách +usměje se vědoucně na skřeta+

Tyrion: Nechce se mi věřit, že by lord Malíček mohl zanedbávat tak krásnou ženu, jakou jste. Ale kdybyste potřebovala s čímkoliv +na to dá velký důraz+ vypomoci, víte, na koho se obrátit. Jsem taková výpomocná duše +povzdechne si a Malíček se jen ušklíbne+ Už jste se pozdravila s královnou regentkou? ne? tak to u mě stoupáte na ceně +zakření se a vezme volný pohár s vínem a pořádně si zavdá+ Malíčku, slyšel jsem, že se vám teď velmi daří ve vašich podnicích, vnukla vám snad vaše dechberoucí budoucí žena onen nápad? +pozvedne zvědavě obočí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 7:04 pm

Jorah: Hmmm... +zamručí+ A teď budeš chtít ten med? +usměje se na ni a pohladí ji po líčku+ Aby ti tu nebyla zima, až vstanu z postele.

Wenai: +usměje se na Petyra+ To je dobře. +pak pohlédne s úsměvem na Tyriona+ Ano, i takovou krásnou ženu je možné zanedbávat. Ale... +položí Malíčkovi dlaň na paži+ On se to snaží odčinit. +mrkne na Tyriona+ Za tu nabídku Vám velice děkuji a možná jí někdy využiji. +pak se zatváří lehce zmateně+ Jaký nápad? Já se do Petyrových obchodů nijak neangažuji. Jsem, koneckonců, jen žena a co ta o tom může vědět. +věnuje jim oběma ten nejnevinější úsměv+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 7:12 pm

Syriana: áno +protáhne s úsměvem+ ale nikam tě nevyháním můj drahý, mé choutky na med.... medvěd a med dohromady... +nechá se unést+ no raději by ses měl brzy vrátit +ještě se zachumlá pod dekou a s obdivným pohledem ho sleduje+

Malíček: +Málem hrozí, že mu cuknou koutky, ale uvnitř se opravdu směje, jak Wenai úžasně manipuluje, Ach, jak ta by se sem hodila, myslí si+ správně, drahoušku, mé obchody by tě jen zbytečně zatěžovaly, hlavně, že tě dokážu uspokojit... tedy zajistit +v očích mu zasvítí a pod stolem jí vyjede dlaní vysoko na stehno+

Tyrion: Och no jistě +ušklíbne se tentokrát Tyrion+ prosím, teď se zvdálím, musím svému synovci pogratulovat +tváří se jako by snědl kyselist, když naposled, prozatím Wenai políbí hřbet ruky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 7:20 pm

Jorah: +vyklouzne od ní z teplé postele a rychle se začne oblíkat, aby nezmrznul+ Ještě ti zatopím v krbu. +usměje se na ni a rychle zatopí+ Aby jsi tu nezmrzla. +vezme si meč a políbí ji+ Hned se vrátím.

Wenai: Můj pane. +usměje se na Tyriona a sleduje, jak odchází, pak se otočí k Petyrovi a položí mu při tom ruku na stehnou, kousek od rozkroku a pohladí ho tam palcem+ Ty mě dokážeš vždycky uspokojit, pokud je mi známo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 7:28 pm

Syriana: Vrať se brzy, můj rytíři +pohladí ho po strništi na tváři a s polibkem ho vyprovodí. Když se ještě chvíli povaluje, tak ji to přestane bavit. Rozhodne se pro Joraha uvařit polévku, než se vrátí, tak se obleče, vezme si vědro a rozhodne se donést plnou káď vody, aby se pak mohli i okoupat. Venku se do ní opře docela sychravý vítr a než dojde k řece je skřehlá+

Malíček: +zadívá se jí hluboko do očí, jako by jí chtěl sdělit, že si s ním zahrává, a že se mu to líbí+ och opravdu? to mé uši rády slyší +pozvedne jeden koutek a přitom se prsty vloudí pod spodničku a jen bříškem prstů ji pohladí po hebké kůžičce pysků+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 7:32 pm

Vagabund: +všimne si, že k řece přišla nějaká ženská a mlsně se olízne, ale zatím vyčkává a rozhlíží se, jestli tam někdo není s ní+

Wenai: To není fér. +zašeptá a dech se jí o něco zrychlí+ K tobě není tak lehký přístup. +dlaň jí sklouzne do jeho rozkroku přímo na tu bouli a polaská ho+ Ale na tobě to bude vidět. +nemůže si pomoct a zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 7:37 pm

Syriana: +protože v tak odlehlém místě nikoho nečeká, tak se ani nepodívá, jestli tam někdo není, nejdřív nabere do dlaní vodu a umyje si obličej, což je teda hrozně studený tak se u toho zaxichtí a ujede jí pár nadávek. Voda přitéká z horských průsmyků, tak je čistá, a ledová+

Malíček: +nakloní se k ní až tak, že to vypadá jako by ji líbal na krku, ale sotva se jí dotýká rty+ život není fér, miláčku +usměje se jí do kůže a pak se kupodivu zasměje i nahlas+ naopak +řekne odhodlaně a vsune do ní jeden článek ukazováčku+ jsem odhodlaný tuhle sázku vyhrát +ale bouli má tvrdou, pnoucí se proti látce+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 23, 2012 7:42 pm

Vagabund: +kousne se do rty, pak se odhodlá a vyjde z úkrytu+ Pro vodu? +zaksichtí se na ni+ Pomůžu ti. +pomalu jde k ní+

Wenai: +nejradši by se na Petyra hned vrhla ale sázka udržuje její obličej klidný, i když ne už zbytek těla, který si očividně dělá co chce, protože dole vlhne a bradavky jí ztvrdnou, což není moc dobrý, protože je to vidět+ Proti mě nemáš šanci. +zašeptá s mírným úsměvem a rozšněruke mu poklopec a vklouzne dlaní dovnitř+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 23, 2012 7:48 pm

Syriana: +odskočí od vody jako by se opařila a pohlédne na toho člověka. Uplně ji vyděsil k smrti, instinktivně sklouzne rukou na stehno kde měla být dýka, ale není+ nechci tvou pomoct +odvětí mu a udělá krok zpět+

Malíček: +zarejdí v její vlhké kundičce prstem a vsune ho ještě dál, pak pomalu sklouzne pohledem do svého klína a pak zpět na Wenai, jako by se nic nedělo+ vážně? +ale v koutku má trochu obavy, že by ho mohl někdo nachytat jak je v tom nejlepším, exhibicionista Petyr Baelish nikdy nebyl+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions